elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ABD kongresinde kabul edilmiş, az önce NTV'de altyazı geçti. http://www.ntvmsnbc.com/news/341272.asp[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bi anlamda oh be.. artık bunu siyasi malzeme yapamayacaklar bize karşı.. paso bunu geçiririm diye tehdit edip istediklerini alıyorlardı..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 vız gelir tırıs gider dicem de...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Darkblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya valla çok ağır küfür edesim gelio..edemiyorum..elimizden mi bişey gelmio.bizimkiler zamanında nasıl hatalar yaptı ki bu adamların eline bukadar koz verebildik..anlayamıyorum..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 muahah dötümden anlamışım resmen sorry Sözde demen çok hoşuma gitti ama keşke paranteze almasaydın çünkü gerçekten sözde =) Bu hata çok yapılıyor forumlarda uyuz oluyorum [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 15 Eylül 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kardesim demeokratik turkiye tarihteki en buyuk dostu saddami ve iraki korumak amaciyla yaptiklarinin cezasini bakalim daha nasil cekicek. neymis efendim buyuk dostumuz iraga nasil saldirirmisiz[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yasanın adı o olduğu için öyle yazdım. Yoksa bunun nasıl bir yalan olduğunu iyi biliyorum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet böyle olması bekleniyordu zaten. ancak ilginç olan nokta bush yönetiminin bu tasarıya karşı olması. tabii hepsi çıkar meselesi, ama olsun.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben yanlış anlamayıda yanlış anlamışım hiçbişey anlamadım şu topicten tekrardan idrak ettim =) Dediğim gibi Localar güçlü. Türkiye hiçbirşey yapmıyor.3T politasının adımları atılıyor. Merak ediyorum nereye varacak. Ama Avrupa da istiyor bunu. Türkiye nin Tarih Konseyi kurup araştıralım önerisini Ermenistana kabul ettirmedi. Şerefsizler zorla ettiricekler[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: bLackcha0s, 15 Eylül 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Ama Avrupa da istiyor bunu. Türkiye nin Tarih Konseyi kurup araştıralım önerisini Ermenistana kabul ettirmedi. Kabul etmemelerinin sebebi, osmanlı belgelerinin çok fazla tahrif edildiğiymiş...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Eylül 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kongrede kabul edilmedi , dis iliskiler komitesinde kabul edildi . kongrede zannetmiyorum oyle bir sey olacagini . abd icin gereksiz bir siyasi risk olur . zaten bughune kadar abd de hic bir hukumetin facasi yemedi kabul etmeye . 1-2 milyon ermeni oyu icin devlet politikasina ters bir karar cikmaz . ciksada bir cacik olmaz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abd yönetimindeki ermeni lobilerinin baskılarına ve ellerindeki güce bakarsak olağan birşey.lobileşmeyi ve birleşmeyi öğrendiğimiz gün birşeyler olmaya başlayacağız.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 offf yine bi ton tantana şimdi. hmm azerbaycan geçen gün karabağı güç kullanarak geri alabileceklerini açıklamıştı. yine bişiler dönüyo ama du bakalm nolacağ..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 politik gucumuz sifir... zaten hukumetin artik bir dotunu vermedigi kaldi... yakinda onu da yapacaklar herhalde... Cok sinir oluyorum ama elimden birsey gelmiyor burada, gidip Ermenilerle Yahudilerle tartistigimda da butun okul ustume yuruyor nerdeyse... Umarim Turkiye su kic yalama politikasini biraz olsun degistirir...[signature][hline]Bal adam...
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Nefret Nefret Nefret Yani adamların amacı ne? Bunlar bizi katletti Türkiye bizim olsun demekmi? Yoksa sırf puştluk olsun diyemi yapıyolar? Diğer ülkelerde sırf Türkiyeye çamur atmak için kafa sallıyolar hıhı katletmişler harbiden filan diyolar sinir oluyorum Bıktım ben bu konudan yaaa bazen sinirden keşke toptan katletselermiş te bari suçlandığımıza değseymiş diyorum...[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Benim bildiğim çoğunluk sadece kabul edilsin istiyor, az bir ksıım tazminat istiyor, bahsedilmeyecek kadar az bir kısımda toprak istiyor..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bu adamlarin amaci ne diye soruyorsun... ermenistan yillardir dunyada dogru durust taninamayan, reklamini yapamayan, insani hor gorulen bir devlet olarak duruyordu... ermeni soykirimi gibi bir sacmaligi dunya kamuoyuna yedirerek, gerek politik, gerekse ekonomik ve sosyal arenalarda sesini bu sekilde duyurabiliyor... Bunun yani sira Turkiyenin Ermenistanla hic bir iliskisi bulunmuyor, sinir kapisi bile yok Bir sivrisinek misali, Turkiyenin kaniyla beslenip dunyanin takdirini kazanmaya calisiyor... Zaten Turkiye'nin ve Turkun dostu nerde var ki?[signature][hline]Bal adam...
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ne olacak amaclari . allahin bosverdigi bir yerde sacma salak bir ulke . rusyadan elektrik alabilmek icin nkleer santralleri ruslara satan bir ulke . azerbaycandan ambargo turkiyeden ambargo . iyice sikistilar acliktan mefesleri kokuyor . yapabilecekleri tek sey soykırım iddialariyla ambargoyu kaldirabilmek . zaten adamlar ambargoyu kaldirin soykırımı konusalim diyorlar .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 takdir? bunu anlamadım.. yani oo iyi doğramışlar sizi takdir ediyoruz gibi bişi mi?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ermenistan'ın eski dışişleri bakanı açık açık söyledi, kan parası istiyoruz 50 küsür milyon $ mı ne. Adamların derdi prestij başka bişey değil. Arjantin bile kabul etmiş bu yalan soykırımı, anlayın artık.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yalnız çoğu aydın'ın gazeteci yazar'ın birleştiği bir nokta var ki, Türkiye'nin de eninde sonunda bunu kabul edeceğidir.. köşe yazarlarında çok gördüm bunu.. (yalan veya gerçek olduğundan değil, siyasi baskılardan dolayı)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Eylül 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/341272.asp Son haber[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 cıksam ben bırdıkdum soyundan gelıyorum turkler benım soyumu kırdı desem onu bıle kabul eder bunlar ama soyu kıralan turkler olunca kımse agzını acmaz Balkanlar derım baska bısey demem balkanalrda turk bırakmadıalr savastan sonra ama onalr hrıstıyan bızı kesebılırler bız onalrı kesemeyız olay bıttı onların gozunde laık olmıyan bır devlet olan amerıkanın bunu kabul etmesını yadırgamamk lazım asıl sorunumuz bence amerıkan ve avrupa akrsıtlıgı gumbur gumbur yukselırken guneydogu komsumuzla yakınlasmıyalım sakın ? asıl bundan korkun[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya kongrede kabul etmeleri kendi işlerine de gelmez diye düşünüyorum. ne zaman birşey isticek olsalar bizden ya ermeni soykırımını ya kıbrıs konusunu ya da ab konusunu gündeme getiriyorlar çünkü. ayrıca durduk yerde bizi karşılarına alıp bu konuda siyasi bir yükümlülük altına gireceklerini de sanmıyorum. ha bunu kabul etçek kadar mallarsa biz napalım artık. bize ne yani. herşey ortada, tarih kurumu bas bas bağırıyor "hadi tartışalım, aha kanıtlarımız nerde sizinkiler" diye. ama takan yok.[signature][hline];;suitfly
Öne çıkan mesajlar