Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sigara kullanmıyorum ama her zaman yanımda kibrit taşırım, ayrıca "ateşiniz vaağ mı?" kısmı sakata getirebilir durumu, icimi eritmez ama hoşuma gider ve muhabbet acar. Bende zaten işe yarar dedim.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehe bana uludağda fıstık gibi bi kız ateş sormustu seneler önce tam formda oldugumuz zamanlardı. Daha kimse board ne bilmezken biz deliler gibi kayıyorduk falan. Ama aksilik biz yaklaşık 8 abaza falan tatildeydik ve oglen saati sarhoş haldeydik. Ben o kafayla eldivenleri falan cıkarıp atesi bulup 2 saat yakıcam diye ugrasıp en sonunda yakmayı becerdigimde AHA YANDI gibi manasız 2 kelime çıkmıştı agzımdan. Sonrası malum zaten tepede telesiyejden giden arklar bile HAHAHA diye gülmüşlerdi yanımdakileri saymıyorum. Daha sonra avcının kaçan büyük balıklar adlı kara kaplı kitabıma ekledim kendisini. Her anlatışta kız daha güzelleşiyor :) Kısacası olacağı varsa olur, olmayacağı varsa ayagına gelen kısmeti dahi (BKZ: yukardaki öküzlük) kaçırırsınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Git Konuş...Ayni Hatayi Bende Yaptim...Cok Uzulursun Sonra...Araya Birisini Sokma Sakin..Cesaretini Topla Git Konuş...Paticisin Sende Yaparsin...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 direk konuş dirrrek.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yalnız değilsin Anlayamazsın onları akıl yetmez takıl ya keyfine bak.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Nerede yanlış yaptın yerine bundan sonra ne yapmalıyım olmalı soru. 1-) Asla birisine çıkma teklif etme, hangi merdivenden çıkalım gibi abuk bir cevap alman işten bile değil. Ben daha bugüne kadar "tamam çıkalım" cevabı verildiğini kimseden duymadım. 2-) Asla peşinden köpek gibi koşma ama etrafından da yokolma ;) 3-) Şayet barların vs. yoğun olarak olduğu bir yerde karşılaştıysan hemen takip et ve girdiği bara bodoslama dal. Hatta daha iyisi tek başına bir yere gireceğini veya girmek isteyebileceğini anladıysan yanına gidip önce onu galiba yazlıktan tanıdığını vs. söyle azıcık bir muhabbet kurup güvenini bir yere kadar kazan sonra damsız muhabbetinden dolayı içeri girmesine yardımcı olursa minnettar kalacağını söyle. Bunu bile reddediyorsa zaten oradan uza ve başka bir seferde deneme. Kabul ederse bu iyiliğine karşılık eşşek olmayıp içki ısmarla. 4-) Evlerin yoğun olduğu bir bölgede görürsen uzaktan takip et ve evi olduğunu ümid ettiğin yeri öğren. Zamanın varsa ve yer müsaitse apartmanı görebileceğin bir kafe, kıraathane, büfe vs.'ye git biraz bekle. Hatta mümkünse arada sırada gidip evden çıkmasını bekle. Bu şekilde gidiş gelişlerini, kullanıyorsa bindiği otobüs dolmuş vs.'yi öğren ve şans eseri karşılaşıverip dur ;) Burada sabır önemli, öyle ilk karşılaşmadan bodoslama dalarsan baybetmen kuvvetle muhtemeldir. Önce havadan sudan, saçının renginden üstündeki elbisenin şıklığından, bir bayan arkaşının doğum günü için alacağın hediyenin ne olması gerektiğinden vs. bahset. Baktın iyi gidiyor bir yerden sonra artık akşam nerelere takıldığını sorabilirsin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sticky yapın topiği,fedaykin'in tavsiyeleri altın değerinde çünkü...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ehah strateji oyunu gibi olmuş fedaykin'ın yazdıkları ya, apartmanın önünde beklemek falan bence çok fazla. biraz doğal olmak lazım, rahat olmak lazım. belki de kızla konuştuğunda anda borazan gibi bi sesi olduğunu görüceksin? belki bi anda soğuycaksın? çok kaptırma kendini, yavaş ama emin adımlarla ilerle. diğer erkeklerden farklı bi yanını ortaya koy mesela. ilk intibah çok önemli, insan birisi hakkındaki fikrini, gördüğü ilk 7 saniye içinde verirmiş. ilk söyleyeceğin laf ve o andaki görünüşün, samimiyetin, ilgin, bakışların çok önemli. gerisi zaten kendiliğinden gelir.