Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda ufukta priest e Blizz buff i gozuktu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dun gece baktim wow-europe da priest icin suggestion yaziodu hemen atladim okudum biraz walla bu kadar yalvarisdan sonra blizz gene adam gibi bufflamazsa priest i millet healer class die druid acicak =)
(su benediction i yapim gerisi umrumda deil )
Azshanar
Guardian of Pain Train
BL
Mesaj tarihi:
Shadow priestin heal büyülerine buff gelecek bence.
Büyülerinize resist şansını düşüren bir buff gelir.
Daha bişi gelmesine gerek var mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
durumu taş-kağıt-makas olarak değerlendirince priestin bir şeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 22 Eylül 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
PvP'de diğer oyuncudan daha fazla hayatta kalmak damage dealer'lık demek değil. Damage dealer class'lar belli, bir shadow spec. priest onların dps'ine yetişmesi imkansız.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Mesaj tarihi:
Zaten izin ver yetişemesin bir damage dealerın damageına yani hem heal yap hem damage ver DPS class kadar :) oldu olacak plate giydirelim tanklıkda yasın :)
Sonra bütün charlar transmute hakkı ile priest olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
O konuda buff isteyen biri değilim, bir önceki post'a tekzip olarak yazdım ve bence priest gayet balanced durumda şuan. Uzun süre rogue oynadıktan sonra şuan 43 priest'im var, high-end instance'lara gelene kadar shadow spec. gidiyorum. Şu ana kadar tek canımı sıkan şey rakibi kendimden uzak tutmak için tek şansımın olması.

Yeni açılan bir server'da oynadığımdan şuan herkeste fear dispelleyen trinket yok fakat, ben mob keserken arkamdan saldıran bir oyuncuya attığım fear'dan sonra trinket'la direk yanıma gelmesi rahatsız ediyor. İtiraz etme amaçlı değil sadece rahatsız oluyorum o kadar :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Mesaj tarihi:
Ranged'lara karşıda olmayıversin zaten ne bileyim yani diğer caster'lara karşı gayet iyi durumda, tek ranged düşmanı hunter onlada karşılaştığında korksun biraz değil mi :)

Birde ilginçtir, ilk karakterim rogue olduğundan en çok warrior'lardan çekmiştim. Şimdi priest'im var ve fear yemeyen warrior'lar yine tepemde :D Bir sonraki seferde Warrior başlarım herhalde :p[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Mesaj tarihi:
Priest'ın amacı belli, yapacakları belli. Buff gelecekse bile çok büyük değişiklikler yapacağını sanmıyorum. Özellikle pvp ile alakalı buff hiçmi hiççç zannemiyorum
Mesaj tarihi:
bu arada gelecek dönemde yapılacak şeylere baktınız mı hiç. ileride bütün classların talent treelerini değiştirecekler anlaşılan.

Priest'e mage ile birlikte bir buff mı yoksa elden geçirme mi ne yaparlar bilmiyorum artık. Priest'in heal büyülerine buff gelebilir o konuda bir sözüm yok ama eğer shadow form güçlenirse o zaman mage'in überliğe gitmesi lazım. Buff mage nerf hunter.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
hunterlara yeni bufflar geldı ama hunterlar hala eskısı gıbı,sımdı heralde kafaları karıstıgı ıcın melee dalanlar bıle cıkıyor:)onlar alışana kadarda mage e buff gelir heralde[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
Mesaj tarihi:
LoL :) abso o kadar ağlattılar sizi sonunda yüzünüz güldü değil mi :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 22 Eylül 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
Heala buff gelmeli, shamanla ayni mana/health oraniyla flash heal atiyoruz, ayiptir bu.

Dmg konusunda falan buff gerektigini düsünmüyorum

hehe penth shamanlar daha ii durumda resto spec shamanım 361 mana crit acısından konusursak 1500-1600 civarı recover
31/20 priestım 380 mana gene 1500-1600 arası crit heal ama priestın full devout oldugunu kacırmamak lazım :D[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Cla
Mesaj tarihi:
bence sorun priestlerin talent ağaçlarındaki dengesizliklerde. Shadow ağacı priest i mukemmel bir pvp makinasına çevriyor. ama holy ağacında süper pve olayı yok. holy nin yarısı yetiyor. sanrım bazı priestler buna kızıyor. Shadow form gibi holy 31. talent olarak holy form tarzı bir şey çok güzel olurdu holy speller bonuslu ve shadow spell atamaz gibi.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
bence serverlarda gereginden bile fazla priest var .

soloya destek pvpye kostek olacak her turlu degisiklige acigim priestta . bunun disinda bir degisiklige gerek yok .
Mesaj tarihi:
holy tree'ye denge gelsin ben mutlu olurum. sacma sapan bir tree. bir yandan oyunun en iyi treelerindne biri olan shadow, biride en gimped treelerinden.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Mesaj tarihi:
iyide arkadasalr bisiyi kaciriyosunuz
tamam iyi guzel shamanla ayni mana/hp oranında healliyo priestlarda
zadamlarin her
armor parcasi + heal
talentlari + healayrcia hayvan gibi mana poolari war
normalide bu zaten[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
  • Yeni Oluştur...