Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İYİ Kİ DOĞDUN TUNCAAAAAAAAAAA=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi ki doğdun canım benim doğcaksın daha doğrusu yarın.iyi ki warsın iyi ki seninleyim zuzum benim.nice mutu beraber yıllara...1 yıl olcak zaten nerdeyse=)iyi ki doğdun canım.seni çok seviyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Bu mesaj IsAbeLLa tarafından 19 Eylül 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ne çok dogum günü kutladık bugun be sanada hepi pörtlek :tebrikz:[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mesaj tarihi:
harbi harbi

I KISS YOU yani=P

mutlu yıllar tunca,, her nerede yaşıyor ya da yaşatılıyorsan

:tebrikz:
:tebrikz:[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
doğum günün kutlu olsun...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Mesaj tarihi:
nice mutlu senelere..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Mesaj tarihi:
caps yokmu ?

nice senelere.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
zuzuuuuuuu bööle çok amaçlı bi şey ya sewgili canım kuzucum şekerparem falan gibi euhehehhe.
ya bidaha kutlu olsun ya doyamıcam.doumgünün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]love is the funeral of hearts
Mesaj tarihi:
doum günün kutlu olsun

ve allah zuzu ları ayırmasın :) heh! hati bakalımf![signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Mesaj tarihi:
DUNCAAAAAAA MUTLU YILLLAAARRRR

BEN SENI DAHA COK SEVIYORUUUUUMMMMMMZZZZZZ JNMSSSS...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
tunca, 19 Eylül 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
sağol aşkısı bende seni çok seviyorum =).
sağolun arkadaşlar =)

iyiki dogdun tuncacım mutlu yılar
bu arada kız arkadaşın yırtınmış kutlarken tuncama bak be büyümüşde küçülmüş
ağır abi cevapları :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
  • Yeni Oluştur...