Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deliler:)

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Her sehirin her kasabanın,mahallenin meshur bir delisi vardır.
mesela ben malatyalıyım malatya'da meshur ''mercedes kadir'' var:D
Bacagının arasına bir sopa koymuş bide ayna falan koymus sağ ve sol kısmına gidiyo otoparka parketmeye calısıyor:)eğer biri önüne cıkarsa cekil ezerim bak fln diyor bide park ederken arkasına bakıp birisine sesleniyor ordan '' hoca müsaitmi orası fln diye:D işte memlekette böyle bir deli var.
simdi izmirde yasıyorum izmirde kıbrıs sehitlerinde bi adam var elinde cubuk milletin genital organına sokmaya calsııyor tabi onu gören kacıyor haliyle:D
Varmı böyle bildiğiniz meshur deliler cok komik oluyor:)[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

ankara baheçlievler , belpa kavşağında vardı bi deli sonra ne oldu bilmiyorum :) adam kendini trafik polisi zannederdi[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de öyledir. Belki aslında onlar değil biz deliyiz. Bizim gibi onların da kendilerine göre bi dünya görüşü var. Olayları bizden farklı şekillerde algılıyorlar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim burda da vardı bir deli adam tam bir gs fanatiğiydi. çarşının ortasında "evet hasan şaş topu sürüyor bir çalım bir çalım daha ortaya baktı hakanı gördü açtı ortayı hakan vuruyor ve gooollll golllll goooooooooooollll" diye anlatırdı.bi de böyle mesela çalım derken çalım atıyormuş gibi yapıyor kafa vuruyor derken kafaya çıkıyormuş gibi yapıyordu.tam goooollll derken de kendisine bakmayan bi kızın önüne aniden çıkardı.kız tabi çığlığı basardı.[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbula nereye gitsen var bir tane . Etilerde kendini park görevlisi sanan bir abimiz var . Efsane kendileri . Dört yol gibi bir şeyin ortasında durup insanlara yol gösteriyor . Tamam bu bir yere kadar da , arkadaşlarla uzaktan baktık deli olduğuna kesin kanaat getirdik : Etrafta araba yokken hayali arabalara yön göstermek nedir arkadaşım ?

Bi de nişantaşında bir kız vardı 10 11 yaşlarında çingene sanırım . Minibüse dayanıp kendi cinsel organına elini sürterek OOOF EVET OOOF diye bağırıyordu . Salak gibi yanından geçtim OFFF GEL BANA YAVRUMMM OFFF dedi . Hayat kötü oldu bi anda :(
[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...

[Bu mesaj Xaenin tarafından 19 Eylül 2005 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 19 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
İstanbula nereye gitsen var bir tane . Etilerde kendini park görevlisi sanan bir abimiz var . Efsane kendileri . Dört yol gibi bir şeyin ortasında durup insanlara yol gösteriyor . Tamam bu bir yere kadar da , arkadaşlarla uzaktan baktık deli olduğuna kesin kanaat getirdik : Etrafta araba yokken hayali arabalara yön göstermek nedir arkadaşım ?

Bi de nişantaşında bir kız vardı 10 11 yaşlarında çingene sanırım . Minibüse dayanıp kendi cinsel organına elini sürterek OOOF EVET OOOF diye bağırıyordu . Salak gibi yanından geçtim OFFF GEL BANA YAVRUMMM OFFF dedi . Hayat kötü oldu bi anda :(

