Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehit ailelerinden semra hanıma tepki!

beko

Öne çıkan mesajlar

ne alaka elektrot?
ortalık malı yeteri kadar olmadı mı..
medyaya yeteri kadar malzeme..defolsun gitsin istemiorum haber bültenlerinde saçma gündemleri ve pof pofçu medyanın maceralarını..
devlet olaya el atacak,ne haltı vaqrsa işlediği her bi suça karşı alacak,karıyıda tımarhaneye atacak olacak bitecek[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok, hocu yanlış anlama, öyle bi yazmışsın ki, sanki mafya babası ölüm emri veriyo gibi olmuş, yoksa haklısın katılıyorum, kendi gitmezse asker zoruyla gönderilmeli.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

bugün vapurda, bi adamın elinde gördüm gasteyi.

2 tane resim vardı. büyük fontları okuyabildim sadece. bide resimleri görebildim.

gördüklerimi aktarayım:

bitanesinde sanırım bir gaspçi tarafından şehit edilmiş bir polis memuru vardı. tabutunu en fazla 15 20 kişi + 10 yaşındaki cocugu taşıyor

diger resimde ise, aşırı alkol ve uyusturucu tarafından şehit(!) olan Ata Türk efendi vardı. 10 binlerce kişi uğurluyor.

içim acıdı.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.

[Bu mesaj Mix tarafından 21 Eylül 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

medya bu, vezir de eder rezil de.
adamı vezir etmişler belli ki yüzlerce kişi uğurluyor cenaze töreninde.
düpedüz saçmalık.
türk bayrağına sarılması ve özellikle semra bıdık tarafından şehit muamelesi görmesi, yüzsüzlük, terbiyesizlik, aptallık. umarım birgün kafalarına tıklatır bu salakların.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki tepkili olacak benim de bir şehit yakınım olsa ben de aynı tepkiyi duyarım.

Haplanarak ölen bir serseri için ''şehit'' kelimesini kullanmak terbiyesizlik ve şehit yakınlarına en büyük hakarettir bence ...[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 21 Eylül 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
Haplanarak ölen bir serseri için ''şehit'' kelimesini kullanmak terbiyesizlik ve şehit yakınlarına en büyük hakarettir bence ...

Dogru Söze Ne Denir[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

SEHITLIK EN SEREFLİ EN YUCE ÖLÜMDÜR...

boyle aptalca bi ölüm icin SEHİT sıfatı kullanılması sehit aileleri kadar hepimizi üzmüstür...guneydoguda hergün onlarca werdigimiz sehitlerin kemiklerini sızlatmaya kimsenin hakkı yoktur!ayrıca ata denen sahıs askerligini dahi yapmamistir.kimse watan icin canını werenlerle uyusturucu bagımlılarını bir tutmamalıdır ...
Sosyal ağlarda paylaş

kadın tabuk başında ağlarken bile gözü kamerada Allah belasını versin bunların.ya düşünüyorumda ülkemizde nekadar "beyinsiz" insan var bu gerizekalıları oturup saatlerce takip edenler var yaa inanamıyorum yaa utanıyorum yaa su görüntülerin yaşandığı bi ülkede yaşamaktan.Allah hepsinin belasını versin[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar aslında bu konuyu buraya taşımaya bile gerek yoktu yani.

İki üç tane medya maymunu yüzünden Türkiyenin gündemi meşgul oluyor.

Ata'nın ölümünden çok daha önemli konular var.

said:
He kaza geçirmiş falan olsa anlarım şehit dersin.Ama bu adam ne şehiti be MURT gitti be kardeşim.Sokakdaki köpekten bi farkı yok benim gözümde.
[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda...

[Bu mesaj Davidoff tarafından 21 Eylül 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davidoff, 21 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar aslında bu konuyu buraya taşımaya bile gerek yoktu yani.

İki üç tane medya maymunu yüzünden Türkiyenin gündemi meşgul oluyor.

Ata'nın ölümünden çok daha önemli konular var.

said:
He kaza geçirmiş falan olsa anlarım şehit dersin.Ama bu adam ne şehiti be MURT gitti be kardeşim.Sokakdaki köpekten bi farkı yok benim gözümde.

burda konu atanın ölümü diil...dikkatini cekerim ii oku baslıgı
Sosyal ağlarda paylaş

birakin o kadin mal ya[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu ata konusu çok uzadı.Öldüyse öldü napalım artık.Milyon tane kişi ölüyor günde.Hepsi bu kdr abartlımıyorsa hiç bir niyteliği olmayan biride bir hafta boyunca abartılmamalı...Tmm insan bende üzüldüm öldüğü için ama 1 hafta boyunca hep tvde gösterilmeside saçmalık.
O zmn bende yakınım öldüğünde aylarca tvde gösterilmesini istiyorum.Asıl gösterilmesi gerek şehitler gösterilmezken bu konunun uzaması harbiden sinir bozucu...
Yazıya hak veriorum...[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu insanlar gercekten terbiyesiz adam exden oldu bunu bile bile sehit dediler be bi de utanmadan turk bayraguını bu serefsizce olume mukafat olarak tabuta ortuldu binler sehit kanı ile kırmızıya bulanan sanlı bayragımız ayıp be artık vatan bayrak bu kadar mı ucuz acaba?bu soruya bi cvp bulmak lasım...[signature][hline]...We Be Burnin...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...