Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Hmm benim de şimdi haberim oldu. Belki daha önceden vardı bu grup: DreamTone Geçen sene müzik sınıfındaydım. Bizim sınıfın yarısı koroya giderdi. Ordan duydum Dilara'yı. Koroda epey şarkı sölemişliği var yani. Güzel kızdır ama kaşardır. Orasını geçelim, sesi çok kalındır. Sesini duyarsanız erkekliğinizden utanırsınız sesiniz o kadar kalın değil diye. Orasını da geçelim. Heavy Metal hiç sevmem. Tek kurtardığı yanı güzelliği. Grubun logosu da kötü. Beğenmedim. Heavy Metal dinleyen varsa bulsun müziklerini çeksin. Ve güzel mi değil mi bana söylesin... Havyanlar alemi diye bir grup vardı bir sınıfta. Blues seven bir arkadaşla new york new york çalmışlardı koroda. Bence hayvanlar alemi daha güzeldi.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 ehuhu soyunur soyunur.... bir de gerçeğini görsen sen. kulak koy al sana elf hatun :PPP[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 salla ya güzel mi görmedik :P sallayın siz bone'u :)[hline]Raid3r-19016599
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 çok sallama köpürürüm sonra[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Bir de Revolver var. Web sitesini tam hatırlamıyorum. [hline] Ethernass.. A new world.. www.ethernass.com [Bu mesaj ShARkY tarafından 22 Aralık 2002 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 güzel gelmedi bana da.. :)[hline]all i want to do is live..
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 siyah beyaz silik kızın yüzünün bile yarım yamalak göründüğü bir foto da hemen güzelmi değilmi die idda attınız ya kızın silüetini çekmişler nerdeyse[hline]karga [tzar's] theurgist of tzar's
jankis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 harbi yaf resimden bi bok anlaşılmıyo[hline]i feel i'm coming to an end
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 ya siz bana güvenin iste degil diosam degildir :P bakmayın bone dopuna eheh[hline]Raid3r-19016599
Demise Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2002 Heavy Sux DEATH rockS!! bırakın böle heavy falam sallama lame leri ya...karıyıda beğenmedim...kaşar sux :sadasdas[hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... Onları; senden, benden kimse alamayacak Bunlar bizim sırlarımız, gizli.. Kimsenin erişemeyeceği, karanlık duygular... Herkes seni uzakta bilecek İçimde ki sesim, soluğum, ruhum olduğunu sezemeyecek.Her renkten, siyaha uzanan şiir müziğimi duyacaksın...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 said: Raid3r, 22 Aralık 2002 16:30 tarihinde demiş ki: ya siz bana güvenin iste degil diosam degildir :P bakmayın bone dopuna eheh[hline]Raid3r-19016599 kendine mi saklıyon olm kızı :P[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Hatun çok ka$ar bişi yanlız...[hline]Ya SözLerin AkLImda, Ya Da AkLIm ArdInda. Ya HayaLin Kar$Imda, Ya Sesin KuLagImda. Ya Ben CILdIrIyorum, Yada Cok ÖzLüyorum. Ya ÖzLemek Cok GüzeL, Ya Da ÖzLenen Cok ÖzeL..! XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 öle zaten.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 ya diil diom ya euhaue ted de ona 5320503250 basan kızlar vardı. bu onların yanında güzel gelmio bana[hline]Raid3r-19016599
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 sıkma olm. tedin en güzel kızıydı derim ben. sevimli değil ama güzel. şarkıları bulan yok mu konuyu iyice cıvıttık bence...[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 bıktım her tarafta karı kız muhabbeti yapmanızdan. tamam ergensiniz, fikrinizdeki neyse zikriniz de o filan ama, artık bokunu çıakrdınız iyice. müzik bölümü burası, playboy forumları değil. aklınızı başınıza devşirin yoksa ben naapıcaamı biliyorum. yeter be!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 said: Bonecrusher, 26 Aralık 2002 08:52 tarihinde demiş ki: şarkıları bulan yok mu konuyu iyice cıvıttık bence...[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp [hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Hei Almora diye bir grup var kardesim onlar ile calıcaktı vazgecti alın sitesi hatun vokalin sesi biraz kötü geldi bana yorumlarızı belirtirseniz sevinirim www.almora.net[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 ben de geçen gün duydum bi arktan bu almorayı ama henüz bişiylerini dinnemedim[hline]i feel i'm coming to an end
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Bi dinle derim.[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Pandemonium adlı şarkının mp3 ü[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2003 şarkıyı dinledim dileyin güzle parçaymış[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2003 çok güzel parça. hm ama söz yok bir süre sonra bayabilir.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevip de susuyorsan ayıp
Öne çıkan mesajlar