Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Homemade BlackPowder

Maleboge

Öne çıkan mesajlar

Bakıyorumda bölümde alakasız (hatta bir kısımı tamamen sallama !) güya bomba tarifleri veriliyor. Açıkcası biraz sinir oldum. Çünkü bu riskli bir işdir eğer siz kendiniz ne yaptığınızı bilmiyorda Mr.HyperSALAK'ın tarfine göre yapıyorsanız mutlaka çatlayan patlayan birşeyler elde edersiniz fakat ne yazık ki sizin yanınızda patlar.

Web'de çok fazla tarif var ve ne yazık ki bu tariflerin çoğu çok tehlikeli, elinizde patlayacak şeyler. Kafanızdan 50cm uzaktaki 1 damla nitrogliserin patladığında beyninizi duvara yapıştırır.

Eğer gerçekten bomba üretmek istiyorsanız konu ile ilgili çok güzel teknik kitaplar var. Onlardan birini alıp okuyun. VE Homemade Torpil yapın :D

FAQ:
Q: Bir adet "Mr.HyperSALAK" gösterirmisiniz ? Yani tipini bilelimde önemlimizi alalım.

A: Tabii ki onlar her yerdedir. Fakat unutmayın onlar dünyadaki en tehlikeli örgüt olan "Salaklar" örgütüne üyedir ve nerede ne yapacakları kestirilemez.

bakınız:
kimya özürlü tarifi
said:

Duman Bombası
Tarımla ilgili yerlerde satılan potasyum nitrattan istediğimiz olcude
alıyoruz ve daha sonra bildigimiz kup sekerle bunu 2 ye 1 oldcude
karistiriyoruz. Bunları bir tencerede ısıtıp pelteleşinceyedek karıştırıyoruz.
bir kaba (karton vs.) koyuyoruz kurumadan içine birkaç kibrit koyuyoruz kafaları
dısarıda olacak gibi. daha sonra yakıyoruz. 2 litrelik bir karışım
büyük bir sokagı dumana bogabilir.
Maçlarda kullanılan meşalelerde buna benzer maddelerle yapılır.
Son olarak çok pis kokuyor kapalı mekanda asla denemeyin.

[Bu mesaj Maleboge tarafından 16 Eylül 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Nefr tarafından 16 Eylül 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

garbagelık değil bence

böyle devam ederse yakında "fişekten nasıl bomba yapılır?" "eşit ölçüde benzin ve portakal suyuyla napalm yapalım" gibi tutoriallar görecez[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

ee blackpowder nerde?.. nefr sildiyse bana pm den atsna.. işime yarayabilir..
anlamıyorum burdaki insanlar çocuk mu kendine zarar versin yada manyakmı sağı solu bombalasın.. ayrıca o duman bombasını bizim arkadaş yaptı galiba.. okul sırasını yakmıştı :P[signature][hline]Bıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 19 Eylül 2005 09:54 tarihinde demiş ki:
garbagelık değil bence

böyle devam ederse yakında "fişekten nasıl bomba yapılır?" "eşit ölçüde benzin ve portakal suyuyla napalm yapalım" gibi tutoriallar görecez

işin kötü tarafı onlar gerçek bile olmayacak insanlar yapmaya çalışırken ellerinde patlayacak..
Sosyal ağlarda paylaş

Biz kapattırdıkça yeniden açıyorlar. Arkadaşlar şaka amaçlı falan deil. Halk diliyle suni gübre olarak bilinen Potasyum nitrat tehlikeli bir madde oynamaya gelmez!!!!! Umarım en yakın zamanda bu konuda silinir[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kimya okuman buraya patlayıcı tarifi vermen anlamına gelmez. Bir kere denemediğin şeyi bile buraya gelip "Benim imalatım" yazman ayrı bi saçmalık. Bunlar yıllardır nette dolaşan şeylerdir.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...