Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşisözlük den bir alıntı

DePeCHe

Öne çıkan mesajlar

LVL 60 OLdum... mc bwl onx yaptım bol bol.. baydım.. gittim sattım.. sonra cnm sıkıldı.. bi druid aldım.. lvl 59 ladım sattım.. söz almicam dedim.. sonra wallpaper lerimi gordum.. screen shotlarıma baktım.. gözlerim doldu :D gittim yen ibi wow aldım sıfır :D yine oynuyorum.. HASTASIYIM.. gibi..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya annamadım gitti millete bi alınganlık bişi gelmiş yahu. kardeşim biz sana şimdi HASTA mı dedim :P

ben dedim ki adam oyunu bırakamıyorsa ya lvl60 olmamıştır yani oyundan baymamıştır yada bırakmak isteyip de bırakamadığı için HASTAdır dedim. sana wow oynuyosun die hasta demedik yane. öle bişi olsa EN BAŞTA BEN HASTAYIM ULEN[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Sosyal ağlarda paylaş

hayir sunu anlamiyorum,"abartili" ne demek?
bu bir kurgu yazisi degil ki icinde abarti bulundursun,olmus olanlari yazdim ben sadece.
bunu sade bir dille de soyleyebilirdim;8 ay once wow'a basladim,ara verdim,sonra tekrar basladim,simdi gunde 7-8 saat oynuyorum.

bu bir mizah yazisi,dalga gecme yazisi.kendimle de dalga geciyorum,bu durumdaki herkesle de dalga geciyorum.
purepwnage izleyip "abartili" demek ne kadar mantikliysa,bu yaziya da "abartili" demek ayni olcude mantikli.
uyusturucu degil,biliyoruz.
bu canavar bizi icine cekti falan filan gibi ifadeler kullanirken,basliklar atarken de olayla dalga geciyoruz.
anlamak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

dünyaıjn en rahat MORPG cisi benim galiba..

serverların açıldığı fönem vizeler vardı bu yüzden bir hafta gecikmeli başladım oyuna.. üstündne aylar geçti.. ve ben hâlâ 58 im ehe :)

çok rezilim ya[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Dream i yanlış hatırlamıyosam uo (exile) dan tanıyorum o zaman bırakırım dedi bıraktı ama bundan o kadar kolay kurtulamamıs!
gerçi bende uo yu bırakırım dedim bıraktım ardından KO ondanda kurtuldum derken 12 gündür wow batağındayım :) ama ne uo nede KO kadar vaktimi almıyor 4-5 saat arası o da sadece gece oynayıp cıkıyorum tabi ilerde ne olur bilmem[signature][hline]İllidan - us
Opalis -night elf rogue
Lvl 25 - 225LW (lvl 30 olsam) 2275Skining ( 6 saatte al yap sat lvl 25 de 125g :D )
Sosyal ağlarda paylaş

bende 4 ay oynadıktan sonra monoton bi oyun geldi bana surekli aynı şeyler vs.Sattım.Hiç de vicdan azabı çekmedim.Mutluyum =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KingMadboy, 16 Eylül 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
Dream i yanlış hatırlamıyosam uo (exile) dan tanıyorum o zaman bırakırım dedi bıraktı ama bundan o kadar kolay kurtulamamıs!
gerçi bende uo yu bırakırım dedim bıraktım ardından KO ondanda kurtuldum derken 12 gündür wow batağındayım :) ama ne uo nede KO kadar vaktimi almıyor 4-5 saat arası o da sadece gece oynayıp cıkıyorum tabi ilerde ne olur bilmem

yanlış hatırlıyorsun , o kadar uo oynamadı.
anca quann'da bir süre.[signature][hline]valandil ownz j0o!
FAQ you.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 16 Eylül 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
dünyaıjn en rahat MORPG cisi benim galiba..

serverların açıldığı fönem vizeler vardı bu yüzden bir hafta gecikmeli başladım oyuna.. üstündne aylar geçti.. ve ben hâlâ 58 im ehe :)

çok rezilim ya

beni kimse gecemez bu konuda babakam.
utanmadan gogsumu gererek soyluroum us releasede basladim ve daha dun 55 oldum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

Loot Master onca zorlukla scholomance bitirip gandling(doğrumu bilmiorum...) den shadow craft cap i sen need demene rağmen ffa ya çıkarıp bi priest a wersin çok ta güzel bırakıyosun oyunu :).Bıraktım mutluyum.arada özlüyorum ama oda geçio :).arkadaşımın account uyla girip " lan nasıl bu kadar dayandım" deyip çıkıyorum.Darısı başınıza
Edit:Zorlukla yerine kıllıkla yazmışım :)
[signature][hline]Fity 60 Rogue BL
Hayat zor!
Sizce de Öyle deil mi?