HAUEHAUEHAUEHAUEAHUEAHEAUEAHUEA
o ne ya cix cix[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 19 Eylül 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
bizim burda da vardı bir deli adam tam bir gs fanatiğiydi. çarşının ortasında "evet hasan şaş topu sürüyor bir çalım bir çalım daha ortaya baktı hakanı gördü açtı ortayı hakan vuruyor ve gooollll golllll goooooooooooollll" diye anlatırdı.bi de böyle mesela çalım derken çalım atıyormuş gibi yapıyor kafa vuruyor derken kafaya çıkıyormuş gibi yapıyordu.tam goooollll derken de kendisine bakmayan bi kızın önüne aniden çıkardı.kız tabi çığlığı basardı.
bodrumlu muyuz?Bizim orda da aynısı bir adam varda adam gs fanatiği formasıyla falan geziyor.Ve hiç düşünmeden sektirmeden sürekli maç anlatıyor[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bizim burda da vardı bir deli adam tam bir gs fanatiğiydi. çarşının ortasında "evet hasan şaş topu sürüyor bir çalım bir çalım daha ortaya baktı hakanı gördü açtı ortayı hakan vuruyor ve gooollll golllll goooooooooooollll" diye anlatırdı.bi de böyle mesela çalım derken çalım atıyormuş gibi yapıyor kafa vuruyor derken kafaya çıkıyormuş gibi yapıyordu.tam goooollll derken de kendisine bakmayan bi kızın önüne aniden çıkardı.kız tabi çığlığı basardı.

HEUAEHUAHEAHUAEUEAUHAHU bu da guzel :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Eğirdir'de var bir tane Deli Kemal denir kendilerine. Adamla ilgili iki görüş var zeki ve deli diye. Bazen çok güzel cevaplar veriyo bu adam zeki biri falan diyosunuz ama deli yani çok manyak huyları var. Göle taş atmak en büyük zevki hatta işi demeli. Bir gün Eğirdir Gölü'nü taşla dolduracağına inanıyor.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

aa bu konyanın delisi kesin.zaferde falan geziyodu paso.biz kızların üzerine yolluyoduk rastlarsak lol
Sosyal ağlarda paylaş

Dedemin Ulusta(saraçlar çarşısı) bi züccaciye dükkanı var bir gün dükkanda sadece dedem ve ben varım,bi müşteri geldi içeri fialn girdi ben müşteriyle arkalara dogru gittim işte bişiler filan soruyordu dedem de önde temizlemeye devam ediyor, o sırada delinin biri ön tezgahtan kaşık filan almış kaptıdı gidiyor dedem de ona bagırıyor tabi o sırada bende ne oldugnu anladım ve dedeme bagırdım dede ne yapıyon dleının arkasından gıdılırmı fılan dıye,dedem geldı yanıma ve ben ilgilenırım sen gıt dedi,neyse dedim tamam ben gıdeyım,çıtım dışarı delıyı gördüm ama nerdeyse bütün esnaflar bana bakıyor işte,ben delinin üzerine dogru gıderken,deli elının cantaya dogru ve attı ağar çekımde kaşıkları çıkarmaya başladı tam ben yanına geldıgımde kaşıkları elıme verdı(ama delıyı gorsenız nasıl korktu benden:)) sonra dükkana dügru gittim aldım dede fılan dedim dediğim gibi lafı patlattı bana-Tabi anladı senınde deli oldugunu korktu verdi hemen dedi...Ama cidden benım tıpide görsenız dedım hiç sevmezdi o sıralardakı halımı belimin yarısına kadar saç var sakalı da uzatmışım 4 ay off yani dedem zaten benı dükkana almazdı yanı,get sen benım torunum fılan deılsın derdi,çekıl dukkanın onunden senı gören kaçar şimdi filan derdi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 19 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
said:
Xaenin, 19 Eylül 2005 17:59 tarihinde demiş ki:

HAUEHAUEHAUEHAUEAHUEAHEAUEAHUEA
o ne ya cix cix

+1 =) hoş[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

Biizm Ordada War Deli Surusuyle Alayı Deli Veremliler War Doluuuuu. Bir Tane War Adı Tacettin Yoldan Geciyor Abi Sigara War Mı Yok Diyosun Para War mI Para Yok Mu Sizde De Bi B.k Yok Diyip Gidiyor adam bir ay once öldü araba carptı uzuldumm birde Okulun Orda War Yatagı War Yerde Saga Sola Donup Haczmendiler Gibi Ses Cıkarıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...