Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Fragmanı izledim çok sağlam bi filme benziyo, ztn sırf McGregor usta için gidilir. 2 eylülde sinemalarda.. :D The Island[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aldığım sinema dergisinde gördüm. merakla bekliyorum..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 2-3 gün evvel izledim. Ben çok başarılı buldum. İzlemeden evvel bir çok yorumu okumuştum. Kimisi "kopya" demiş, yok bilmemne firması kendi filmlerinden çalmışlar konuyu diye dava açmış falan. Bence gayet güzeldi. Evet konsept bir çok filme benziyor ama zaten farklı kaç konsept var ki? ben filmi sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bende merakla bekliyorum .kesinlikle kaliteli bi film !kesinlikle ewan mcgregor ve micheal bay için izlenir.[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 lath... [spo1=spoiler olabilitesi yüksek.]bu fragmanda gösterilen aslinda ada'nin olmayişi, ve bu insanlarin clone olmasi hedesinden başka bi atraksiyon var mı? yoksa fragman film özeti mi olmuş? açıklarsan sevinirim.[/spo][signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bunun konusu az bişey karmaşık geldi bana mılletın klonlarını mı yapıyolar nabıyolar ?![signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 spoiler be kardeşim spoiler![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 filme ettiniz canım:D Spoiler koyalım arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 lol sorry :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cok guzel film, , - im not ready to die , - me neither bolumunu sevdim =)[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 simpsonsun bi bölümünde de böyle bi island muabbeti vardı çok gülmüştüm.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Fragmanını izlemiştim güzel bir bilim kurguya benziyordu..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 2 sevdigim oyuncu var scarlett ve mcgragor eheh izlenir kesin[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 MeSh, evet özeti olmuş fakat gidip gör bence. Aksiyon falan çok güzel.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben amerikada 1,5 ay önce falan izledim.çok çok güzel bir film bence.. ne varki Geoge Lucas'ın THX1138 filmini izlemiş olan arkadaşlar o filmden büyük alıntı olduğunu görecekler ewan mcgregor son dönem aktörüleri arasında en sevdiğim kişi olarak bu filmde de gayet iyi..teknolojiyi iyi yansıtmışlar filme..amerikada filme ara verilmemesine rağmen sıkılmadım..sadece son 15 dakka sıkabiliyor. ama MUTLAKA izlenmesi gerek diyorum[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben açmıştım benden önce açan varmış bu da benim ki anlamadım ama "the island" diye aratınca çıkmıyor ancak "The Island" diye aratınca çıkıyor eh ilginç[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Anaa, Steve Buscemi'yi gördüm, seviyoruz ailecek. Bu arada filmin ne anlattığını söylemekle spoilerolacağını zannetmiyorum. Fragmanı izleyen herkes görür [spo1=ne olur ne olmaz]klon olduklarını bilmeyen klonlar yarattıklarını.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: kingpin, 31 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki: anlamadım ama "the island" diye aratınca çıkmıyor ancak "The Island" diye aratınca çıkıyor eh ilginç çünkü forumda türkçe harfler kullanılıyor.I ve i aynı diil türkçede malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yarın valla herşey belli olucak ...bakalım güzelmi???[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Yarın valla herşey belli olucak ...bakalım güzelmi film???[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 gidip bizde bakalım merak ettim simdi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 :D:D izleyelim izleyelim aşkımmmmın klon halinide yerim ben :D[signature][hline]may the force be with you :D [Bu mesaj michelle tarafından 01 Eylül 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Bakalım ya bende meraklandım şimdi :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 @eagle banane değiştirilsin ya da aramaya inanın diyenlere kafa atma opsiyonu koyulsun :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Bende izledim gercekten cok suprizli ve aksiyonu bol bir film kimilerine gore vasat bir film olsada gercekten guzel ayri yetten Scarlet Johannson izlemye deger diye dusunuyorum[signature][hline]Stormrage Troll Mage Dampiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar