Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teacher vs me

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

Gothic_Angel

Delikanlı, sen ve senin gibi birçok pati üyeside bana göre velet kalıyor; şimdi senin bu şekilde hitap etmen yakışıyor mu???

Konuyu açan arkadaşımızın 14 yaşında olması, onu çocuk yerine koyarak ağzınıza geleni söyleyebileceğiniz, küçümseyebileceğiniz ve ezebileceğiniz anlamına mı geliyor???

Arkadaş gelmiş, okulda yaşadığı olayı dialoglar ile anlatmış; ama post atanların yüzde 90'ı İngilizce öğretmenliğine soyunmuş!!!

Buyrun, "Tutorials" da gramer dersleri verin...[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0505 700 31 29

[Bu mesaj Keyzar tarafından 18 Eylül 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yaptığı ayıbın karşısında bizimkiler 0,1 fln kalır herhalde...
Öğretmenine saygısızlık yapıyo karşısındaki insan annesi/babasu yaşında (olmayabilir tamam ama büyük) bide yaptığı TERBİYESİZLİĞİ gelmiş buraya yazıyo...
Neyse siz aferin fln dememi bekliodunuz herhalde..
bizde 14 yaşından geçtik ama böyle öğretmenlere saygısızlık yapıp ona buna marifet gibi anlatmadık![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Daha demin Xaero'nun gidiş threadine yazdığım işte buydu . Herkes laf sokacak adam arıyor . 2 tane gramer yanlışı ve kendinden yaşça küçük olması yetiyor zaten . 9 senedir ingilizce eğitimi görüyormuş tamam olabilir hata yapabilir , yanlış yazmıştır , dikkat etmemiştir , neden ''sanırım yanlış yazmışsın'' demek yerine ''HULEAHAKLSFH BU MU LAN SENİN 9 SENELİK İNGİLİZCEN'' demeyi tercih ediyorsunuz . Yapıcı değil yıkıcı oluyorsunuz . Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızı soğutuyorsunuz . Ben bile artık post atarken tartışma çıkarmayacak şekilde atmaya özen gösteriyorum . O kadar basit şeylerden olay yapılıyor ki hayretler içindeyim açıkçası .

Hepimiz o yaşta olduk , aramıda o yaşta olan bir sürü insan var . Neden insanların yaşını bahane edip de üstlerine çıkıp yerin dibine batırmaya çalışıyorsunuz hala ? Yeter ya . Herşeyi bilen tavırları takınan insanlardan , kendini diğer varlıklardan üstün sanan insanlardan , en önemlisi insan olma gayreti bile göstermeyen insanlardan sıkıldım artık . Silkinip kendinize gelin biraz laf ettiğiniz kişinin en sizin kadar gururu , duyguları , zekası , sinir katsayısı var .

İçimi dökerim rahatlarım , gerekmediği sürece de buraya post atmam .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Sosyal ağlarda paylaş

kadın yine de laf koyardı.iyi durmuş.kendini biraz da onun konumuna koy...iyi ingilizce biliosan gitmeseydin o okula kolejde kalsaydın.ezmek zorunda kalmazdın.onun öğreneceği de bu.anadolu lisesindeki bir öğrenciye ingilizce öğretmekle yükümlü.kolejli bir öğrenciye değil.biraz sen de alttan al ilk günden tatsız olaylar çıkmasın.sonra yazılıyı kasmam nasıl olsa ing.cem iyi deme öyle bi olay olur ki adın küstah diye tüm hocaların dilinde gezer mazallah=)[signature][hline]love is the funeral of hearts
Sosyal ağlarda paylaş

aslıdna biraz gereksiz olmuş..

hoş aslıdna öğretmenin yapması gereken ilkokula okuma yazma bilerek gelen çocuklara yapıldığı gibi çocuğu o dersden izinli saymak..

sonucunda ne yapacak çocuk sınıfta otur otur. bu durumdaki bir çocuğun dersi kantinde veya okul içerisinde bir dinlenme odasında ya da isteğine göre sınıfta geçirmesine izin vermek gerekir çünkü anladığım akdarıyla ders dilbilgisi dersi değil ingilizceye giriş "what is your name? my anem is...." diye giden konular

yani biri kalkıp da "e ben de türkçe biliyorum girmeyey,m o derse" demesin çünkü bir lisanın öğrenilmesine giriş ile dilbilgisi çok farklı durumlardır.

ama yine de gelip de "uvaa hocaya nasıl da posta koydum" tavırları da yakışmıyor çok çocukça bir davranış olmuş.. yanen "kindergarten" daki gibi[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sinir olurum yazma işine ama senın gibi ben bunu asla yazmam diye itiraz etmedim,bu yaptıgın senın için kötü olmuş ders açısından,başın bıraz dertlenebilir.Hem şöyle de düşünebilirsin birisi ben çok biliyorum ediyorum diye annene bu şekilde davranması hoşuna gıdermıydi(biraz çocuga laf anlatır gibi oldu ama o kadar da büyük deilsin)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 18 Eylül 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
olmadı alıştırırlar...

