Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İcat Edilmesini İstediğiniz Şeyler

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Bişey olsun bana çarpsın radyoaktif falan fire manipulation olayım olsun başka bişeyim olmasın . Yanlışlıkla insana radyasyon verip ateşi kontrol etme gücü veren makine diyim o klasmana girsin hehe ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 13 Ağustos 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
bitmeyen sigara
imanım gevredi sigaraya para vermekten senelerdir

+1000 benimde hergün bitiyo 4 kaat[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phrexian, 11 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
Baba tıpa tıp benzeyen bır robot.Benim yerıme ıse gıdecek falan benım yaptıgım herseyı yapacak.Bende evde keyıf yapacam :D

Öyle bi hormaon zaten var adı da fenomen.Gürse Birselin kitaplarını takip ednler bilir avrupa yakasının da bi bölümünde vardı hata[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayalleri gerçekleştirme makinesi tabiki de. Ne üretime, tüketime ters. Pazarı oldukça iyi, iddialı bir rakibi var (gerçekleştirilebilinen hayaller), mantığa paralel bir biçimde çalışan harika bir şey olabilir. Daha ötesini ve iddialısını bu kadar detaylı düşünüp de yazabilecek varsa buyursun. (benim hayal gücüm bu kadar).[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-Ben kendim-
Sosyal ağlarda paylaş

abi direk ama direk EN SEVDİĞİM TEKNOLOJİ

FORCE FIELD TECHNOLOGY
abi direk gemi kalkanları falan.. varya efsanevi hasta olduğum biişe

WARP DRIVE

HOLOGRAM TECH
Star Trek'teki gibi

ve daha bir sürü teknoloji Stargate ve Star Trek'ten.. öyle uçuk da değil. Hepsi gerçekçi ve olacak şeyler.. daha beklemek zorunda olsak da[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...