zamo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Post kasma topici olmuş bu.Hiç sevmedim bu uygulamayı.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sıyahla Beyaz ortak olmus kartalın askı boyle dogmus hadi hisset bu hisslerimi hadi hisset bu hislerımı. Besıktasım ne zaman dogmus kartal ucup kalbıme konmus hadı hısset bu hıslerımı hadı hisset bu hislerimi BESIKTAS SEN BIZIM HERSEYIMIZ sin. ------------------------------------------------------------[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Beşiktaş alır, alsın.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: kermit, 18 Eylül 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Naa biz ezelden üstünüz zaten Kaleci Pancu demem yeterlidir galiba tarihi bi maç şunuda koyayım yetsin Budur ....[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: zamo, 18 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Ee o zaman niye buraya yazıyoruz ki?Giderim bjkın taraftar sitesine oraya yazarım.Paticiğin farkı nerde kaldı? said: zamo, 18 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Post kasma topici olmuş bu.Hiç sevmedim bu uygulamayı. Şu iki mesaja katılmamak elde değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 eheh bu fbliler post kasma cabasındalar galiba ehuheu[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fb li deme hakaretten banlanırsın[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Rewendor, 18 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki: said: zamo, 18 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Ee o zaman niye buraya yazıyoruz ki?Giderim bjkın taraftar sitesine oraya yazarım.Paticiğin farkı nerde kaldı? said: zamo, 18 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Post kasma topici olmuş bu.Hiç sevmedim bu uygulamayı. Şu iki mesaja katılmamak elde değil. adam gibi kavga etmeden yorum yapmayi ogrenseniz o zaman? Bosyere polemik yaratmayin , neden boyle bir uygulama yapildigini hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kavga çıkarıcı sözler yazan kim onuda hepiniz benden daha fazla biliosunuz.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Zegna, 18 Eylül 2005 15:36 tarihinde demiş ki: said: Rewendor, 18 Eylül 2005 15:00 tarihinde demiş ki: said: zamo, 18 Eylül 2005 14:38 tarihinde demiş ki: Ee o zaman niye buraya yazıyoruz ki?Giderim bjkın taraftar sitesine oraya yazarım.Paticiğin farkı nerde kaldı? said: zamo, 18 Eylül 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Post kasma topici olmuş bu.Hiç sevmedim bu uygulamayı. Şu iki mesaja katılmamak elde değil. adam gibi kavga etmeden yorum yapmayi ogrenseniz o zaman? Bosyere polemik yaratmayin , neden boyle bir uygulama yapildigini hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz.. zegna böle bişey paticik tarihinde ilk yani biliyosun dim? türban konusunda da yapsınlar o zaman "dinciler topiği" "dinci olmayanlar topiği" ... yine tekrarlıyorum , mantık tamamen "okullar olmasa milli eğitimi ne güzel idare ederdik" mantığı...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 fistan gelip tribünden taş atıyolar demiş, bunun için banlanmasını istiyosan diğer konu altında da bunun gibi mesajı olan hatta çok daha beteri olan insanlar var, hepsini bölümden uzaklaştıralım o zaman biraz düşünün yahu bir şeyleri fanatikleştirmeden önce, şurda koyduğun resimler yüzünden siteden banlamak lazım seni reddog, eğer senin gibi düşünürsek ondan sonra uzaklaştırılınca tek bir mesajı örnek verip "beni bu mesaj yüzünden uzaklaştırmışsınız hak mı bu" diyosunuz, sadece 1 gün boyunca yazdıklarınıza baksak uzaklaştırmak için o kadar sebep var ve yine de gelip sebebini sormak yerine "şu şu sebepten ötürü men edilmişim, yapılan ayıptır" diyebiliyosunuz, bu kadar yazıp döktüreceğinize foruma yazarken aynı süreyi harcayıp bazı tuşlara dokunmasanız sorun çıkmayacak ama nafile, bana kalsa taraftarı bölmek yerine futbol bölümünü kapatırım da bana kalmıyo işte (ki bazılarınız kaldığını sanıyo malesef) çocuk gibisiniz vesselam[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Eylül 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence şu anki sistem çok güzel, sizi rahatsız eden kısmı anlamadım ben? burada sonuçda pozisyonları tartışmıomusunuz? sizin üzüldüğünüz bi pozisyonda bjk lılar sevinecek kavga çıkacak. oturup her pozisyonda 2-3 sayfa yazı mı silecek adam?