Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip Bi Yağmur Başladı.

Xaero

Öne çıkan mesajlar

ya pencere aralıktı , çok soğuk oldu kapamak için uyandım.halbusi kapadığımı sanıyodum.
bunun dışında her çeşit yağmuru seviyorum.
sağanak , çisil çisil , kedi köpek gibi.
ingilizler böyle diyolarmış.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 16 Eylül 2005 02:31 tarihinde demiş ki:
heh
burda saat 12 den beri mi ne yağıyor devamlı yıldırım çakıp duruyor hayırlısı (bandırma)

Senin dediğin yağmur saat 10:30 civarlarında Balıkesir'in biraz dışında önce ortamı aydınlatan gökgürültüleri sonradan bir saniye içinde bir kova su dökülürmüş gibi gelen damlalar şeklinde kafamıza indi. Bir tavşan gördüydük vuralım diye indik doğa bizi vurdu çok pis. Arabaya koşana kadar sıçan olduk :P

Şimşek süper çakıyor ama direk aydınlık ortam :D[signature][hline]Stay like this for now, and there will come a time you will understand

Ezik kardeşler uğraşmayın bana bulaşmaya. Eğlenceğim kadar eğlenip sonrasında kaale almam sinir olur kalırsınız. Bırakın akıl sağlınız yerinde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bebekte akşam çok pis yağdı off off :D gök gürültüsü zaten uyutmadı ulan kedi de geldi yanıma yattı korkudan rahat uyuyamadım :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...