Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefront 2 ilk izlenimler

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

fileplanetten multiplayer betasını çekip biraz oynadım yorum yapıyım dedim

öncelikle 2 ana bölüm var

uzayda geçen ve karada geçen savaşlar

uzayda geçen savaşta 2 class var pilot ve marine pilot gemiyi healleyebiliyor ve marine se assault için ana amaçlar capture the flag ve assault. assault ta amaç gemiye sızıp kalkanları patlatmak daha sonrada bomberlarla olayı bitirmek. capture the flag ise bildiğiniz flag almak.

karada geçen savaşta ise capture the flag conquest gibi seçimler var süreye göre herkes sınırlı sürede kahramanları oynuyor (greavious , obiwan , vader , han solo , bobo fett vs)

oyunda 2 zaman dilimi var galactic ve clone wars , bu zaman dilimine göre classlar ve herolar değişiyor.

clone wars ta cis ve rebel var cis ler robot ordusu droideikalara kadar oynıyabiliyoruz. galactictede bothan spydan wookie ye kadar seçimler var.

oyunda özel bir seçilde birim öldürürseniz madalya alıyorsunuz ve bu madalyalar biriktikçe özel 2 classı oynıyabiliyorsunuz. clone commander wookie bothan spy droideka gibi filan. bu özel birimlerimler diğerlerine göre daha güçlü ama oyunda en fazla her birinden 4 er tane olabiliyor aynı anda.

birde haritaya göre araçlar var tanklar aat ler at stler vs.

64 kişiye kadar oynanabiliyor.

gayet güzel ve gelecek vaad ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be battlefront 2 mi çıkıyor?
ben daha var sanıyordum çıkmasına.
multiplayer beta'sı çıktığına göre yakında full'u da çıkar, satılır.

peki bu beta'sı tek başımıza botla oynama imkanı sunuyor mu yoksa illa internet üzerinden mi oynamak zorunluluğu var?[signature][hline]Beş Hececiler
-I didn't expect a spanish inquisition.
-Nobody expects the spanish inquisition!
Sosyal ağlarda paylaş

haritaları şimdiye kadar hiçbir mp destekli oyunda olmadığı kadar interaktif ve devasa olacağı söyleniyor.bir harita birbirine bağlı 6-7 sahneden oluşacak ve takımların istatistikleri senaryoyu multiplayer oyunda gerçek zamanlı olarak değiştirecek.vaat edilen yapılırsa mükemmel bir oyun bekliyor bizi.[signature][hline]shinsetsu desu..

hordebab
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
bf2, çok oyunculu savaş oyunları arasında en iyisi. savaş meydanlarında bi an bile boş kalmıyosunuz. botlar da çok iyi. yuvarlana yuvarlana siper değiştiriyolar. benim gibi battlefield serisine ısınamadıysanız deneyin (eğer hala denemediyseniz)

ayrıca başka hiçbi oyunda savaş meydanında darth vader olamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...