Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 http://www.lavasoft.nu Eski adresine tıklıyınca, yeni bir adres çıktı karşıma. http://lavasoft3.element5.com Ad-aware baya bir yenilencek gözüküyor. Sitede Ad-aware 6, February (Şubat) ayında çıkcak deniliyor. İnşallah güzel yenilikler gelir. Üstüne üstlük iki yeni Ad-aware çıkmış: Plus ve Professional. Tabii ki paralı. O yüzden hiç elleşmedim. Ad-aware 6'yı sabırsızlıkla bekliyorum.[hline]I am QAOSbringer!
dehsetkarizma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 -aware Professional Edition is designed to provide continuous protection from known Datamining, aggressive advertising, Parasites, Scumware, Keyloggers, selected traditional Trojans, Dialers, Malware, Browser hijackers, herifler pro versiyonu ile resmen asmislar be[hline]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 gerçekten[hline]I am QAOSbringer!
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 evet arkadaşlar sitesinde çekilmek için sizleri bekliyor. Ad-aware 5.83 ün bulamadığı 60 şeyi buldu kendisi, kendi makinemde. helal valla.
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Oleyyy. Bende de 30 tane falan buldu, daha dün yapmıştım oysa ki haftalık adaware scanimi. Aralarında bir dialer bile var, ofis bilgisayarımda çok fazla ıvır zıvır şey çıkıyor, zırt pırt scan ediyorum. *!Coşkuyla Bone'a tezahürat yaparak uzaklaşır*
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Tak sheriff kartını yada Deep Freeze yükle. Bir daha ne virüs programı yukle nede böle programlarla uğraş. En güzeli en temizi at reseti format attığın hale geri dönsün. 1.5 sene makinama format atmadığımı biliom. XP çıktı yükliyim die atmıştım onuda...[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 pro su www.sharereactor.com 'da var
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Pro' sunun bir problemi var o da baylon yada radlight gibi programlar kullanıyorsanız Ad-watch' ı çalıştırdığınızda mütemediyyen o programlardaki spyları buluyorlar ve durmadan sinyal veriyorlar. Bu da adamı gıcık ediyor.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Bende şu Prosundan indirdim. Bula bula 1 ( bir ) tane buldu ! Update bile ettim. Ben mi çok temiz kullanıyorum, yoksa bunda mı sorun var ?![hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Sen çok temizsin Sharkycim. :) Valla ben ad-awarenin yalancısıyım.
sharky Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 E bende de p2p programlar, v.s. v.s. kurulu. O zaman siz nasil bu kadar pis olabiliorsunuz :P[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bende hic bulamadi ciddiyim kazaa lite ve emule icq falan ne bok varsa kullaniyorum[hline]Hepsi Gercek...!!!
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 ben de 54 tane cıktı ama hepsi Gator lanetinin.. gecen formattan sonra epey bişi yükledim de arada kaynayıvermiş :) gerçi sildiydim bulup da ama köşeye bucaga saklanıo bu lanet demek ki :)
Fly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Walla ben 3 günde bir mecburen taratıyorum, yoksa 1.6 ghz lik makina 200 mhz hızda gibi oluyor...[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca)
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 sitelere felan girmesseniz, sadece kazaa lite kullanırsanız, tabii ad-aware bulmaz. ama benim gibi abidik gubidik sitelere girer, hiç olmadık programları indirirseniz, 50den fazla bulursunuz.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
sharky Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Belki de etmemişimdir, tekrar bir bakayım. // Edit : 6 new object buldu, onların hepsi de cookie.. Eh sildim.. Etti 7.. Hala 50 'ye ulaşamadım. [hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 21 Şubat 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Fly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben ne zaman tarasam en az 10 tane buluyor.Bir defasında da 300 tane bile bulmuştu... Nerden geliyor lan bu spywareler :( :hrr: ???? Bir de pro versiyonu kaç dolar oluyor ?[hline]International Chat Quete (Ulusal Kedi Macerası - Firanzizca)
Öne çıkan mesajlar