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: BlackRose, 18 Eylül 2005 15:47 tarihinde demiş ki: fistan gelip tribünden taş atıyolar demiş, bunun için banlanmasını istiyosan diğer konu altında da bunun gibi mesajı olan hatta çok daha beteri olan insanlar var, hepsini bölümden uzaklaştıralım o zaman biraz düşünün yahu bir şeyleri fanatikleştirmeden önce, şurda koyduğun resimler yüzünden siteden banlamak lazım seni reddog, eğer senin gibi düşünürsek çocuk gibisiniz vesselam fistan da sütten çıkmış ak kaşık değil ama farkettiyseniz... "en azından" bazı kişilerin uyarılması lazım , millet neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlasın en azından.. ceza alanları açıklarken , "şundan şundan ceza almıştır , buda örnek mesajı" gibi bişey yapabiliriz değil mi? en azından olayı bilmeyen kişilerde kitlenmiş konuları araştırmak zorunda kalmaz..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Dela, 18 Eylül 2005 06:30 tarihinde demiş ki: hayirli olsun tribunumuz. tumerin sakatlik durumu nedir bilen var mi? tümer sahaya çıkıo bugün.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Zegna, 18 Eylül 2005 15:36 tarihinde demiş ki: adam gibi kavga etmeden yorum yapmayi ogrenseniz o zaman? Bosyere polemik yaratmayin , neden boyle bir uygulama yapildigini hepiniz benden daha iyi biliyorsunuz.. Nedir bu agresiflik, bu saldırganlık ki? Kavga edenlere cezası verilirse bence sorun ortadan kalkardı. Kavga çıkmasın diye kısıtlamalara gitmek bence doğru değil. O zaman spor bölümü kapatılsın, kimse mesaj yazamadıktan sonra zaten kavga çıkmaz aynı mantıkla. Ama sonuçta moderatör ya da yönetici değilim. Siz ne derseniz o olacak tabii ki. Amacım polemiğe girmek değil yeni bir kararın bence yanlış kısımlarını eleştirmekti, ama "Benim yaptığım şey sizi ilgilendirmez, burada böyle. Eleştirilerinizi kendinize saklayın duymak istemiyorum, kavga çıkar" diyorsan üstelemem. Bundan sonra da bu bölümle öneride/eleştiride bulunmuyorum. Sustum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Agresif degilim , her mac topiginde 30 + mesaj silip , en az 2 kisi bolumden banlaniyorsa , bence boylesi cok daha mantikli. En azından ınsanlar kendı taraftar grpları arasında yorumlarını yaparlar. Bjk yenerse kendi aralarinda nasi gecirdik super oldu diyebilirler , ha bunu ortak topikte yazdiklarinda kavga cikiyor bilmiyormusunuz yahu ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eheh tamam, ben sadece eski sistem daha iyiydi bence demiştim, de birden böyle "adam gibi davranmıyosunuz ki" dercesine beni ve herkesi suçlayıcı bir mesaj gelince agresiflik olarak değerlendirdim. Neyse o zaman bir de bu sistemi deneyelim bakalım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hadi Beşiktaşım bu sefer güldüz bizi :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 tunch , paticikte din ve siyaset konusma yasak. Ama biz burada futbol bolumundeyiz , aramizda fanatik arkadaslarimiz var , kendıne hakım olamayan , agzından cıkanları kulakları duymayanlar var. Ya ben anlatamıyorum ya sen anlamiyorsun. futbol boyle bir spor , derbi maclara mahsus olmak uzere boyle bir uygulama basladi , tabiki elestirilere acik sonuna kadar. bu arada kavga edenleri , laf sokanlari banlamak cozum diil acikcasi. Eger dediginiz kriterlere gore futbol bolumunden adam banlanirsa , acik ve net sekilde soyluyorum %75 iniz ucar buradan ki buda benim istemedigim bisey. Insanlar gol yedikce veya gol attıkca duygularına hakım olamayabilir , en basitinden ben oyle bir insanim. Ve aramizda bu tarz insanlar cok , tuttugunuz takim bazilariniz icin 2 renkten ibaret , bazilarimiz icin yasam tarzindan ibarettir. Ortak topikte , NASI GECIRDIK yazarsan anında karsı takımdan 2 katı ters cevap alırsın , boyle boyle buyur kavga. Ki simdiye kadar boyle olmadimi ;) Kisaca en azindan insanlarin desarj olabilecegi , veya duygularini yansitabilecegi 2 tane topic actim , ve guzel olduguna inaniyorum. Adım gıbıde bılıyorum , tek topic olsaydi daha mac baslamadan kavga cikacakti. Elestiriyorsaniz bana alternatif sunun , konusalim tartisalim. Ben mod um diye benım her dedıgım olacak dıye bi kaide yok , bolum sizin nasil isterseniz oyle yapalim. ama bana yok paticikte bir ilk cok sacma tarzi seyler yerine alternatif oneriler verin. Neyse bunlari burda tartismayalim , mac topigi bu. Mactan sonra gorusmek uzere , ıkı takımada basarilar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bence bi tane ortak topic olsun orda maç yorumlarını yapalım, diğer takıma laf atmak yasak olsun o topicte buraya fenerlilerin yazmasının yasak olduğu gibi, tahrik edici mesaj atanlar banle tehtit edilsin :) bide böle laylaylay topicleri olsun işte güzel böle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aslında biraz saçma ben fb başlığına bakıp buraya yorumumu yazabilirim:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bu sistem gusel aslında.. Ama Tek ortak topic olacaksa cok iyi modere edilmeli gercekten zegna'nın dedigi gibi %70'i uzaklaştırılcak derecede 1-2 hafta sıkı tutulursa kışkırtmaya yada hakarete varan bir soz soleyen hemen uzaklaştırılırsa onu kesilebilir bu tarz oalyların..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 mesela nameless bişi yazmı fb tarafına ona laf sölememek için zortutuom kendimi.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 detayları ve tarafsız yorumlarımıza geçersek bence son yılların karmaşık ve ucu açık derbilerinden biri olacak. İki takımında en zayıf tarafı defans. Beşiktaş zaten rızanın sistemi yüzünden takım savunması iyi yapamıyor üstelik oyuncuların hepsi tecrübesiz ve ortalamanın çok üstünde değiller.Anelka ve Tuncay gibi oyuncular rahatsız edebilir.Özellikle FB öne geçerse BJK savunmasının baskıyla dağılmaması zor.Ayrıca BJK defansı çok faullu oynuyor yan toplardada kısa ve başarısız bunun için ölü toplar önemli.Gökhan Zan'ın oynamaması bence iyi çünkü çok faul yapıyor. kazma gökhan en az 5 freekick verirdi Fenere. Fenerbahçe savunması ise yıllardır aynı.Hızlı ve arkaya kaçan adamlara çaresizler,uzaktan şutlara izin veriyorlar ve özellikle çabuk adamlara çok çalım yiyorlar.Bu yüzden Kleberson ve Pancu'nun uzaktan şutları ve Ahmed Hassan,Ailton,Youla gibi hızlı adamların oyunları önemli.Tabi tümer,kleberson ve kanat adamlarının bu hızlı adamlara iyi toplar atmaları lazım. Orta saha Fener daha iyi görülüyor ama Appiahın oynamaması çok kötü.Aynı şekilde Okanında.Orta sahalarda bence fazla fark yok. Forvetlerde BJK için Ailton önemli oynayacak ama hazırmı belli değil.Ailton almanyada büyük ve önemli maçlarda inanılmaz oynardı eğer tam kapasite oynarsa 2 gol atabilir.Youla 'nın bu maçı kaldıracağını zannetmiyorum.Yinede çabukluğunu FB defansına daha iyi kabul ettirebilir. Fenerde anelka kilit adam ama bence tuncayın oyunu daha önemli olacak. Skor tahmini yapmak kolay değil ama gollü bir maç olabilir.Ama böyle derbilerin birşeyi var çok gollü bir maç beklenirken bile böyle maçlar çok kısır ve zevksizde geçebiliyor malesef. Berabere bitmesi zor.Ayrıca kazanan tarafın 1 farkla kazanmayacağını düşünüyorum.2 farklı veya az ihtimal 3 farklı bile olabilir.Bu FB'nin galibiyeti için biraz daha geçerli.. BJK kötü oyunla kaybederse oyuncular ve Rızanın o stadı büyük tepkilerle terkedeceği ve rızanın biletinin kesilmese bile ayırtılacağı kesin gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: ReDDoG, 18 Eylül 2005 16:54 tarihinde demiş ki: mesela nameless bişi yazmı fb tarafına ona laf sölememek için zortutuom kendimi. arkadasim bu sistemin amaci da mac esnasinda sinirler gerildiginden karsi tarif taraftarlarinin provoke edici mesajlarini gormemek. ha provoke edici olmaya bilir ama goooooool yazsak bile yiyen takimin taraftarina koyuyor haliyle, ondan hassas dengeler. zegnaya az destek cikalim, farkinda olmasak da adama kulfet olan mesajlarimiz var, simdi maci mi izlesin zegna ve adminler yoksa postlarla mi ugrassinlar?[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar