dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hayat böyle insanlar bazı seylerin önüne geçemiyor.(kavga,kırgınlık...gibi) hele insan duygusal olunca kapılıp gidiyor gittiği yere kadar sorası belli deil.sizce üzülmeye değermi (genel) insanın kendini harab etmesine ,helede aşktan ,sizce bu kadar üzülmeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Üzülünce eline bir şey geçiyor mu ? Eğer değmeyeceğini düşünüyorsan , üzüntüye engel olabiliyor musun ?[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Üzülmeye değmez ama insan bazen kendine engel olamıyor, istemeden düşünmeye başlıyorsun bazı şeyleri ve kendini garip bi nokta da buluyorsun. Sanki içinden çıkılmayacak bir durum gibi. Ee bu da insanı etkiliyor...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 her insan için değecek biri mutlaka vardır.. (aşk için)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Üzülmek hiçbir şeyi değiştirmeyeceği için değmez diyorum , ama üzülmekte sevinmekte insanın doğasında var engelliyemezsin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 EE BNDE KENDİMİ ALAMOYORUM zaten. sürekli düsünüyorsun ve ister istemez canın sıkılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben her gün okula gidipte ufacık bi umuda kapılıyorum ama bak her gun bana bi gülüşü ile dunyalarım degısıyo aksam eve gıdınce ya nabıcam ben diye kara kara düşünüyorum .. çıldırmamak eldemi ?[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 deil tabiiki deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: dynasty, 22 Eylül 2005 19:29 tarihinde demiş ki: EE BNDE KENDİMİ ALAMOYORUM zaten. sürekli düsünüyorsun ve ister istemez canın sıkılıyor... İşte diyorum ya düşüncelerine hakim olamıyorsun, eğer düşüncelerine hakim olabilirsen (ki zor baya) o noktaya gelmezsin.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kendinizi üzmek istediğiniz için üzülüyorsunuz.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ne kadar saçma hangi insan kendini üzmek ister!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 olay "kendine acımak" bence. hatta küçük bir örnek vererek anlatayım: sabah erken bir saatte uyanmanız gerekiyordur okul/iş için, bir an önce yataktan kalkmanız gerekirken siz üşenirsiniz, yatakta yatmak hoşunuza gider. ama istediğiniz zaman yataktan hop diye kalkabilirsiniz. bu da onun gibi, kendinize acıyıp, üzülmek daha kolaydır, hayatın sorunlarına karşı çıkmak, güçlü olmak için irade gerekir, istek gerekir. herkes yataktan kalkabilir, yeter ki isteyin.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 deger[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 İnsan doğası Saeros, normal üzülmek. Yoksa yaşamanın pek bi anlamı kalmıyor. Her gün herşeye üzülüyoruz, sayısı belli değil. Ama kendini zorlamıyorsun üzülmek için, kendiliğinden olan birşey. Keşke elimiz de olsa da üzülmesek hiç.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 tabii ki, üzülmek de doğal birşey, ama o hüznü hayatımıza yaymamak gerekli.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Tabii ki orada haklısın.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben de alamiyorum kendimi ve asiri oluyo. istemiom bu kadar derine gomulmek ama oluyo iste,,, napsam ...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 insanlar ellerinde olduğu halde nie üzülsn ki.Ne yani bn bu gün üzülmicm demekle olay bitiomu sanıosn.hayır bitmio.belki mantıksal böle kabul ettirirsin ama duygusal ASLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Her acının değeri aynıdır, bunun değerini arttıran sizsiniz.. fakat aşk acısı insanı öldürür.. herkes için değecek birisi mutlaka vardır.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @dynasty: deger.her acı vs bılımum $eyden ders cıkarmasını ogrenceksın kı aynı hataları bır daha tekrarlayamasın.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kimse istemez acı çekmeyi..değsin yada değmesin..kimse sizden daha kıymetli olmasın ama.suan bende üzülüyorum ama değer mi yada değmezmi diye dusunmuyorum..ama biliyorum ki zaman unutturacak..tek sey beklemek yada beklemek istemiyosanız dısarıya acılmak..baskasıyla unutmak(tabi baskasıyla unutuyum derken o kişiye baglanmayında :) )like me :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh [Bu mesaj unac tarafından 22 Eylül 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sevinmek kadar üzülmekte gereklidir.üzüldüğünde acı çekersin.acı çektiğin zaman da beynin bunu hafızana kazır.ki bi daha dikkatli olasın diye.neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenirsin.(tabi en güzeli doğruyu yanlışı denemeden görebilmek)......... sonuca geldiğimizde.değer arkadaşım.değer. felsefemi yaptım.kaçtım.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @rancid kesinlikle haklısın.ancak deneyerek hata yaparak dogruyu bulabiliriz..hayatta sadece mutlu olmak olsaydı ne keyfi cıkardı ki zaten (=[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ama bazı acılar da insanı ölüme kadar götürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar