NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Merhabalar:) Kızlarda makyaj olayını nasıl buluyorsunuz?[signature][hline]e-book,e-dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Doğallıktan uzak , maske gibi bence . Ama mesela bazı türler var . Göz kalemi gibi . Kız arkadaşımın gözleri yeşil , göz kalemi sürünce çok enteresan ve güzel duruyor , o da zaten göz kaleminden başka bir şey kullanmaz pek . Ama mesela en itici bulduğum şey rujdur . Hele genç kızlarda . Çok çirkin geliyor gözüme , sanki bir şey olmaya çalışma sevdaları varmış gibime gelir . edit : eklemeler . [signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... [Bu mesaj Xaenin tarafından 22 Eylül 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 pandalar tarafından kaçırılmış ve kendilerine benzetilmeye çalışılmış kadar çok olmadığı sürece seviyorum değişiklik güzeldir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ufak miktarlarda güzelliği pekiştirebiliyor, bir noktayı geçtiği anda ise sadece itici[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 uyapsınlar yaa makyajsız kız yıldızsız geceye benzer.. orfilame e yeni ürünler geldi ilgilenen varsa pm e gelsin indirim de yaparım ;)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 makyajı sevmem, seveni de sevmem (göz kalemi hariç)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 göz kalemi güzel gidiyor bence bi tek. gerisi palyaço potansiyelini arttırıyor genelde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 22 Eylül 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ufak miktarlarda güzelliği pekiştirebiliyor, bir noktayı geçtiği anda ise sadece itici +[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 makyaj var bide makyaj var.. yakışıyosa yapsınlar yakışmıyosa yapmasınlar ben yakışanın makyajını yalarım yakışmıyosa gitsin yakışanı giysin. bööğğkk =/[signature][hline]FİLTHY PLAY![Bu mesaj Fistan tarafından 22 Eylül 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 vampirefreaks e topluca boeak desek?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kafasına perde mi taktırmış o? O.o[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Suratı sivilce dolu bi kzı Çıtır yapabilen bişeydir.Makyaj iidir ama Fondateni sevmem..[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sadece göz kalemini seviyorum çok güzel duruyor. bide dudağa parlatıcı gibi bir şeyler sürüyorlar oda güzel duruyor. tabi dudak ince olcak. onun dışındakiler özenti mi diyim iğrençlik abidesi mi diyeyim karar veremiyorum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 makyaj iyidir...ama maske olmadıkça...[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 kendini güzelleştirmek için kullanılanını ve rengarenk olanını sevmiyorum. Aksesuar olarak sade kullanılanını seviyorum. Abartısız gothic makyajı gibi...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 en güzel sürme duruyo gerisi booş[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 dudaklara parlatıcı gözlerede siyah bişey sürüyolar o neyse artık öyle güzel duruyor. emmevelakin bu balolara dügünlere vs.lere tuvaletle gidipte maske şeklinde bir makyaj sürerek ne zevk alıyorlar hala anlamış degilim. bayaa uzun süre plan yapıyolar o tür şeyler için hazırlıklar vs.ler sonuç hüsran oluyo çogu zaman. her ne kadar saygıdan dolayı çok çirkin olmuşsun diyemesekte öyle oluyolar. bol makyaj hatunların feminenligini alıyor sanki birşeyler saklayan tiplere dönüyorlar. travesti vari bi edayla maskelerini göstermekten çekinmeyen mahlugatlar. daaayt. abartmayın makyaj olayını. he yeri gelmişken kumralsanız at kuyrugu yapın saçınızı yada uzun siyah saçlarınız varsa salın aşşagıya dogru hee yok ama ben sarışınım diyosanız ozmn 2li örgü attırıp snoop dogg gibi yaptırın.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 23 Eylül 2005 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 makyaj bi kızı irençken süper hale getirebilen ve erkeklerin yapamadığı 2 şeyden biridir.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 2.si oturarak işemek mi? bu arada makyaj yapabilirsin istiyosan yasak diil yani[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 23 Eylül 2005 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 oha sen oturarak işeyemiyomusun be =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yok bagsurum azıyo sonra - edit: smiley koymuştum sonuna onu kaldırıyorum nefret ediyorum nedense. aslen güleç bir insanımdır. çevremdekileri güldürürüm hatta karşıda bi hayri abi var gider ona hep nasrettin hoca fıkraları anlatırım müsait oldugum zamanlarda oda bana lokum verir çok ömür adamsın fln der. öyle yani.. ee ne ozmn 2.si ? dogurmak olsa gerek?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 23 Eylül 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 eet aynen öle, buarada kalemle mor veya siyah süfer gidio gözlere.. bide allıkla güsel olmıcak surat yok.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 pardon [Bu mesaj VipeR tarafından 23 Eylül 2005 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sorun değil ne yazdınki?![signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 abartmadikca sorun yok. bide bazi tipler var bi opuyosun her tarafin fondoten pudra filan ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar