Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim halimiz ne olacak!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yıllardır suren pkk sorununa cozum bulmamısken sımdıde gundem degıstırme olayı cıktı.ilk hulya avsarın bosanması ardından gamze ozcelıgın tecavuzu ve en sonuncusuda super kaynana semra hanımın oglunun olmesı.bınlerce hatta mılyonlarca sorunumuz varken AB ye gırecegımız su gunlerde haberlerın ana konusu olmaya deger sayan gazetelerın mansetlerınden dusmeyen bu konular mılletı ılgılendırıyormudur acaba.yoksa bızmı onların bu ısteklerıne karsılık verıyoruz.eee sizce... :(
Mesaj tarihi:
Bunun anlamı gizli gündemde ülkenin başına büyük işler açılmak üzere olduğudur. Ya birilerinin cepleri dolacak torba kanun çıkacak ya da acayip kötü tavizler verilecek,vs... o yüzden medya halkın beşiğini sallayıp ninniler söylemeye başladı.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Evet bu yeni bir olay değil ki. Ben bildim bileli herzaman gazetelerin mansetlerinde, Televizyonlardaki ana haber bültenleriin ilk haberleri hele pazar gecelerinin her kanalda hipnoz edici magazin programlarında herzaman bu tür haberler vardı. İnsanların gelecegini ilgilendiren haberler herzaman 2. planda oldu. Birisine yapılmıs haksızlıklar toplumu ilgilendiren cok onemli haberler hatta şehitlerimizin haberleri herzaman 2. planda oldu. Neden mi böyle cunku millet olarak biz bunu seciyoruz. Biz bunu sectigimiz icin de patronlar bize bunları seyrediyor.... Cok yazık[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Mesaj tarihi:
Semranım'ın oğlu ölmüşmü? Allah rahmet eylesin.
Arz, talep meselesi. Demek ki basından bu isteniyor ki onlarda bu abuk subuk haberleri sunuyorlar. Her anınını tv başında geçiren kaç k yaşlı teyze var bu ülkede haberiniz varmı (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
sence neden böyle oldu?

bizi özellikle apolitik yapmadılar mı? yapmakta haksız mıydılar peki? görüşünü adam gibi savunan vahşileşmeyen kavga çıkarmayan yakmayan salak salak eylem yapmayan kaç insan var?[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
Yapabileceğimiz birşey yok gibi bence ama merak ta etmeyin gündem i ne kadar da değiştirselerde bak senin gibi insanlar bunları düşünüyor. Umarım başımızdaki insanlar da bunları düşünüyordur. Yoksa sanmıyorum başbakan gibi üst düzey yöneticilerin diğer gereksiz haberlerle uğraştığını. Yapılan sadece halkı uyutmak, bizler de zaten hiç uyumadık ve uyumayacağız. Çünkü düşman hiç bir zaman uyumaz.

Hülya boşanmış, hayılısı olsun; ata ölmüş, Allah rahmet eylesin; gamze tecavüze uğramış, geçmiş olsun..[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Mesaj tarihi:
said:
toggie, 19 Eylül 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
NTV izleyin abi siz de ;)

Haklı . Magazin haberi diye bir şey var . Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu boşanması mesela magazin haberi . Magazin haberi veren kanallar var vermeyen kanallar var . Aç NTV izle ne magazin ne bişey var adam gibi haber yapıyorlar . Magazin haberleri olmadan da olmazdı . Bütün haber türlerini tek bir çatı altında toplamak yanlış kanımca .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
Televole kanallarıyla NTV'nin habercilik anlayışı arasında bir fark yok ki? Sadece birinde magazinin kapladığı alanı diğerinde ekonomi ve spor programları kapatıyor. Yoksa aralarında ideolojik farklılıklar var da ben mi göremiyorum?[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Mesaj tarihi:
Ülkenin %75'i aç... Aman magazin çıksın, hangi mankenin kabasında çıban çıkmış şeklindeki haberlere aç...
Abazanından dedikoducu mahalle teyzelerine kadar gidiyor bu konu...
O yüzden gündem değiştirmekten basit şey yok...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Mesaj tarihi:
said:
pekaziz, 19 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Televole kanallarıyla NTV'nin habercilik anlayışı arasında bir fark yok ki? Sadece birinde magazinin kapladığı alanı diğerinde ekonomi ve spor programları kapatıyor. Yoksa aralarında ideolojik farklılıklar var da ben mi göremiyorum?

