Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South Park

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

yarı spoiler

muhabbete yabancı olduğum için (tiger woods'un olayı) genel olarak vasat gibiydi bir kaç ayrıntı dışında. ama muhabbetin üzerine tiger woods pga tour 11 iyi gitti ahah. ayrıca oyun mağazasında arka rafta duran starcraft, warcraft ve diablo gözümden kaçmadı sdf.

Mesaj tarihi:
Bence çook iyiydi ama bahsettiği olay ve kişilerden haberdar olmak lazım yoksa komik gelmeyebilir. Hem Tiger, hem de EA ile sağlam dalga geçtiler. Maymunlu sahnede ve Kenny'nin ölümünde ağladım ahahaha. Yalnız gözler Cartman'ı aradı. Uzun zamandır gördüğüm en az Cartman olan bölümdü, yapmayın çocuklar.
Mesaj tarihi:
barnacle said:

abi haha milletin karısına attığı kaçamak bakışlar çok iyidi ya sdfs. bu arada her erkek abazadır evet :D

virüz bulaşmış, götürün bu arkadaşı.
:P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Geçen sezonki tüm bölümlerden daha iyiydi. 10 yıl kadar önce The Catcher in the Rye'ı okuduğumda ben de aynı tepkiyi vermiştim :)
Mesaj tarihi:
catcher in the rye iyidir, zaten south parkin dalga gectigi sey, catcher in the rye in cok ayip bi kitap olarak gecinip ayp bi kitap olmamasi degil. Zamaninda toplumsal elestiriye karsi verilen tepkinin gosterilmesi, south park modern catcher in the rye cunku. phonies demiyor sadece, emo diyor goth diyor wigger diyor vs.
  • Yeni Oluştur...