+1[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

iyiyse ing niçin hazırlık atlamadın? eğer sınava atlayıp geçemediysen suferim deme lütfen

ikincisi eğer sınava girip atladıysan lise1 konuları gelince o kibirin belirli bir süre içinde bir yerlere kaçar

eğerki sınava girdinde YOK GEÇMİCEM BEN BURDA SUFERIM dediysen hocan napsın en baştan başlamak zorunda. ben bu surede 2 hafta okula gitmemiştim =d

said:
Dela, 18 Eylül 2005 07:27 tarihinde demiş ki:
repeat after me pls, agent_47 sux.

agent_47 sux
Sosyal ağlarda paylaş

arkada$lar takılmayın boyle ufak $eylere, daha ileride onunuze ne absurdlukler ne anormallikler cıkıcak; hepsine takılıp kalırsanız bu hayat gecmez.

ayrıca ingilizcen de du$undugun kadar iyi diil, bana sorarsan otur biraz dersleri dinle,sonuna kadar bildigin $eyleri bile dinle.

ben de ilkokulda ankara'nın sayılı kolejlerinden birinde ilkokulu okuduktan sonra, denizli'ye ta$ınmamız sebebiyle orada ba$ka bir koleje devam etmek zorunda kalmı$tım; hazırlık sınavına girdim ama orta1'deki herkesin birbirini tanımasından ve dı$lanma korkusundan dolayı sınav sonucumu ogrenmedim bile.sonuc; hazırlık'ın ilk donemi butun sınavlarım 100'du galiba ama ben her hocanın her dedigini yine de yerine getirdim,sıkıldıgım bozuldugum,not tutmaktan,odev yapmaktan elimin koptugu anlar oldu ama $imdi hepsi tatlı birer anı olarak kaldı.kimbilir,belki de $u andaki ingilizce egitim verilen bolumumde bariz bir sorun ya$amamamda az da olsa o ilk ba$larda hor gordugum hazırlık sınıfının da bir etkisi vardır...

[Bu mesaj uzumlukek tarafından 19 Eylül 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdığın cümlelerin 2 denesi hariç hepsi yalnış, ingilizce felam bilmiyosun, hocan iyi dövmemiş seni. Ha bi de ukalasın, veletsin, vs.
Oh be..[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı?
IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki:
Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agent_47, 17 Eylül 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
ben bütün ders sustum (cunku sınıf arkadaşlarım devletten gelme "my name is bilmemne" diyemiolar) hoca anlattı bişiler ben sadece kimsenin bilemedigi sorulara cevap verdimki hoca hem ii ingilizce bildigimi anlasın hemde diger arkadaşlarıma olabildigince az ayıp olsun.
....
bu kadar aptal bi kadına (ogretmen demeye dilim varmaz) sana hesap sorucam anlamında "see you" diyecek kadar kıt "insana" bütünsene ona laf oturtacagım için mi yazık?
vs vs..

yazık günah ya! atla ozaman hazırlığı canım sana engel olan bişey mi var? evet klasik ''kolejden geldim devlete'' durumu. gitme ozaman hem sana yazık olacağını düşünüyormuşsun boşver uğraşma o kıt(!)insanla. hep çıkar zaten böyle tipler okulun ilk günleri.baya dikkat çekersin sen alışmakta zorlanırsın kesin ama alıştırırlar dert etme!
yok yok zor bu öğretmenlik
allah sabır versin ne diyim...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 19 Eylül 2005 07:52 tarihinde demiş ki:
iyiyse ing niçin hazırlık atlamadın? eğer sınava atlayıp geçemediysen suferim deme lütfen

ikincisi eğer sınava girip atladıysan lise1 konuları gelince o kibirin belirli bir süre içinde bir yerlere kaçar

eğerki sınava girdinde YOK GEÇMİCEM BEN BURDA SUFERIM dediysen hocan napsın en baştan başlamak zorunda. ben bu surede 2 hafta okula gitmemiştim =d

said:
Dela, 18 Eylül 2005 07:27 tarihinde demiş ki:
repeat after me pls, agent_47 sux.

agent_47 sux

BİLİP BİLMEDEN LAF SOKMAYA ÇALIŞANLARIN LAFI GEDİĞİNDE TIKMAYI ÇOK SEVİYORUM..

Arkadaşım lise4 yıl oldu ve zorunlu şuanda bilip bilmeden çocuğu ezmeye hakkınız yok burası forumdur herkes istediğini yazar ama kimse kimseyi EZEMEZ

Dolayısıyla lise 4 yıl olduğu için hazırlık kalktı ve lise 1 var artık ve herkez aynı seviyede olmaya bilir. Arkadaşın yaptığı ayıp ama sizin yaptığınızda bana göre aynı derecede ayıp. Millete felsefe yapmaya çalışmayın. Biraz saygılı olun kimseye saygılı olmayı öğretmeyin ilk önce aynanın karşısına geçip kendinize bakın..

repeat after me pls,slayer__[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*

[Bu mesaj redge tarafından 19 Eylül 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

okul bir köprüdür arkadaşım, seni geleceğe taşır. ve de köprüden geçerken ayıya dayı demen gerekebilir. tabi hoca ayıysa. bi de ben hayatım boyu hep devlet okulunda okudum. bu tip davranışlardan hiç hazzetmem ama raisti biliyorum tanıyorum saatlerce birlikte oyun oynadık fln olabilir hata insana mahsustur deel mi?. ama ingilizcem yönetir okulda devlet okulu gerçi ondan olabilir ^_^[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...