Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Genel] quake 4 - video

nameless

Öne çıkan mesajlar

ne kadar oyun beğenmez adamlarsınız siz de.. yok onun klonu yok bunu şurdan almış yok bu ne bok gibi.. ay ben bu oyyunu almam ayol

kadın gibi ağlıosunuz valla sadece bir videodan sonra[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

cidden çok benzettim doom3 e ama quake serileri bi farklı olur yani, özellikle multiplayer'ı fln akıcılığı, oynanabilirliği önemli daha çok. Doom3 te herşey tekrarlıodu kendini bunda öle olmazsa süper olur. Fragmanın sonundaki müzikle birlikteki yazılar çok gazdı cidden hehe, the only way to defeat them, is to become one of them "ZZAZAZAZA" quake 4 beklioz :)[signature][hline][b]mustaine is god
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 28 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
ne kadar oyun beğenmez adamlarsınız siz de.. yok onun klonu yok bunu şurdan almış yok bu ne bok gibi.. ay ben bu oyyunu almam ayol

kadın gibi ağlıosunuz valla sadece bir videodan sonra

Oyunun içinde bir yerde böle bir klişe benzeri sahen var zaten o sahneden sonra dumur oluyorsunuz. Pek forumları takip edemedim önceden yazılmışsa pardon beyler.
[spo1=felaket spoiler]
Videoyu izlemedim ama Quake 4 hakkında yazılan bir yazıda oyunun ortalarına doğru pusuya düşürülüp strogg saflarına katılmadan önce güzel bir budanıyorsunuz. Sonradan güçlü bir strogg savaşçısı olarak hayatınıza devam ediyorsunuz. Her ne kadar hafızanız değiştirilmeden tüysenizde vücud gitti geçmiş olsun.... :D :D :D[/spo]

[Bu mesaj cyclog tarafından 28 Haziran 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
üzüldüğüm nokta,
quake her zaman yenilikçi ve etkileyici bir grafik motoruyla çıkmış ve bizi hayran bırakmıştı.
oyunun kendisi de çok güzel olurdu.

ama dandik doom3 motoruyla dandik bir şekilde oyun yapçaklar gibi gözüküyor.
bari keşke unreal engine 3.0 kullansalardı (daha çok yakışırdı oyuna) diycem de, oyun id oyunu sonuçta unreal engine kullanmazlar.

http://www.gamespot.com/pc/action/quake4/screens.html?page=26
şu grafiklere bakınca kendimi quake 1 oynarmış gibi hissettim.

tek umudum, quake 2'nin devamı olması ve raven'in yapçak olması.
ama bari yeni quake motoru tasarlasalardı oyun için yav.[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

Dream that I'm Dying ...

Açıkcası

Quake 1,2 ve 3'ünü sıralayıp yanlarına 4'ü koymak zor oluyor.

2 zaten open gl ile süper bir görünüm alıyor, Quake 3 zaten görüntü olarak mükemmeldi fakat 4'te biraz takıldım.Quake 4 için ayrı bir görüntü motoru daha iyi olurdu bence fakat bone'nin dediği gibi quake2 nin devamı olması çok iyi.Hatta ben tekrar bi quake 2 bitireyim :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmasını heycanla beklediğimiz oyunlardan biri olan Quake 4'ün iki yeni trailer'ı çıktı. Yeni trailer'larda oyunda kullanılan araçları ve çeşitli aksiyon sahnelerini görme şansı bulacağız. Trailer'ı yüklemek için tıklayınız.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

http://www.fenerasyon.com/
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden yalnız bone doğru söylemiş. keşke Unreal Engine 3 le yapma gibi bi şansları olsaydı... Ama tabi Doom'un grafik motorunun etinden sütünden yününden yararlanıncaya kadar ID'nin tüm oyunları aynı motorla çıkar. istemiyorum ben bunu ya:([signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...