Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DEĞERMİ!!

dynasty

Öne çıkan mesajlar

Üzülmeye değmez ama insan bazen kendine engel olamıyor, istemeden düşünmeye başlıyorsun bazı şeyleri ve kendini garip bi nokta da buluyorsun. Sanki içinden çıkılmayacak bir durum gibi.
Ee bu da insanı etkiliyor...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

ben her gün okula gidipte ufacık bi umuda kapılıyorum ama bak her gun bana bi gülüşü ile dunyalarım degısıyo aksam eve gıdınce ya nabıcam ben diye kara kara düşünüyorum .. çıldırmamak eldemi ?[signature][hline]cats rulz =)
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dynasty, 22 Eylül 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
EE BNDE KENDİMİ ALAMOYORUM zaten. sürekli düsünüyorsun ve ister istemez canın sıkılıyor...

İşte diyorum ya düşüncelerine hakim olamıyorsun, eğer düşüncelerine hakim olabilirsen (ki zor baya) o noktaya gelmezsin.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

olay "kendine acımak" bence. hatta küçük bir örnek vererek anlatayım: sabah erken bir saatte uyanmanız gerekiyordur okul/iş için, bir an önce yataktan kalkmanız gerekirken siz üşenirsiniz, yatakta yatmak hoşunuza gider. ama istediğiniz zaman yataktan hop diye kalkabilirsiniz.

bu da onun gibi, kendinize acıyıp, üzülmek daha kolaydır, hayatın sorunlarına karşı çıkmak, güçlü olmak için irade gerekir, istek gerekir. herkes yataktan kalkabilir, yeter ki isteyin.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

deger[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsan doğası Saeros, normal üzülmek. Yoksa yaşamanın pek bi anlamı kalmıyor. Her gün herşeye üzülüyoruz, sayısı belli değil.
Ama kendini zorlamıyorsun üzülmek için, kendiliğinden olan birşey. Keşke elimiz de olsa da üzülmesek hiç.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

kimse istemez acı çekmeyi..değsin yada değmesin..kimse sizden daha kıymetli olmasın ama.suan bende üzülüyorum ama değer mi yada değmezmi diye dusunmuyorum..ama biliyorum ki zaman unutturacak..tek sey beklemek yada beklemek istemiyosanız dısarıya acılmak..baskasıyla unutmak(tabi baskasıyla unutuyum derken o kişiye baglanmayında :) )like me :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh

[Bu mesaj unac tarafından 22 Eylül 2005 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sevinmek kadar üzülmekte gereklidir.üzüldüğünde acı çekersin.acı çektiğin zaman da beynin bunu hafızana kazır.ki bi daha dikkatli olasın diye.neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenirsin.(tabi en güzeli doğruyu yanlışı denemeden görebilmek).........

sonuca geldiğimizde.değer arkadaşım.değer.
felsefemi yaptım.kaçtım.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...