Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay bacaksız vay

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Yuhanzi diyip linki veriyorum.Doğru kardeş Brezilya'lılar ya futbolcu yada şey olurmuş.Buda futbolcusu
http://www.koreus.com/files/200502/jean-carlos-chera.html[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

bu cocugun star haberde de goruntulerini gostermislerdi..
Dehset bişi.. adamların gercekte dogal olarak yetenekli oldugunu cok cok pekistirdi(benm icn)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 17 Eylül 2005 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
Aradhell, 17 Eylül 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
http://temp.koreus.com/200502/jeancarloschera.wmv

ama bence iyi değil =)

[Bu mesaj Aradhell tarafından 17 Eylül 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]

sen git onun ayaklarını öpp be :)

niye ki bi özelliğini göremedim büyüsünde gelsin velet[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada o cocuk 4 yas buyuklerle top oynuyormus bunu da ekleyelim..4 yas buyuk takımla maçlara cıkıyormus[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 17 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
Arkadaşını da;
Real Madrid, Barcelona gibi bir çok ünlü klüp istiyormuydu?

hey allahım ya dedigim sey orta 2 de 14 yasında oluyo heralde bundan iyi oynayan arkadasım wardı. ama bu daha bebe arada o fark war ben ne diorum sen ne anlıyosun hey allahım.
ayrıca bu movie de harikalar yaratmıo kendi yasında bilemedin 4 yas buyuk olsun yine de bebeleri çalımlıo. he topu iyi cevirio o ayrı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

cocuk tas catlasın 10 yasında la. yasına gore gore dusunun. ronaldinho nun calımını yapıyor cocuk o yasta..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 17 Eylül 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
pek beğenmedim doğrusu.

o yasta daha iyisini yapıyordun heralde orclord.[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

ne bu senin kardeşin mi yada cocugun menejeri misin begenmedin war mı her begenmediginden daha mı iyi olmak zorundasın. ceza denen herifi de begenmiorum ama adam deli gibi hızlı sarkı soyluyor artı olaraktan yuzlerce hayranı war. her begenmedigimden daha mı unlu daha mı iyi olmak zorundayım (z)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Brezilyalıların futbol oynaşına hastayım,ve onları örnek alırım ben .. Bu çocukta brezilayalı Jean Carlos 9 Yaşında ... Biographysi vardı bendeki videoda .. hatta kendisinden bi kaç yaş büyük cocuklarla futbol oynuomş(ki bu doğal yani) .. Bilek haraketleri güzel yanlız cocuğun o yaşa göre ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...