Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanlı canlı anime

senko

Öne çıkan mesajlar

dün final fantasy seyrettim. hala etkisi geçmedi üzerimden. yalnız kan yoktu kimsenin uvzu kopmuyordu o yönden tatmin olamadım. bana tavsiye edebilceğiniz kanlı canlı vahşi bir anime var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

hellsing, basilisk, elfen lied (yeterince kanlıdır sanırım :P), berserk[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh sağolun beyler. şimdi ghost in the shell leri indiriom sonra söylediklerinizi teker teker indiririrm.
ben animeyi böyle pokamon dijimon beyblade falan sanardım adam gibi şeylerde varmış meğersem.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

:P onlar alt katlar için gibi bişi ^^ 18+ bir sürü anime var. dünyada..[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

full metal alchemist, neon genesis evangelion, ghost in the shell (film)
gibi güzel animeleri izlemeden yorum yapmıycaksın o yüzden :)

her oyun nasıl tamogatchi değilse, her anime de beyblade değil.

edit: cowboy bebop'u unutmuşum, döverler adamı. araya eklemiş olalım.

[Bu mesaj Bone tarafından 19 Eylül 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

özelliklede full metal alchemistiii filmi nerde kaldı yaa yoksa çıkıp düştümü torrente o_O[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

sapik derken hentai dedikleri şeyden olmasın da? öyle mi yoksa[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

bulmam mı?
kite_uncut_unsensored.avi
daha da meraklandım şimdi.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

ninja scroll ve ninja resurrection dendi mi? denmediyse diyim :-p
samurai champloo da kanlıdır baya.
sonra tenjou tenge var. bi de bleach tabii ki...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Sosyal ağlarda paylaş

kite'yi seyrettim harika yapmışlar. bu filmin devamı falan var mı? veya dizisi var mı?
sawa nın hastası oldum. :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 19 Eylül 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
dün final fantasy seyrettim. hala etkisi geçmedi üzerimden. yalnız kan yoktu kimsenin uvzu kopmuyordu o yönden tatmin olamadım. bana tavsiye edebilceğiniz kanlı canlı vahşi bir anime var mı?

Aki Ross hastayım sanaaa... :D
[spo1=ooff oof :)][/spo]

[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Eylül 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslınad Ghost in the Shell kadar iyi olan bi film daha biliyorum ... onun da adı "serial experiments : lain " asında japonyada bi dizi halinde çıkmıştır ve 15 bölmden oluşmaktadadır ... ama en iyisi siz arka arkaya seyredin bi kaç bölümü dlei gib kitliyo insanı ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...