Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ban yedim :(

abazz

Öne çıkan mesajlar

Ya biraz önce ilk defa online soldat oynayım dedim. Neyse girdim servera meğer maç mı ne yapıyorlarmış sonradan anladım. birini vurdum tabi banı da yedik. şimdi bi daha bu servera giremeyecekmiyim nasıl kaldırırım bu ban işini.
Ya en azından tamam vurdum da onlarda kickleselerdi daha iyi olurdu.
Bi yardım pls.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

15 dakikalık die biliyorum ama emin degilim

nası ya maç yapıorlar, topluca girer macı dagıtırız olmazsa, ne demek ya...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

az önce bi topicte gördüm 1vs1 maç yapan ezik insanların işiymiş bu. ben de admin tarzı vs bişi beni banladı sandım.
nebulacılar istila ediyomuş okuduğum topicte öyle yazıyordu.
hadi ben çok oynamıyorum da hatta ilk oynayışım olcak ama bu kadar insanın hakkını gasp etmeleri doğru değil..
Dağıtın orayı yıkın ortalığı :D
*!gaz verir*
Sosyal ağlarda paylaş

Ya saçmasapan tipler gelip maç yapıcaz diyip banlıyolar gıcık oluyorum bende baya bi kicklenmiştim yani... Lamerler yaa of deli ederler adamı.Harbiden 2 kişi olsalar istediklerini kickliyolar...

(server vote kabül % si arttırılırsa mesela %70 e çekilse bari en azından 1v1 lerden kurtuluruz)

Ciddi ciddi sanki babalarının malıymış gibi kullanıyo şeref yoksunu mahlukatlar
[spo1=Bu Spoilera bakmayın sinirden bişiyler söyledim işte]Babalarının belli olup olmadığından da şüpheliyim şahsen...[/spo][signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 15 Eylül 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
abazz, 15 Eylül 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
Senior Max
Senior Pezo
Gladius Cobain

bu adamlar nebula da taklıp itlik yapıolar...[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting

aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...