Konuyu açan arkadaş magazin haberlerinden daha önemli şeyler olduğunu söylemiş konuşulması gereken .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Mesaj tarihi:
said:
pekaziz, 19 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Televole kanallarıyla NTV'nin habercilik anlayışı arasında bir fark yok ki? Sadece birinde magazinin kapladığı alanı diğerinde ekonomi ve spor programları kapatıyor. Yoksa aralarında ideolojik farklılıklar var da ben mi göremiyorum?

Sorun şu ki atv, kanal d vs. kanallar ana haber bültenlerinde bunu haber yaparken ntv ana haber bültenlerine bunu taşımıyor.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama |
.. dark forter // god forgives... i do not! ..
Mesaj tarihi:
iyide her kafadan bi ses cikmasi daha mi iyi? olayi enine boyuna goremeyen safi tepki veren, veristiren... simdi gercekten ilgili insanlar bu haberlere bakiyo. onlarin bile ne kadarinin dogru yorumladigi asikar.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 19 Eylül 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
böyle gelmiş böyle gider
heç bişiy değişmez
bu şekil haberler reyting almasa
banane be bundan diyenler çoğalsa ki imkansız gibi bişiy
medya da yapmaz
ama ööle deil bizim en önemli meselemiz
hülya ne zaman boşanacak ya da bilmem hangi kaynananın oğlu niye ölmüş?
banane yaa bunlardan
ayrıca ölen şahıs için Allah taksilatlarını affetsin diyorum
heralde böyleydi[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
E iyide bunların amacı belli: Bu tip şeylerle insanların ilgisini dağıtıp, onları salaklaştırıp embesil mahlukatlar haline getirttikten sonra koyun güder gibi ülkeyi yöneticekler.

Yani bu kafa yapısı değişmeli yani cidden ya protesto derler protesto bahanesiyle dükkanları yağmalarlar, ya da embesil embesil oturup kendilerini ezdirirler... Yani koskoca Türkiyede bunun ortası bulunmuyo yaa... Bunun ortası bulunmadıkçada Türkiye adam olmaz...

Ayrıca ülkenin çok sorunu var magazin izlenio filan deniyosa;

Televizyonda çizgi film, her türlü dizi, futbol maçı filanda yayınlanmasın hatta haberler dışında hiçbir şey yayınlanmasın çünkü bilimum programların da ülke ekonomisine herhangi bir faydası yok...

Bilgisayarda zaman öldürmek yerine çalışmamız gerekir, mesela bilgisayarın aktif olarak kullanılması gerekir hiçbir oyunu oynamamamız gerekir, hele bu paticik forumlarının daha ilk saniyesinden imha edilmesi, yöneticilerinin de idam edilmesi gerekir:D

Yani şu gereksiz bunu atıp çalışalım, bu da gereksiz bunuda atıp onun yerine çalışalım dersek bu seferde işkolik manyaklara döner, toptan depresyona girip intihar ederiz.

(Japon filan demeyin bana onlar ayrı bi yaşam formu:D)[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
Ya Siz Korkmayin Fazla Bu Ulkenin Arkasinda TSK Var Ve Emin Olun TSK Bu Ulkeyi Yedirtmez..Anca Gundemi Meskul Ederler..Ordu Darbe Vursa Kim Napacak..Ordunun Kontrolu Altina Giricez..Ve Suan Ordunun Basindaki Butun Adamlar Duzgun Kimseler..Bu Ulke Kolay Kurulmadi Kolayda Yok Edilemez..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
Ülkedeki sorunları düzeltmeye üşenen insanların da sığındığı tek kurum ordu oldu. Bir sorun varsa bunu düzeltmek en başta halkın; yani senin görevin, benim görevim. Darbeler iyidir hoştur ama halkın kendine olan güvenini sarsar.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
  • Yeni Oluştur...