[Bu mesaj FiTi tarafından 17 Eylül 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu oynadigin zaman birakmana gerek kalmiyo. cunku bos zamanlarinda oyalaniyosun. ama bazi arkadaslar ( *!barnagiyla sizi isaret eder*) oyunu oynamaktan cok yasadigi icin sigara veya alkol etkisi yaratiyo ve birakma ihtiyaci duyuyolar....[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Sosyal ağlarda paylaş

Yarı harika çok ince bir mizah var cidden binleri anlatıyor.. çok genel bir yazı olmuş dogal.. gerçeği anlatmış.. abartılı bulmak biraz saçma kalıyor.. çünki çok dogal.. ama biliyorsunuz heryerde oldugu gibi paticiktete boş adam çok.. kimi anladıgı halde bişiler yazar bizlerle paylaşır.. kimide okumadan yazar bişiler anlatır..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonik, 16 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
bende 4 ay oynadıktan sonra monoton bi oyun geldi bana surekli aynı şeyler vs.Sattım.Hiç de vicdan azabı çekmedim.Mutluyum =)

"adeta bir abaza gibi oyun manualindaki screenshot'lara bakarak tatmin olur hale gelmistim"

O.o ondan forumlarda okuyosun, 2. asama seninki =)

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 19 Eylül 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben daha bu içten makale üstüne hiçbişey demiyorum.inatla (MMoRPG sevmeme,Warcraft'ın sa delisi olmama rağmen) bu oyundan uzak kaldığım ve başka şeylere zaman ayırdığım için kendimle gurur duyuyorum.Gerçek hayatta level atlamış gibi hissediyorum.
Bi zamanlar sabaha kadar ultima oynadım.allah belamı versin.Bi zaman Ogame'e takılmıştım.ittifaklara katılıyor,ciddi ciddi arkadaşlarla kavga ediyordum "neden damızlık sömürge buldun da bana haber vermedin" diye.Sonra bi baktım bu oyunlar beni ele geçiriyor,anında bütün hesaplarımı sildim.bidaha da geri dönmedim.hiçbi MMoRPG olayına girmedim.girmem.işime okuluma bakarım.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D
Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nameless13, 16 Eylül 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
kilo verdim lan bu oyunu oynarken ühühü

genelde kilo alio insanlar ^^
wowdan kurtuldum bende ^^ en güseli gerci
eve online oynuyorum ama.. o sayilmaz ^^[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

istendikten sonra brakılmıcak bi oyun degil bence wow sahsen beni uo daha cok sarmıstı

5 ay wow oynadım lvl 60 char yaptım her türlü itemi yaptım MC lere ba$ladım ama artık oyun u oynuyamıyorum skılıyordum ve braktım aradan 3 ay geçti bazen tekrar açtırmak istiyorum ama bunun tek nedeni bu 5 aylık icinde yarattıgım karakterin yok olmaması icin ama aradan 3 ay daha geçicek ve charım silinicek ve o zaman hayatımda wow diye bir oyun olmucak SS lere bakıp ne günlerdi diyebilecegim sadece :)[signature][hline]
burning legion
druid grry

[Bu mesaj grelynx tarafından 20 Eylül 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu oyuna mmorpg ile hiç alakam olmamasına hatta hulen net de oyun battle net tir ulen naralarıma karsın warcraft dunyasının içinde olma isteginin onune gecemedim napiim gittim bu oyunu aldım we artık gunde kac saat war onu bile unuttum biliom boole dvm edersem sonum kotu hatta su 50 saat oyun oynayıp da olen adam gibi bile olabilirim
ama yine de yasasın warcraft yasasın thrall yasasın blizzard(eu calısanları haric) For the hordeeeeeeeeeeee[signature][hline]Your blood is my water

[Bu mesaj Bloodthirst tarafından 21 Eylül 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...