Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fake bi mail geldi glb Garanti bank???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saygili Musterimiz,

Farkli IP-adreslerden banka hesabiniza girmeye calisildigini tespit ettik. Seyahatteyken hesabiniza girmeye calistiysaniz bunun gibi hesap acma tesebbusleri buna bagli olabilir. Ancak hesabinizi acmak girisiminde bulunmadiysaniz hesabinizla ilgili bilgilerin kontrol edilmesi icin en acil sekilde bankaniza basvurmanizi teklif ederiz.

http://www.garantlbank.com

Sabiriniz icin tesekkur ederiz.

Saygilarimizla,

Garanti Bankasi
Evet aynen boyle Ne dersiniz ?[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
tık...æ...tık
[TcT]DJA
Mesaj tarihi:
ahauuaha :D:D:D[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Mesaj tarihi:
ohahaha adrese dikkat yalnız

http://www.garantLbank.com

eh ama bu kadar da olmaz, hapise tıkmak lazım bunları..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 20 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
ohahaha adrese dikkat yalnız

http://www.garantLbank.com

eh ama bu kadar da olmaz, hapise tıkmak lazım bunları..

*!yuh*[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]
Mesaj tarihi:
fake, söyleyiş şekillerinden anladım :)
garanti bankası öyle EN ACİL ŞEKİLDE diye bişey kullanmaz yazılarında. bu ne ya :) bari düzgün türkce kullansalar :)
Mesaj tarihi:
Yeni degil bunlar ya.. 1-2 senedir yapiyorlar ve ozellikle garanti bankasina yapiyorlar, baska bankalar icin gormedim hic. Aslinda garanti bankasi ve musterileri adina iyi oluyor, cunku garanti bu nedenlerden dolayi guvenligine baya bir onem vermeye basladi, bir ara sifrematik diye bir alet cikmisti, hala vardir muhtemelen. Kucuk hesap makinesi gibi birsey, bildigimiz cep telefonu sebeke sistemini kullanarak girek bankayla iletisime geciyor ve anlik sifre uretiyor. Sabit bir sifreniz olmuyor yani.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]

[Bu mesaj Crane tarafından 20 Eylül 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yalnız site acılmıyor..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
said:
Smooth, 20 Eylül 2005 20:16 tarihinde demiş ki:
Saygili Musterimiz,

Farkli IP-adreslerden banka hesabiniza girmeye calisildigini tespit ettik. Seyahatteyken hesabiniza girmeye calistiysaniz bunun gibi hesap acma tesebbusleri buna bagli olabilir. Ancak hesabinizi acmak girisiminde bulunmadiysaniz hesabinizla ilgili bilgilerin kontrol edilmesi icin en acil sekilde bankaniza basvurmanizi teklif ederiz.

http://www.garantlbank.com

Sabiriniz icin tesekkur ederiz.

Saygilarimizla,

Garanti Bankasi
Evet aynen boyle Ne dersiniz ?
siteyi actim guzel 1 sifre verdim :D[signature][hline]
gmNinca
Mesaj tarihi:
alla alla bende niye acılmıyor ya ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
YA ARKADASLAR BENDE NİYE ACILMIYO KUDURUCAM MERAKTAN YA[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Bizimde 2 ay kadar once Yapi Kredi babmi arayarak tum kredi kartlarimizi iptal etti. Baskasinin cogaltmis olabileceginden suphelenmisler bi sekilde, daha sonra yenilerini gonderdiler 1 hafta icinde. Musteri hizmetlerinden dediklerine gore surekli girdisi-ciktisi bol olan kredi kartlari sahiplerini ozellikle kontrol ediyolarmis.[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Mesaj tarihi:
lol

hayır insan en azından makul bir üslup kullanır. böyle banka maili mi olur bre, baştan aşağı hata ehe

yalnız gülüyorum falan ama sakatmış, cidden bildirdiğiniz iyi olmuş.
Mesaj tarihi:
dün bakmıştım topiğe ama bu www.garatlbank" kısmını yenı gördum aslı olay oymuş, siteyi kapatmışlar kacırdık mevuyu[signature][hline]Beş Hececiler
kaleidoscopic, gecenlerde benim evde dediki:Rakıyla beraber iki damla döz yaşı döktüm
Mesaj tarihi:
WHOIS information for garantlbank.com:

[whois.yesnic.com]
-----------------------------------------------
Queried Domain Information as follows
-----------------------------------------------

Domain Name : garantlbank.com

::Registrant::
Name : Christine Diaz
Email : [email protected]
Address : 110 N. Kenilworth
Zipcode : 60301