Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben nerden yanlış yaptım?

Defensive

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle selamlar, uzun süredir paticik forumlarını takip ediyorum ama üyelik alıp postlara yorum yapma gereksinimi duymadım. Başka bir konu hakkında soru sormak için nick alınca bari bunuda yazım rahatlayım dedim.
Olay ağustos ayının birinde geçiyor. Sahilde oturuyodum, gecenin bir yarısı. Birinin geldigini farkettim kafamı çevirdim baktım ki bakmaz olaydım gördügüm anda aşık oldum..Kaldı ki ben öyle şıpsevdi, maymun iştahlı degilim hayatımda 1 ilişkim oldu, 5 yıl sürdü ve bitti. O gece onu düşünmekle geçti, bir daha gördügümde konuşucam tabiki.. Sonunda bir kere daha gördüm ama insan degil, insan yürürken saga sola bakar ne bilim kızsın sonucta yavas yürür vs ama yok hiç etrafla ilgilenmeden hızlıca cool adımlarla geçti gitti.. Bir daha gördüm benden yine tık yok kızı görünce sadece bakabiliyorum tüm fonksiyonlarım duruyo.( Acaba aşk bu mu? ) Yani yürürken durdurup bir bakarmısınız deyip hoşlandıgımı söylesem kendi benligime kavuşacam ama kızı durduramıyorum.. Kaldıki kişiligime ve fizigime oldukça güveniyorum.. AMAA sonunda dedimki bu kadar ezme kendini git direk durdur fazla uzatmadan emin kesin konuş pat pat söyle sevdigini ama kızın yerine koydum kendimi çok saçma geldi sadece baktıgın biri böyle konuşacak.. Ne yazıkki kıza söyleyemeden gitti tatilimiz bitti. Ha nerden aklına geldi bu kadar şey derseniz; Dün taksime giderken yolda kızı gördüm(Olay yazlıkta geçiyo istanbulda görebilecegim 40 sene düşünsem aklıma gelmez) Dolmuşu kattım birbirine indim koca caddede karşıya geçtim, sadece onurumu kurtarıcam artık olayın tadı kaçtı yine söyleyemedim :) Anlatmaya çalıştıgım şu; bakışlarını yakalamıştım birşeyler anlamıştım ama bu kadar cool olunca yanına yaklaşamadım.. Ey kızlar madem hoşlanıyosunuz niye bu kadar kastırıyosunuz? Hala uyuyamadım düşünüyorum geliyolar bana..
Edit : Başlıkdaki "n" fazla ama düzeltemedim acemiligime verin.

[Bu mesaj Defensive tarafından 21 Eylül 2005 08:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Defensive tarafından 21 Eylül 2005 08:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi Bu tip konular Kişisel bölümüne daha çok yakışıyor..
İkincisi de zordur ama 'merhaba' dedikten sonrası çok kolaydır.. kız da söyleyişine göre yolda laf atan krolardan olmadığını anladığında olay açılır işte[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Kızların büyük bir bölümü (özellikle güzelliğine güvenen kızlar) sokakta merhaba diyen bir adamdan tiksinirler.Kızlar gariptir yakışıklıları keserler belki ama durup dururken yanlarına gelmelerini hoş karşılamazlar..acayip canlılar..Ama yazlık yerde iş biraz daha değişir..Nedense erkek arkadaş arama kat sayılıarı artar..Hormonlarla ilgili bir şey..Yani yazlıkta olsaydı şansın daha yüksekti ..
Sosyal ağlarda paylaş

Hm eh sende başkasına vurulamadın mı ilk bakışta kardeşim (:
Sen git taksime kampp kur.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

@Defensive;
kızı öyle yolda görmekle ve onu durdurup seni seviyorum demekle tavlayamazsın.hatta senden hoşlansa bile o an kızabilir.
Yine bi denk getirdiğinde takip et dicem ama ehueh...
ateş falan iste(sigara içmem tavsiyeye bak ben bile inanmadım) bu sırada aa ben sizi görmüştüm bi yerden siz şurda yazlıktamıydınııız de evet falan der sonra hemen "ateş bahane sizle tanışmak için şeyettiydim" de erir biter kız benden sölemesi...[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım bi daha görebilecenmi kızı,koskoca istanbul sonuçta nası görcen?
ama bi daha görürsen eğer söyle madem bu kadar aşıksın
umarım tren kaçmamıştır=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya Fistan kızın biri gelse bana böle desen ben erimem kız neden erisin =)
ha erimiye bilir ama işe yarar

edit: valla ben görüyorum hep aynı insanları taksimde zor değil o kadar falz geziyorsa aradığın insan[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 21 Eylül 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...