Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 12 yaşımdan beri ışınlanma teknolojisini bekliyorum ben skati! [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 16:31 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 icat bulmak icin bi sey icat edilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben de zaman makinesi istiyorum. Zamanı durduralım bi yere gecikmeyelim, işler zamanında yetişsin. Son dakika kurbanı olmayalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Light Saber istiyorum.Voounn sesini duymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Gerçek, çalışan, test aşamasında olmayan, elektirikle şarj edilebilir, rail gun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: takanı çıplak gösteren gözlük eheh teşhirciyim. takan kişi zaten çıplak olacaktır büyük ihtimal. Bence takılanı çıplak gösteren gözlük olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 her işi yapan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 kendimi klonlayıp derslere gönderebilck teknoloji böhüü yeter vizeler -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 görünmez olmak istiyorum .. hocaların odasına girip geçmiş günlere imza atmak ..ödevleri sonradan teslim etmek istiyorum ..evet istiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Lyvanna_Dolores +1 tabii bozulmuş yemekleri tespit etmek için kullanılabilecek sprey (böle sıkıyorsun üzerine yemeğin. bozuksa rengi yeşile dönüyor. çok faydalı çook) kişisel Vstol kapsüller (ulaşım için. dikey inip kalkan mini araçlar) okullarda (üni.lerde) yatıp uyuyabilmek için tüp oteller. yolculuk sırasında/trafikte sinir sistemini kapatıp tamamen dinlenmemizi sağlayacak (ve bizi minik tabutçuklarda yatırarak götürecek, böylece bir otobüs benzeri araçta 400kişi falan taşıyabilece) sistemler. çok uç bi sürü düşüncem/saçmalığım daha var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yaw sen onu bunu bırak, fontları tarayıp "şu typewriter, bu retro, bu comic book fontu" diye dizen basit bir program bile yok ulan! varsa hemen özel mesaj atın! acaip ihtiyaç varmış böle bi şeye yahu! yoksa her gün aranıp dururum böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bi ışınlanma bi de görünmezlik. Yeter bana ajsfskjdklfasf Hadi olmadı, ışınlanma ve ikna yeteneği olsun (korkutarak diil, adam akıllı :P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 full spell book(64spells)'u piyasaya sürsünler artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kitaptan beyne bilgiyi otomatik aktaran alet d: böyle bir performansı ancak fantastik dörtlüden beklerim gerçi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Harbi ha mükemmel olurdu Ardeth'ın dediği... Veya Matrixteki gibi Chip ile bilgi aktarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 dunya barisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o kolay ya, herkes bombaları birbirine atar, savaşacak kimse kalmaz, barış olur :D uzayın herhangi bir yerine kısa sürede gidebilecek bi teknoloji isterim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 kablosuz elektrik sarj aleti ve kablosuz elektrik iletimini sağlayacak hedeler :) aslına bakarsanız MIT'ciğim bu işi başarmış ancak çok yakın mesafede, geliştirilmesini diliyorum diyelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahatma86 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 paspatur said: said: takanı çıplak gösteren gözlük eheh teşhirciyim. takan kişi zaten çıplak olacaktır büyük ihtimal. Bence takılanı çıplak gösteren gözlük olmalı. bnce buda olmadı bakılanı çıplak göstersin yoksa gene çıplak olcaksnz:) artı insanın içini gösteren kameralar var bılıosunz snrm demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 HymnOfSnuk said: bitmeyen çukulata. Bitmeyen ve kilo vermeyen çikolata. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kaybolmayan sakız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Dibi güzel bira sssoooorrraaa kitabı hemen okumaca hemen öğrenmece söylenmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolve_2000 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kadınları çirkin gösteren gözlük. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ALışveriş torbalarını eve postalayabilen bi alet... Pffffh bıktım anamın torbalarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 O var ya... Migros'un sitesinden online alisveris yapiyosun, evine kadar getiriyolar posetleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar