Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun yilin en uzun gunu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1y1de b1zene bundan d1ceks1n1z s1md1 ama bugun farkl1 b1r gun c1dden sabah kalkt1g1n1zda bu top1c1 okudugunuzda b1raz olsun farked1ceks1n1z !

*bugun armageddon derm1s1m :P*[hline]This is a war and we are soldiers!
Mesaj tarihi:
Bugün Güneşi daha çok görücez :)
Sonra gene akşamlar erken gelmeye başlıcak, havalar soğuyacak, yağışlar artıcak, kar yağıcak, kayağa gidicez mutlu olucaz :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Mesaj tarihi:
ben de dün yolculukta niye güneşin bu kadar geç battığını farketmiştim.

güzel birşey tabii, kış olsa hemen 5'te 6'ta hava kararmaya başlıyor.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Mesaj tarihi:
O bi de saatlerin ileri alınmasıyla da doru orantılı mesela aksam 8-9'da kararıyor hava ama geri aldıımızda saati 1 saat geri farkın azaldını gorceksinizdir ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
ejejej 21 haziran olması lazım harbi ama 21 temmuz da olur germiyo beni yani frktmez ..[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
üh ben gündüzleri sevmemki:([hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...
Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
aralıkta nasıl yılın en uzun günü olsun eheh.
aralıkta en uzun gece olur da, en uzun gün 21 haziran işte.
cık cık ne biçim coğrafya öğrenmişsiniz.[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Mesaj tarihi:
12 dakka nerden çıktı acaba?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
ben 21 haziran biliodum o günü yanlışmı biliom[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 21 July 2003 16:08 tarihinde demiş ki:
12 dakka nerden çıktı acaba?[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

ehe saati 12dk ileridir[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
  • Yeni Oluştur...