Smooth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Saygili Musterimiz, Farkli IP-adreslerden banka hesabiniza girmeye calisildigini tespit ettik. Seyahatteyken hesabiniza girmeye calistiysaniz bunun gibi hesap acma tesebbusleri buna bagli olabilir. Ancak hesabinizi acmak girisiminde bulunmadiysaniz hesabinizla ilgili bilgilerin kontrol edilmesi icin en acil sekilde bankaniza basvurmanizi teklif ederiz. http://www.garantlbank.com Sabiriniz icin tesekkur ederiz. Saygilarimizla, Garanti Bankasi ********** Evet aynen boyle Ne dersiniz ?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Abi sen ne olur ne olmaz git bankaya. Ama netten değil :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Smooth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yok ki benim hesabım :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 E ne ayak peki?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
unac Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ulan hesabını olmadıgını soylesene en basta :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ahauuaha :D:D:D[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ohahaha adrese dikkat yalnız http://www.garantLbank.com eh ama bu kadar da olmaz, hapise tıkmak lazım bunları..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: thelegbra, 20 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki: ohahaha adrese dikkat yalnız http://www.garantLbank.com eh ama bu kadar da olmaz, hapise tıkmak lazım bunları.. *!yuh*[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 banada geliyo bazen böyle mesajlar silmiyorum özellikle lazım olursa diye ipleri var[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
taz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 fake, söyleyiş şekillerinden anladım :) garanti bankası öyle EN ACİL ŞEKİLDE diye bişey kullanmaz yazılarında. bu ne ya :) bari düzgün türkce kullansalar :)
zamo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 http://www.garantlbank.com e girdiniz mi yalnız? Garantl Bank.Fake bankacılıkta kalite.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Crane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yeni degil bunlar ya.. 1-2 senedir yapiyorlar ve ozellikle garanti bankasina yapiyorlar, baska bankalar icin gormedim hic. Aslinda garanti bankasi ve musterileri adina iyi oluyor, cunku garanti bu nedenlerden dolayi guvenligine baya bir onem vermeye basladi, bir ara sifrematik diye bir alet cikmisti, hala vardir muhtemelen. Kucuk hesap makinesi gibi birsey, bildigimiz cep telefonu sebeke sistemini kullanarak girek bankayla iletisime geciyor ve anlik sifre uretiyor. Sabit bir sifreniz olmuyor yani.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 20 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sitede bütün linklere tıklayınca garanti.com.tr ye gidiyor giriş e tıklayın garantLbank.com içinde acıyor orda kullanıcı ve sifre girince de sanırım direk kaydediyorlar pass i[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 beni sevmiolar heralde bağlı kurma isteği reddedildi[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yalnız site acılmıyor..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Smooth, 20 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Saygili Musterimiz, Farkli IP-adreslerden banka hesabiniza girmeye calisildigini tespit ettik. Seyahatteyken hesabiniza girmeye calistiysaniz bunun gibi hesap acma tesebbusleri buna bagli olabilir. Ancak hesabinizi acmak girisiminde bulunmadiysaniz hesabinizla ilgili bilgilerin kontrol edilmesi icin en acil sekilde bankaniza basvurmanizi teklif ederiz. http://www.garantlbank.com Sabiriniz icin tesekkur ederiz. Saygilarimizla, Garanti Bankasi ********** Evet aynen boyle Ne dersiniz ? siteyi actim guzel 1 sifre verdim :D[signature][hline] gmNinca
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 alla alla bende niye acılmıyor ya ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Smooth, 20 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Saygili Musterimiz, .[signature][hline]Please wait...
odchu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 böyle bir siteyi nereye şikayet edebiliriz?[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar!
Mike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yarın bankaya gidip edicem[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 YA ARKADASLAR BENDE NİYE ACILMIYO KUDURUCAM MERAKTAN YA[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bizimde 2 ay kadar once Yapi Kredi babmi arayarak tum kredi kartlarimizi iptal etti. Baskasinin cogaltmis olabileceginden suphelenmisler bi sekilde, daha sonra yenilerini gonderdiler 1 hafta icinde. Musteri hizmetlerinden dediklerine gore surekli girdisi-ciktisi bol olan kredi kartlari sahiplerini ozellikle kontrol ediyolarmis.[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista..
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 lol hayır insan en azından makul bir üslup kullanır. böyle banka maili mi olur bre, baştan aşağı hata ehe yalnız gülüyorum falan ama sakatmış, cidden bildirdiğiniz iyi olmuş.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dün bakmıştım topiğe ama bu www.garatlbank" kısmını yenı gördum aslı olay oymuş, siteyi kapatmışlar kacırdık mevuyu[signature][hline]Beş Hececiler kaleidoscopic, gecenlerde benim evde dediki:Rakıyla beraber iki damla döz yaşı döktüm
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 WHOIS information for garantlbank.com: [whois.yesnic.com] ----------------------------------------------- Queried Domain Information as follows ----------------------------------------------- Domain Name : garantlbank.com ::Registrant:: Name : Christine Diaz Email : [email protected] Address : 110 N. Kenilworth Zipcode : 60301 Nation : US Tel : +1 708-763-0612 Fax : ::Administrative Contact:: Name : Christine Diaz Email : [email protected] Address : 110 N. Kenilworth Zipcode : 60301 Nation : US Tel : +1 708-763-0612 Fax : ::Technical Contact:: Name : Christine Diaz Email : [email protected] Address : 110 N. Kenilworth Zipcode : 60301 Nation : US Tel : +1 708-763-0612 Fax : ::Name Servers:: nsa12.serverbackup64.com ::Dates & Status:: Created Date 2005-09-12 15:24:36 EDT Updated Date 2005-09-12 15:24:36 EDT Valid Date 2006-09-12 15:24:36 EDT Status ACTIVE [Bu mesaj Nefr tarafından 21 Eylül 2005 10:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar