unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aynen bende ole[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Eskiden sinirlendiğim şeye girişirdim. Örneğin; bir kere baltayla klavyemi ikiye bölmüştüm. Üstüne bira döküldüğü için çalışmıyordu, ben de delleniverdim. Bir süredir: küfür ve sigara.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi [Bu mesaj Spidee tarafından 21 Eylül 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Açık havada dolaşmak çok iyi geliyor.Ama alkol alma daha fena olursun.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 gözlerimi kapatıp derin derin nefes alıp vermek[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
arina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bazen etrafa bağırıp çağırıp durmak bazende sessizleşip içten halletmeye çalışmak[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Küfür + 1 bardak soğuk su + 1-2 Sigara.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konsantrasyon gerektiren bişey yapmak (enstruman çalmak mesela) zihni tamamen o işe yönlendirdiği için çok rahat sakinleşiyosun..
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: ozkolous, 21 Eylül 2005 14:03 tarihinde demiş ki: gözlerimi kapatıp derin derin nefes alıp vermek ahah düsünsenize kavgadan sonra elemanlar bi köşede koloni kurmuslar öyle :D[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü
riglous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sinirlendigimi belli etmem ve yatistiririm kendimi. sinirlenmeyince sinirlendirmeye calisan taraf daha cok sinirleniyo. sinirlenmeden once napiyosaniz devam edin adam iyice kuplere biner. sinirleri yatistirmaya calismaktansa "zaten sinirlenmedigini sinirlenmenin yersiz oldugunu farketmek" lazim.[signature][hline]Tulahr
sir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 en yakın tuvalete giderim ve kakamı yaparım. çok ciddiyim, çok yatıştırır sinirlerimi. bi de mevsim kışsa kereviz yemek beni çok sakinleştirir, tadı iğrenç olduğu için dünyada bundan kötü bişey olamaz derim, o yüzden sinirlendiğim olayı aslında gözümde büyüttüğümü düşünürüm.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben çok ilgincim.. Yani kolay sinirlenmem hatta çok zor sinirlenirim ama gerçekten sinirlendiysem hiç bir zaman yapmam beklenmeyen hareketler yapabilriim yani..[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paticiğe ve MSNe girip eğlenmek Rock-Metal dinlemek Evin içinde dolaşıp küfürler etmek[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır. K.A.L Forever!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi yerde okudum "sinirlendiyseniz içinizde 10a kadar sayın. sakinleşeceksiniz. çok sinirlendiyseniz hiç beklemen küfrü basın. sakinleşeceksiniz"[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Rush Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dışarı çıkarım. Yakınlarda basket potası varsa smaç yaparım çok iyi sinir alıyor. Dışarı çıkmamın nedeni ise sinirlendimmi gözüm dönüyo birsine bişey yapmamak için kaçıyorum.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çabuk sinirlenirim. Ama birden ve aşırı büyük yükte bir sinir gelirse beni sadece bir şeyi kırmak ve onun verdiği şangır sesi tatmin eder. (Camdan soda şişesi atmak, telefonum da bu yüzden kırılmıştı...)
trapt Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 -Hava almaya çık(Ortamdan uzaklaş) -İyimser düşünmeye çalış -Şiddete gidicekse..duvara yumruk at.Başını yasla kapa gözünü -Yere Otur.. -Yüzünü yıka -Çok vaktin olucaktır ama önce o ortamdan biraz da olsa uzaklaş..Uzaklaşamazsan sessiz kal..biyere odaklan.. Mundi die bi kitaptan alıntı son 3 yazdığım :)
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kola içmek[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kendi suratımı yumrukladığımı bilirim ben sinirlendiğimde soldan soldan geliyolar[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehe ben de tokat atmıştım. Off iltihaplı kulağıma gelmişti hatırlarım oyy :( berbat bi durumö
Slat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arsenal'in şaşkın defansı yüzünden gol yiyip, 150ytli lik kuponun yatması üzerine, önümdeki pufu kaldırıp digikutuya fırlatmıştım.. Rahatlamamıştım ana neyse :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla!
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 hehe o pek bişi deilmiş :) Eline gelen en yakın şeyin telefon olduğunu düşün mesela..
Öne çıkan mesajlar