ronin_01 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yav bu dünyanın uydu görntülerine hangi siteden bakıkıyo
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 google earth diye bir program indir netten google aracılıgı ile ve tataaaa ankaraya 250 metre irtifaya kadar net detay goruntu al.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso
Queen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Google Earth[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Queen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Batının en hızlı cevap veren kovboyu olcaktım olmadı[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 www.keyhole.com[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Google Earth Dikkatini çekerim Google[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 HAhahaAUha bu ne yaa??? google bende kendi bişiler yapmış sanıyodum ben kaç ay önce daha ortada google earth yokken keyhole diye bi program bulmuştum. hatta buraya topic bile açtım.. şimdi arkadaşa linki verdim www.keyhole.com olarak ama tıklıyorum google eart e gidiyor... Valla bir anda google gözümden düştü.. Keyhole'u satın almış adamlar google earth diye sürmüşler piyasaya..[signature][hline]FİLTHY PLAY!
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu arkada$ın çok sorunu var baksanıza :) http://forum.paticik.com/view.php?id=145024[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yanlız Google Campus'ü bulmanızı tavsiye ederim . Felaket bişey . Kocaman böyle .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 benim makine kaldıramıyo sanırım. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Öne çıkan mesajlar