Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Paket Fiyatları??!??!!!


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bu gün gerekli şeylere gittim.Warhammer minyaturlerini getirmişler(1.5 senedir gitmiyorum).Üzerlerinde bir liste var şöyle ;

A 3 euro 6m
B 6 euro 12m
C 9 euro 21m
D 15 euro 49m
...

Bu nasıl bir fiyattır anlamadım??
Hayır bir gecede develuasyon mu oldu da benim haberim yok acaba.Bir de diğerlerine göre daha ucuz olan ilk paketleri bulamadım.

Sİhirde de fiyatlar böyle midir acaba?? Başlamaya karar verdim ama Türkiye de fiyatlar biraz abartılmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi diyorsun da ben nette kredi kartı kullanamıyorum.Öyle bir derdim var "yassah hemşehrim" diolar da :D[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe


Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sihirdeki fiyatlar internetten sipiraş ediceklerinizle aynı bu yuzden gidip gereksiz yere internette sipariş etmeyin.

sıhir sadece yayılsın diye WH ustune kar koymuyor.

Gamesworkshop son iki yıldır üst üste sacma zamlar yaptı[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şey yapmıştım, başlangıç setinde Orc ve Empire ordusu çıkıyor. İkisinden biriyle başlicaksan birini bul, örnek veriyorum Orc almak istiyorsan Empire almak isteyen birini bul gidin alın sen Orc minyatürlerini al o Empire'ları alsın, çok daha ucuza geliyor öyle, bayağı bayağı bir ucuz. Tek eksisi çıkan basic üniteler (bildiğin warrior, her ırkta farklı geçtiği için sallamiyim) kafaları hariç tek parça. Bunu müteakip sol kol havaya şeklinde standardize edilmiş bir ordu geçiyor eline. Ama boyamasıyla falan kapatırsın onu.

Evat boyama konusu da ayrı sıkıcıdır. Hele üniteleri ucuz bişeyler oynicaksan boya boya bitmiyor, hele hem ucuz hem detaylı üniteleri olan bir ordu oynayacaksan, misal Orcs & Goblins, işin zor; boya boya bitmiyor meret. Ben sıkıldım boyamıyom artık mesela, ayda yılda bir tane canım sıkılırsa. Yetiyor çünkü gari bir yerden sonra canına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımı kandırıyım da bi ara Sihir'e götüriyim.Hem oynayanlar olursa onları da izler bişeyler öğreniriz.Bu arada ben chaos oynamak istiyordum.Sitesin de resimlerini görünce dibim düştü :) . Bir de bi şey soracağım acaba bu figürleri kendim yapamam mı bal mumundan flan.( biraz yeteneğim var ve bol bol da zamanım var uniler acılana kadar :) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...