Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanlı canlı anime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün final fantasy seyrettim. hala etkisi geçmedi üzerimden. yalnız kan yoktu kimsenin uvzu kopmuyordu o yönden tatmin olamadım. bana tavsiye edebilceğiniz kanlı canlı vahşi bir anime var mı?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
hellsing, basilisk, elfen lied (yeterince kanlıdır sanırım :P), berserk[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
eheh sağolun beyler. şimdi ghost in the shell leri indiriom sonra söylediklerinizi teker teker indiririrm.
ben animeyi böyle pokamon dijimon beyblade falan sanardım adam gibi şeylerde varmış meğersem.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
:P onlar alt katlar için gibi bişi ^^ 18+ bir sürü anime var. dünyada..[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
full metal alchemist, neon genesis evangelion, ghost in the shell (film)
gibi güzel animeleri izlemeden yorum yapmıycaksın o yüzden :)

her oyun nasıl tamogatchi değilse, her anime de beyblade değil.

edit: cowboy bebop'u unutmuşum, döverler adamı. araya eklemiş olalım.

[Bu mesaj Bone tarafından 19 Eylül 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
özelliklede full metal alchemistiii filmi nerde kaldı yaa yoksa çıkıp düştümü torrente o_O[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr

[i]
Mesaj tarihi:
sapik derken hentai dedikleri şeyden olmasın da? öyle mi yoksa[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
bulmam mı?
kite_uncut_unsensored.avi
daha da meraklandım şimdi.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
ninja scroll ve ninja resurrection dendi mi? denmediyse diyim :-p
samurai champloo da kanlıdır baya.
sonra tenjou tenge var. bi de bleach tabii ki...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling.
Mesaj tarihi:
kite'yi seyrettim harika yapmışlar. bu filmin devamı falan var mı? veya dizisi var mı?
sawa nın hastası oldum. :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Mesaj tarihi:
Kite'ı sevdiysen şuna da bir bak:Mezzo Forte
aynı stüdyonun (green bundy sanırım, isme bak beri gel) yaptığı biraz daha az güzel bir yapım
bunun filmi ve serisi var[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Mesaj tarihi:
said:
senko, 19 Eylül 2005 09:05 tarihinde demiş ki:
dün final fantasy seyrettim. hala etkisi geçmedi üzerimden. yalnız kan yoktu kimsenin uvzu kopmuyordu o yönden tatmin olamadım. bana tavsiye edebilceğiniz kanlı canlı vahşi bir anime var mı?

Aki Ross hastayım sanaaa... :D
[spo1=ooff oof :)][/spo]

[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 22 Eylül 2005 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya aslınad Ghost in the Shell kadar iyi olan bi film daha biliyorum ... onun da adı "serial experiments : lain " asında japonyada bi dizi halinde çıkmıştır ve 15 bölmden oluşmaktadadır ... ama en iyisi siz arka arkaya seyredin bi kaç bölümü dlei gib kitliyo insanı ...
  • Yeni Oluştur...