Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metallica Neden Bitmez !

Selamon

Öne çıkan mesajlar

• 4 yıl sonra ...
Solonor said:
sölemek isteyip te söleyemediklerimi sölemişsin. Helal olsun. İşte böyle bizim gibi fanler oldukça metallica bit-mez.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Edit: Neydi, ustteki mesaji quotelamiyorduk... / Volf ^_^

[Bu mesaj Volfied tarafından 17 July 2003 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]

ahahha zinan!
Sosyal ağlarda paylaş

Larsa oturduğu yerden ahkam kesmeyi pek seven internet insanlarına da ayrı uyuz oluyorum. Adam tutmuş dünyanın grubunu kurmuş sen gel o da adam mı de. Davulculuğudur, tekniğidir en iyi olmak zorunda değil, zilyon tane jazz davulcusu sayılır o hususta. Leş muhabbetler bunlar, vizyonunuzu genişletin yeni müzikler falan keşfedin kilometre taşlarına bok atacağınıza.
Sosyal ağlarda paylaş

Guns hakkında hiç tavsiye etmem şahsıma bilgisiz denmesini guns bilgisiyle çok adam dövdüm ömrü hayatımda :D

acdc de albüm çıkarıyormuş eyw. çıkarsınlar

Sonuç itibariyle pek ziklenmiyorlar ve buda onların döneminin bittiği anlamına geliyor hani o yüzden onlar bitti ona bakarsak deep purple da bitti dönem tokio hotel dönemi dönem my chemical romance dönemi artık hani chinese democracy çıkıp o efsanevi müzik tarihini değiştirme olayını yapmadığı sürece bu gruplar asla 90 ların tadını yeniden yakalayamazlar olay burada
Sosyal ağlarda paylaş

NoS said:

Sonuç itibariyle pek ziklenmiyorlar ve buda onların döneminin bittiği anlamına geliyor hani o yüzden onlar bitti ona bakarsak deep purple da bitti dönem tokio hotel dönemi dönem my chemical romance dönemi artık hani chinese democracy çıkıp o efsanevi müzik tarihini değiştirme olayını yapmadığı sürece bu gruplar asla 90 ların tadını yeniden yakalayamazlar olay burada

Sonuç itibariyle etrafındaki tokio hotel dinleyen tanıdıkların bu grupları "ziklemiyorlarsa" böyle bir sonuca varman yanlış olmuş, biz burdan söylemiş olalım.

90'ların tadını yeniden niye yakalayalım ki, hiç değişmeyecek miyiz. Bırak tadı yerinde kalsın biz dilersek o tada azcık ucundan bakar keyfimizi buluruz cd'yi takıp kafayı sallayıp.

Kullanıp atılan peçete değil ki bu gruplar ve yaptığı işler, elbette 34234 yıl boyunca top 10 listelerinde kalamazlar ama bu onların artık sayılmayacağını, dinlenmeyeceğini gösteremez. Onu bırak şu an aktif olarak dinlediğiniz yaran bir ton grubun oluş sebepleri bu babalar değil mi, yalan diyen beri gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

müzikte bir çağa damga vurduğu için bitmez hacı.. bi sürü padişah var. çoğunu bilmem ama fatih sultan mehmeti bilirim herkes gibi... aynı olay.. fransızlardan napoleon'u bilir herkes.

kimisi kodumu oturtacak albüm yapar, kimsi kodumu tarihi marihi yıkar dağıtır.. metallica döneme damga vurmuş, o döneme feci kazımıştır adını. e haliyle unutulmaz ve -nispeten- tüketilemez bir grup olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...