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kızın arkasından yaklaş sağ omuzuna yavaşça dokunup sol tarafına kaç. Kız salak salak bakınırken hehe amma yuttun XXX de. Sonra ıhhhhh pardon ben sizi XXX sandım ya afedersiniz o da sizin gibi guzel saclara sahip vs vs vs vs gerisi yetenegine kalmış :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kızı kuyruk gibi takip etmek yerine onu gördüğün her alanda onun önüne geç, seni sürekli görebileceği bir konumda dur.Yani eğer o da ilk görüşte senden bi parça olsun etkilenmişse, birkaç saniye görse yeter zaten sonra gözü takılır, ya ben bunu nerden hatırlıorum filan der, eğer tam uygun anda göz temasını sağlayabilirsen zaten kız seni tam hatırladığı anda yüzünü de görse, kızın savunmasının yıkıldığı anda "Şeyy ben sanki seni daha önce görmüş gibiyim acaba ..... da bulundunmu?" Başka bir yer söyle, muhtemel cevap "Hayır" olucaktır, daha sonra "Hayır yani ben böyle bir güzelliği asla unutamam da..." diyerek devam edip, yazlığının bulunduğu yeri söyle, kız bi anda seni daha önce gördüğünü filan hatırlıycaktır, muhabbeti açarsın filan Yalnız birkaç tane ölümcül hatadan bahsediyim; İlk karşılaşmada kesinlikle resmi bir çıkma teklif etme... Yani basit bir akşam yemeği, öğlen yemeği teklifi olabilir ama sürekli bir ilişki teklif etmek zor olur Mümkün olduğunca yakınlaş ama yapışma... Yani ilk buluşmada telefon numarasını alsan yerinde bir tepki olur. Zaten telefon numarasını almak bir nevi devamı gelicek işaretidir, telefonunu seve seve veriyosa balık yakalanmış demektir:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehe hatta kızı gördükçe önüne geç ve kıllanan adam gibi geri dönüp dönüp bak. Bunu 3-4 kere yapıp sonra pardon ya neden takip ediyorsunuz de. Maksat ilk konuşmayı başlatabilmek gerisi kolay.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 fedaykinin dediklerinden korktum ben şahsen resmen sapıklık öyle takip etmek. kız belki muatap olmak istemiyor? nerden çıkardın ki hoşlandığını. Belki sen ilk görüşte aşık oldun senin için çok özel vs vs ama onun için de öyle mi hiç düşündün mü? Of. bu at gözlüğü bir gün kızları öldürecek.
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Penthesilea, 21 Eylül 2005 08:26 tarihinde demiş ki: Agirdan satmalari gerekiyo kendilerini satmadıkları zaman da motor damgası yiyorlar... :)[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Şimdi uyandım, yazılan cevapları okudum 2-3 tane kullanalabilecek, sıfırdan muhabbet yaratıcak şeyler çıkmış ama kızı tekrar görecegimi sanmıyorum. Ama çok güzel yorumlar yapılmış okurken gülümsediklerim oldu :) Buraya yazma amacım; hem bu konuda çok sıkılmış olmam hemde işte bana kapak oldu sizde aynı hataya düşmeyin demek istememdi. En başta dedigim gibi forumda yeniyim eger bir yönetici okursa eminim geregini yapıcaktır. İlginize teşekkür ederim bir daha görecegimi sanmıyorum veya cok uzun süre sonra görücem ama affetmem bir daha hehe Edit: Nereid, kızın benden hoşlandıgını iddia etmiyorum, birşeyler yakaladım dedim, kızların ilgisini nasıl belli ettigini anlayabiliyorumda kendi ilgimi belli edemedim bu kıza karşı :) [Bu mesaj Defensive tarafından 21 Eylül 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Absolut öldürdün bitirdin abi akşam vakti... "AHA YANDI" nedir abi ya? Ehue...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Öne çıkan mesajlar