DasDa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Biri 250mb (bu civarda bişeydi yanlış hatırlamıyosam), diğeri 4cd. Başka bi fark yazmıycaktım ama kendimi tutamadım :) Knight Online'da ayak seslerini sanki kafana çivi çakıyolarmış gibi. Sırf bu yüzden nefret ettiğim, anında shift+del yapılası oyun.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Valla bence şuan olan çoğu oyun yalan.Neden mi? level sistemi yüzünden. O yüzden bir ara eve oynadım. eve&uo benim için ayrıdır. WoW un sıradan bir oyun olması lazımdı benim için,öyle düşünüyordum almayacaktım. Videoyu izledim gittim aldım. Başladım oyuna,W2 W3 teki her detay oyuna yansımış yok yani ınanılmaz iş çıkarmış adamlar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Böyle bir karşılaştırma yapılabilir mi ben onu merak ediyorum. KO nere WoW nere aralarında dünyalar kadar fark var. Ben KO'yu cafelerde ilköğretim çağıdanki çocukların oyunu olarak biliyorum onlarında tek yaptığı PvE hiç oynamadım ama görsellik açısından WoW'la karşılaştırılmasın yapılması bir hakarettir bence.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 3* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 knight onlinei oyun diye oynayanlara uzuluyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaşlar; bende KO-KE camiasından çok uzun süre (ve bi o kadar para ve emek verdikten sonra) nefret ederek uzaklaşıp sizlere (W.O.W. Dünyasına) katılıyorum :) Fakat tahmin edersinizki uzun bir süre o oyuna emek vererek yeni başlangıç yapmak icellatı da benide korkutuyodu (herşeye sıfırdan başlamak)... Anladığım kadarı ile değecek bi iş yapıyoruz... Sizlere bi sorum olucak: Acaba farklı serverlar varmı veya sizler genelde nerde oynuyosunuz? Veya ne bilim genel bi tavsiyeniz varmı? Şimdiden teşekkürler :) Ayrıca SSS kısmı çok güzel olmuş... Hepinizin emeğine sağlık... Formunuzu incele incele bitmiyo :D Not: icellat :) öncelikle paticiğe girdiğin daha sonrada wow'a karar verdiğin teşekkür ederim ;) (yarın sabah yanındayım)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tek kelıme wow :D ama soru aly mı hordemı olsaydı ıste sana destan gıbı form cıkardı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Sanırım sen ırklardan bahsetmişsin :) ewet arattığımda yeteri kadar muhabbet gördüm ve sanırım iki tarafda da forumdan bayağı bi grup var... Benim esas sormak istediğim genelde hangi serverdasınız? Oyunda forumdan insanlarla karşılaşmak güzel oluyo (amacım gelin yardım edin lvl kasın gibi değil, yanlış anlaşılma olmasın :) )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Kısaltması yetmiyormu wow! omg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paticiğin %80 i Burning Legion da 500 kişi sıra beklerim diyorsan buyur gel kapımız açık :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Uzun sure knight online oynadım ve cok eglenceli zamanlar gecirdim ama bu ko nun ilk zamanlarıydı. Ne hile hurda vardı ne de turkiyede bu kadar bilinen bir oyun degildi o zaman. Knight online da LvL kasmak tam bir iskence , dünyası cok kücük. Bir party exp kasılacak spot u kapattıgı zaman görmeyin kavgayı.Diger grup lara kasıcak yer kalmadıgı icin mecbur ks ler baslıyor, kufur ler ediliyor. Exp kasmayı bırakıp PK ya basladıgın zaman oyunun asıl zevki cıkıyor ama bunun icinde saglam bir parti lazım.Guzel bir clanın yoksa o da zor. Ben bıraktıgım zaman Dupe hack in afedersiniz b.k u cıkmıstı. Cz de adamlar rice cake leri dupeleyip ilah gibi dolasıyordu.Pazar alanında adam tum vendoruna +9 shardları koyup satıyordu. Adminler desen onlar zaten baska muamma.Pazar alanından aldıgım itemler dupe diye siliniyor. Benim alın terim ile kazandıgım para dupe cunun cebinde kalıyor. Pazar alanında satılan itemin ben dupe olup olmadıgını nerden bilebilirim ki? Neyse sonuc olarak Wow mu Ko mu dersen. Tabiki WoW[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Saman Burning legion Syra LvL 53 Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 rofl ve hatta ehueheue knight online a oyun gozuylemi bakionuz heh ya gidin allahaskina diablo exp felan oynayin multi daha zevkli olur billaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 WoW, diyorum cünkü internet kafelerde oynanan bedava online oyunlardan yetti (Uo, Ko). Ben bu tür seviyesiz insanlarla ugrasmamak icin WoW u tercih ederim. Ayrıca Knight Online grafik ve sosyal (yani oyuncular arası iletişim) bakımından kıt bir oyun bence.[signature][hline]"The true dishonor for a soldier is surviving the war." Burning Legion - Invadoria Night-elf Hunter, Glebriwyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Knight ta zıplayamıyon bile yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: ayucan, 22 Eylül 2005 12:11 tarihinde demiş ki: rofl ve hatta ehueheue knight online a oyun gozuylemi bakionuz heh ya gidin allahaskina diablo exp felan oynayin multi daha zevkli olur billaha senin o daşak geçerek sölediğim diablo exp multi, eğer battle.net ten oynuosan(ki oynuorum :p) wowla yarışacak derecede zevkli, son patch le butun bot ve hack yapanları banladılar cillop oldu.[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ayrıca yeni başlayacak arkadaşlar, şu an yeni açılan sunucuları tercih etmeniz sizin yararınıza. yeni pvp serverı var adını bilmiorum ama ben yeni pvp-rp serverlarından venture co. da oynuorum. bu serverın krualları RP serverlarıyla aynı, extra olaraktan pvp imkanı daha fazla. diosan ki ben lvl 60 olduktan sonra da komutan rpsi yaparım general rpsi yaparım eglenirim gel. ama karakter chatte selam babs diceksen :D pvp de oyna (horde tercihimdir)[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 böyle sorumu olur yaa tabiki wow aradaki grafik farkını görmüormusn eğlenceden söz etmiorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar