Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.Hafta ilk uyarı

Rush

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sende 1.99 boy olduğu için. Her kavgada, senden güçsüzleri eziyorsun diye sen laf yer sen uyarı alırsın.

O yüzden boyunu posunu hatırlayıp, ona göre konuş milletle. Arada onların ağzını yüzünü kıracağını hatırlat ki kavga başlamasın.

Genelde havlamak ısırmaktan daha geçerli bi olgudur.

Dövebilior olduğunu hatırlat altta kalma yeter. Kavga etmek çözüm deil[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

olayı mudure anlattın damı uzaklaştırma ile tehtid etti? yoksa dövdün kimse konuşmadı direk böyle ceza mı verdi?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

olaydaki tavrın iyi olmuş.

idare ile ters düşme, idare cocugu olmak iyi görülen bir şey degildir ama bir şey oldugunda karşına bir de idareyi alırsan her türlü haklı olabilecegin bir konuda haksız duruma düşersin[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

abi bir an önce toparla kendini git okulana..
elemanlarada ii yapmışsın..helal..
bi şey yapamaz kimsecikler tutumunu sürdürhoca..
zaten eskisi kadar da pssiko olamazlar..
fazla ilişme elemanlara..kıl oluolarsa toplu zararlı sen çıkarsın..ama ağır takıl okuldada..
sert takıl,sana iliştiklerindede ağızlarının payını verirsin..
hadi kolay gelsin..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok merak ettim hangi okulmuş bu..?

E sende çok taviz vermişsin, iyice tepene binmişler.. Bak sana en güzel tavsiye: Bir daha böyle bir hayvanlık yapalarsa(kızarkadaşına dayamak nedir ya? cidden öldürürdüm ben o herifi orda) allah ne verdiyse giriş, hatta ezici üstünlük sağlarsan adamı yere yatırıp burnuna üst üste yumruklar sallayıp burnunu kır.. Kırıldığından emin olmak için şöyle hafif bastır, eğer kemiğin sivri ucunu hissetmiyorsan kırmışsın demektir..

Eğer okuldan atılırsan, düz liseye yazılırsın takma boşver.. Bende bi ara özele gitmiştim ve en son bir zengin pi.ini öldürmeme ramak kalmıştı..

Not: Lütfen yanlış anlamayın kurtlar vadisi izleyip (ki hiç izlemem) asarım keserim hüleaan diyen bir tip kesinlikle değilim.. Hatta çok sabırlı,barışçıl bir insanımdır.. Ama arkadaşın tarif ettiği zengin pi.leriyle baya münasebetim olduğu için nasıl olduğunu biliyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

@Exodus: Birisinin çıkıp böyle gereksiz bir mesaj atacağını bildiğimden bak not yazmışım orda.. Böyle şeyler yazınca bir bok mu oluyorsunuz anlamadım?

Haa bana o kadar şey yapılsa ben gene sesimi çıkaramam dersen o senin ezik karakterini gösterir benim aslanlığımı kaplanlığımı değil..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Gangsta olmak için tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

Estafurullah abi.

Biz adamın burnun kırıp, üzerine medikal kontrolünü yapip (belki kırılmamıştır diye), sonrada düz liseye kaydımızı yaptırmadık. Haaşa neyimize "bi bok olmak", daha attığımız mesajların altına disclaimer koymasını bilmiyoruz "Katılmıyorsanız, eleştirmek istiyorsanız yapmayın! Gereksiz! Peh!" diye.

2 metrelik bir adamın 3 tane serserinin gazına burun kırması (ki 2 metrelik bir adam olarak, vurdumu travma yaratacak bir kapasiteye sahiptir büyük ihtimalle), burun kırılmışmı, bu adamlar idareye gittiğinde ben tam "2 metrelik odun" yerine düşermiyim, tasdiknameyi tam verirler mi elime, yarın öbür gün bu serseriler başıma bela olurlarmı diye kontrol etmesi ve okuldan atılarak eğitim hayatını kaydırması yapılabilecek en mantıklı davranış şüphesiz.

Ama biz, ezik adamlar olarak, uygulanabilecek daha az yıkıcı alternatifler varken (misal bu olayı okul idaresine götürüp derdimizi anlatmak, misal bir arkadaşımızın bahsettiği gibi, "2 metrelik odun" durumuna düşmeden, sağa sola saldırmadan otoritemizi sağlamak, misal bizi HAKSIZ yere düşürmeyecek herhangi bir davranışta bulunmak) ve durum hakkında tam bilgilere sahip değilken (Battalgazi manevrasını uygulayacak kapasiteye sahip mi sözkonusu arkadaş, okuldan atılmayı ve beraberinde gelen sorunlar zincirini -hiç- düşünmeden göze alabilir mi?) "Aslan, kaplan" doktrinini uygulamamaktan yanayız.

NOT: Bu görüşümüzü gereksiz yere savunurken erkeklik ve kırılan burun/atılılan okul korelasyonunu bozmamaya özen gösteriyoruz[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_TaYFo_, 22 Eylül 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Kardeş belki de özel okuldasındır.

Ben de özel okul okudum.Özel okullar malum zengin *içi kaynıyor.Biz sırf iyi eğitim görmek için ama o tür insanlarla da uğraşmak zorunda kaldık.Senin okulda belki özel okul olmasa bile *iç abaza hıyar cahil insan kaynıyor anlaşılan.Benim tavsiyem onlarla muhatap olma kendi kafanda 1-2 adam bulabilirsen onlarla takıl.ONLARDAN HAYIR GELMEZ.Yalnız kalmıyım diye kendini kullandırtma....

abi senin dediğin özel okullar kusura bakma ama düzgün özel okul olmayanlar (yani bi robert, bi avusturya, alman lisesi değil) ama bana dersen ben bunlardan birinde okudum çok pis popo olurum :) (tabi sekiz yıllık eğitimde bozulmuş olabilir bu okullar da. malum 5sene ilkokul okuyup daha veletken giriyoduk okullara beraber büyüdüğümüz için hiç böle sorunlar olmuyodu)[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

boşver git okula hiçbişi yapamazlar benim üç yazılı uyarmı var hele özel okudan hiç atamazlar korkma atsalar da iki gün sonra geri alıyolar ciddi deil iş. git bi iki gün bişi demezler fazla zaten bikaç arkadaş toplarsın kurarsın grubunu yalnız emanet taşıyan adamlar mafya ülkü ocağı tipi çocuklar öle okullarda barınır onlara dikkat et fazla bulaşma aldatmaya çalış onları muhabbetin iyi olsun önce alttan alır sonra sert çıkarsan hepsi sana uyuz olur şımarıklara takılma dediğim tipler kim öğren onlarla muhabbet kur sonra naparsan yap[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...