zzzzzzzzz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=70709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 http://forum2.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=70709[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 waş itemlere baqın ya yuh[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hayrete düşmeyin. üzülmeyinde. hepsini banlıyolarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 +8 shardlar falan güzel be ben bir tanesini bulamıyorum adam inn hostesi bunlarla doldurmuş :hrr:[signature][hline]Nick : Jr__ Clan : :::Human__Killer::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: _ShaDOW_, 23 Eylül 2005 21:53 tarihinde demiş ki: hayrete düşmeyin. üzülmeyinde. hepsini banlıyolarlar. bu lafı duyunca baya değişik hissettim içimi bi huzur kapladı nur yağdı gönlüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 benım servisin süresi bitti alana kadar dupe ıtem var diye banlarlar ise yada itemi silerler ise tekrar başlayamam :( of ya kurunun yanında yaşta yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 saverin itemleri temizid nasıl olur anlamadım ya şimidi yine ::ujio::çıldırcak gitti glass beltvsvs... saverin sadece hbsinden süphem vardı ama konuştuk +6hb kendisi yapmış..350me almıştı...:(gitti bütün itemler çok kötü:((üzgünüm[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ShaDOW_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 " said: ConYTurK, 23 Eylül 2005 21:59 tarihinde demiş ki: .BIRAKIN ASOSYAL OYUNU YAŞAYIN! HAYATINIZI ZIKMEIN [Bu mesaj ConYTurK tarafından 23 Eylül 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] " doğru diyosun bi bırakabilsem ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Banlananlara iyi olduuuu hoş oldu[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ancak ve ancak saverin hangi itemden dolayı itemlerinin silnidiği söylenmiyor gösterilmemeiş..bunda bi kazık var ama bakcaz clan şu an çalkantılı ztn...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Selam Herkese. Benim itemlerimin bir bölümünü gördünüz. Olması imkansız itemler düp olmadan ypılamayacak itemler bende biliyorum. Size bir şey soruyorum sence böle itmler server da kaç kişide var? Ynai dupe yapan kaç kişi olduğunu biliyomusunuz. Benim canım 5500k ve ap 2250 def ta 1390 olmuştu ve uzerimde butun silahlara 26 def vardı. Bir şey daha sormak istiyorum beni teketekte kesen adam çoktu cz de bu nasıl olabilir sizce. IN +3 ve Glass belt +3 vardı uzerimde. Bana 650 vuran adamlar vardı. (Soulslayer,Nycriss felan bir çok kişi) Benim eskiden böle itemlerim yoktu ve bana bu damage leri vuruyolardı. Şimdi gene aynı şekilde vuruyolar. Sizce bu itemler onlarda yokmu. Siz hala türkler hack yapıyor. Adımızı kötğye cıkarıyor diyorsunuz. Siz hala anlamıyorsunuz. Yada biliyorsunuz ve bu şekilde oynamayı kabulleniyorsunuz. Sizde 70lvl olun normal itemleriniz olsun ama asla onlar gibi olmazsınız bunu unutmayın. Şu shadow arkadaşımızada söleyim. Gözelrimle gördüm diyorsun ve bir suru laf söylemişsin. Bunu yazmanın sebebi sence arkdaşları ebnim bçle bişiler yaptığımı bilmelerimi yoksa sende böle itemlerin olmamasını çekememe gibi bir sebebin olmasımı. Sende dupe yapmayı öğrendiğin zman yapmayacakmısın. Kim yapmayacak soruyorum size. Ben isteöedim dupe yapmayı server bana kendisi yaptırdı. Herke dupe yapıyor öçok kşiyi göruyorum. Şu nu da sölemek isterim. Server sahipleri eşitliği sağlamadığı surece böle olaylara ihtiyaç duyulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Gelip burada çok iyi bişi yapmış gibi anlatıosun ne hoş ne güsel[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dupe ilelgal ve kötü ancak ve ancak herkes yaptığı için şu an yapmak legal oldu gibi birazda olsa haklısın orclarda ve insanlarda çok fazla böyle adam....shadow konusunda ise benden bir +1 ....[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 23 Eylül 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 iide sende anlatmıyomuydun KE testte dupe yapıyoz zart zurt die_?[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ben braya çok iyi bir iş yaptığımı sölemiyorum. Ben KO varken ne kadar premium aldığımı biliyomusun hatta gold bile aldım. Sırf item düşme olasılığı daha yuksek olsun diye. Nerden biliorun benim para kasmadığımı. Ben bunları yptım ve sonra itemlerimi sildiler. Bostan cıkardığım itemleri bile sildiler sence normal bir şeymi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ONLAR YAPIYORSA BİZ DE YAPARIZ Mantığımız bu olmamalı...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Murtaza, 23 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ONLAR YAPIYORSA BİZ DE YAPARIZ Mantığımız bu olmamalı... ancak ve ancak adamalr inanılmaz damgeler veriyosa onların itemlerine erişmemeiz lazım ....(bu arada sm00th nasıl o kdr hayvani vuruduğun belli oldu...60spear def varken f9dan daha çok vuruyodun bana...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: KoRn3RoTh, 23 Eylül 2005 22:13 tarihinde demiş ki: iide sende anlatmıyomuydun KE testte dupe yapıyoz zart zurt die_? beta la bu :S "beta" "beta" yapmıodum yapanlar getiriodu :D da konu bu değil[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Murti Peki Hep Biz Ezilcezmi ? Konuyu Başka YEre Çekmeden Cvpla pls amaç hack mack değil ??[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Gothic, 23 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Murti Peki Hep Biz Ezilcezmi ? Konuyu Başka YEre Çekmeden Cvpla pls amaç hack mack değil ?? +1[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Birde bunun ustune macro kullnıyorlar. SS bana ard arda 3 tane 700 vuruyor bu şekilde sizce bunun imkanı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Oda senin gibi düşünmüş işte sm00th yaparsa bende yaparım asdfas sende ss yapıosa bende yapsam nolcak demişsin lmuş böyle işte xD[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 O kadar Np yi nasıl kastılarını zannediyorsunuz. Ben bu itemlerim yokkken sağlam parti kurduğum zman gunde max 2k kasabiliyordum . Ama şimdi solo 4k kasabiliyorum bu min değer. [Bu mesaj Sm00th tarafından 23 Eylül 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ok şu an üzerimdeki itemları söylüyorum... 2 parça shell +7 3 parça chitin +6 2 x +9 STR earring 1 tane glass belt +7 Str pendant +8 STr yüzük +9 HP yüzük. Hmm görünüşe bakılırsa pek sağlam itemlarım yok. bu itemlarla ezilirim herhalde.?.?[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar