Picci Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Arşiv yapmakta çok kararlıyım ve sizlerden bi ricam olacak bana başyapıt bulduğunuz filmleri yazabilirmisiniz? Aslında dahaçok izlemediğim başyapıt filmleri bulmaya çalışıyorum. Godfather serisi vs. gibi çokçok bilindik başyapıtları yazmayın lütfen, Yani sizi çok şaşırtan filmlerden bahsedin.Ben size ilk 5 imi yapiyim sizde devamını getirim 1.Vanilla Sky 2.12 Maymun 3.Exorcist 4.Equilibrium 5.Scarface sizde yazınki ben çok güzel ama izlemediğim filmleri bulup alıyim sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Fight club Trainspotting Big Lebowski[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Garden State[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Stalker[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Vanilla Sky fight club beautiful mind the game[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Dead Poets Society Angela's Ashes[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Walla The Last Castle war bi çok sevdigim gerçekten efsane bi film[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 leaving las vegas armageddon rose red konağı ( benim için efsane ) nehirler kırmızı akar tabii ki haunting cok var valla the rock face off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Rose Red benim için de efsane LOTR'u unuttunuz mu???[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 LOTR u kurcalama lotr efsanedende öte :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Butterfly Effect (kesinlikle izle ) Forrest Gump(Dün izledim dumur oldum bi film bu kadar etkileyici olur "(izlemeden ölme sakın)" ) Yeşil yol(izlemiştirsin kesin ama yazıyım ben ) The Jacket (Butterfly effect i izlersen bu film onun üstüne tam tamına cuk diye oturuyor ve ikisini birden izlersen koltuga oturup bi gun boyunca düşünüp durabilirsin O_o) Requiem for a dream (fazla söze gerek yok izle) Memento(izle dumur ol yine =) ) şimdilik bu kadar aklıma geliyo ben bunları niye mi yazdım ? yazdıklarımın hepsi dumur eden filmler ve unutamıycagın filmler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Stalker Abi naptın, her bünye kaldırmaz bunu.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 requiem for a dream the beautiful mind enemy at the gates scarface memento butterfly effect forrest gump braveheart cube 1-2-zero lotr serisi the shawshenk redemption italian job american history x bold yazdıklarımı kesin izle derim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 A Clockwork Orange[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 başyapıt efsaleneşmiş filmler diyorsun sonra bilindik şeyler olmasın diyorsun :D ilk aklıma TERMINATOR 2 diye bağırmak geldi ama sanırım kriterlerine uymuyor. zor bir durum ama birkaç film yazayım bari: -Dr. Strangelove -Monty Python and the Holy Grail -Equilibrium -Donnie Darko -Dark City -In The Mouth Of Madness tabii daha çok sevdiğim filmler var. Terminator 2, Alien, Predator, Back To The Future, Conan the Barbarian vs. ama üstteki filmler de bunların altında duran filmler benim açımdan.[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 StarWars Back To The Future[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Loras, 18 Eylül 2005 19:38 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 18 Eylül 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Stalker Abi naptın, her bünye kaldırmaz bunu. Valla ben kaldırdım yazdım. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 trainspotting last mohıcan braveheart star wars serılerı matrıx godfather serisi Benhur Eşkiya çok var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yazdık 3 tane filmde neye göre kime göre başyapıt? neye göre kime göre efsaneleşmiş film bunlar? bizim bakkala sorsan "2 fast 2 furious" un üstüne film yok mesela :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Şu ana kadar izlediklerim arasından en beğendiğim film The Pianist. Konu, kurgu, rol :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Snatch Conspiracy Theory[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 gladiator da var unutmamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Scarface Godfather starwars back to future lotr serisi terminator 2 crow 1 eternal sunshine of the spotless mind snatch fight club[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 unutmamak lazım tabi Lezervuar Köpekleri Pulp Fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Cumhuriyet Er Ryan'ı Kurtarmak Kapıdaki Düşman (Bu akşam 19.55'de TRT-1 ekranlarında) Vatansever (The Patriot)[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar