MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Araştırdım fakat bir sonuca varamadım ve burada belki bilen çıkar diye son bir ümit yazmaya karar verdim. Kılıç hastasıyım ve Yurt dışından Kıll Bill'deki Hattori Hanzo kılıcını veya Blade'in kılıcını almaya karar verdim fakat yeterli ingilizcemde olmadığı için Türkiye'ye gönderip gönderemeyeceklerini soramıyorum :( Örneğin bu siteleri buldum alabileceğim ama dediğim gibi Türkiye'ye gönderiyorlar mı kargo nasıl olur falan bilemiyorum hiç. http://www.kingofswords.com/ http://www.swordsdirect.com/kill-bill-sword.html http://www.japaneseswords4samurai.com/kbs.htm Bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar. Yada bildiğiniz bir web sitesi varsa lütfen yazın. (Garip bir konu olduğu için rahatsız olan herkesten özürdilerim)[signature][hline]Live For Speed Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 valla çeşitli siteler var yurt dışına satış yapan.dediğin siteleri incelemedim.ama sorun olmaz büyük ihtimal onlarda yurt dışına satış yapıyolardır kargoyla.hanzo kılıcı falan ucuz diye biliyorum ama bana kalırsa para kas.katana al şöle güzelinden.bi para elime geçsin hemen alacam.tuzlu biraz ama olsun:)[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 eBay'de "hattori" diye aratmayı deneyebilirsin mesela?[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Aklıma gelmişken, Hattori Hanzo yaklaşık 450 sene önce öldü. Eğer onun yaptığı kılıçlardan almak istiyorsan, birkaç milyon dolar lazım olabilir =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ılk olarak bonec sama gıttıgıne gore sey dıcem Bu konu daha once 1 mılyon kez acıldı aramaya ınanalım! ıkıncı ıse hattorı hanzo bır nınja dovus stılındekı nınja ustasına verılen ısımdır yanı 300 tane hattorı hanzo vardır tarıhte hattorı hanzo tek bır kısı degıldı ucuncu ıse kılıc getıremıyorsunuz gumruk degıl dırek emnıyet el koyuyor polısle ugrasırım torpıl vs var dıyosanız alın yoksa hıc bulasmayın patlar[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 hastamısınız kılıç mılıç alıyonuz ya :P[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hey allam ya kılıç la ilgili bi topic acan adam illaki aramalımı sizce ? baymadı mı artık aramaya inanmak falan. adam açmış bi konu cevabı sizde mevcutsa cevap verebilirsiniz. bu arada arkadas da demiş zaten ebayda aratabilrisin.hattori aratırsın ama orjinalini bulamassın o ayrı =))[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Kuzenim bana Fransa'dan Gandalf'ın kılıcı Glamdring'i getirdi. Harika birşey kendisi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ispanyadan katanaya benzeyen 2 tane kılıç aldım harbi aşırı keskin baya paalıydı ama =) cok elimi kestim ama hiç tavsiye etmiyorum =([signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: Viktor, 23 Eylül 2005 02:54 tarihinde demiş ki: ıkıncı ıse hattorı hanzo bır nınja dovus stılındekı nınja ustasına verılen ısımdır yanı 300 tane hattorı hanzo vardır tarıhte hattorı hanzo tek bır kısı degıldı Tarihte "Hattori Hanzo" kılıçlarını ileyen ve döven TEK BİR HH var.. O da bahsettiğim 450 sene önce yaşamış (1541 - 1596) "Hattori -Devil- Hanzo"dur. Yani neden insanların birşeyler biliyor olabileceğine karşı bir yargı var sitede, anlamış değilim. Kendisi bir samuray idi, işleme ve demir ustasıydı aynı zamanda.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hattori bulamazsında Blade fln vardır..[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ilk siteden alabilirsin ama adamlar şöyle birşey eklemişler; said: NOTICE TO CUSTOMERS IN TURKEY: Turkey customs has begun refusing some of our sword shipments. Please note that while we ship to Turkey, there is a higher chance of the package being returned to us. Yani TR'ye gönderilen kılıçlar gümrükte kalıyor, sizinki de kalabilir, ona göre diyorlar. Son 2 site zaten sadece USA ve Canada'ya satış yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sword direct comdan blade ın kılıcı + kılıfı aldi kuzenim. TR ye nasi sokariz diye dusunuyoruz bizde. bu tarz seyler ithal eden bi yerden rica edicem yada para vericem bakalım kabul ederlermi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bende olsaydı bi katana ikiye bölmüştüm bi kaç insanoglunu[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bana gaz veriyo kuzenim gormen lazim 1 e 1 ayni diye ehueh topigi gorunce beklemek dayanılmaz bi hal aldi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 yanlış hatırlamıosam böle kesici delici şeyler için gümrükte bir boy limiti vardı, 80cm mi ne öle bişidi (eski topiclerde yazıyor).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Valla Glamdring göğsüme kadar geliyor. Kuzenim kılıcı uçakta yanında getirmiş!!! Elinde kılıçla TR'ye giriş yapmış falan. Acaip güldüm. Sırf Glamdring'de yokmuş yani 2 tane'de dagger getirmiş.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: kymophobia, 23 Eylül 2005 05:36 tarihinde demiş ki: said: Viktor, 23 Eylül 2005 02:54 tarihinde demiş ki: ıkıncı ıse hattorı hanzo bır nınja dovus stılındekı nınja ustasına verılen ısımdır yanı 300 tane hattorı hanzo vardır tarıhte hattorı hanzo tek bır kısı degıldı Tarihte "Hattori Hanzo" kılıçlarını ileyen ve döven TEK BİR HH var.. O da bahsettiğim 450 sene önce yaşamış (1541 - 1596) "Hattori -Devil- Hanzo"dur. Yani neden insanların birşeyler biliyor olabileceğine karşı bir yargı var sitede, anlamış değilim. Kendisi bir samuray idi, işleme ve demir ustasıydı aynı zamanda. bende dıyorumkı tek bır tane hattorı hanzo yok otuz tane hattorı hanzo var japon tarıhı uzmanlık alanıma gırıyor ozellıkle edo perıodu ıle baya bır hasır nesırımdır sırf senkaku no jıdaı den meıjı ye kadar olan donemde 12 hattorı hanzo tespıt ettık kill bill den animeden alınan sidenote alrla tarıh olmuyor hattorı hanzo bır ısım kenshın ızlıyenler ucundan kıyısından bılır kenshının ustasının adı hiko seijuro dur ama kendısi 13. hiko seijurodur o teknıgın her ustadı hıko seıjuro adını almıştır hatta kenshın ben bu adı tasımak ıstemıyorum fılan dıyordu hattorı hanzo d aoyle anonım bır ısımdır tek bır adet hattorı yoktur ama demırcı katana doven hattorı bır tane olabılır ve samuraı degıldır nınjadır hattorıler ısteyen japon kaynakalrına dalıp arastırma yapmakta ozgurdur tabı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 http://www.kingofswords.com/ dan satın almayı denicem. 100 doların altındaki ürünlerde gümrük çok para almıodu ama üstündekilerden fiyatın %25'ini alıolardı sanırım. Bugün bi mail atıcam (kardşime yazdırcam ing. yok) ürün geri gönderilebiliyormuş türkiyeye anladığım kadarıyla ve geri gönderildiğinde paramı iade konusunda sorun çıkarmı die sorcam. Ciddi hastalık oldu Kill Bill veya Last Samurai kılıçlarından birini almazsam kolay kolay uyuyamıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar