ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 cok geç olmuş ama olsun hepi börtdey tu yu hepi börtdey hepi börtdey hepi börtdey tu yu diır lonli :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :tebrikz: ay ay ^^ mutlu mesut yillar[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Çok çok teşekkür ederim zaugna :') Herkes unuttu bugün doğum günüm olduğunu bi sen hatırladın. Tekrar tekrar teşekkür :)))[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
arina Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mutlu yıllar=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mutlu yıllarr... :tebrikz:[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı...
sir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 heppineyşıın :tebrikz:[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 mutlu yıllar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mutlu yıllar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mutlu yıllar Lonelyy ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben de hatırlamıştım ama çaktırmadım.sonradan harbiden unutmuşum. :P epi pörtlek.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 nice mutlu senelere.. :tebrikz:[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mutlu yıllaaar..!!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz:SEN ÜZÜLME LONELY ABİM[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya yuh!!! ben sana kaçkere sordum bugünün önemi var mı? neydi bugün? diye accık sırıtsan patlatcaktım iyi ki doğdun şarkını pff:( iyi ki doğdun ama bu olmadı bi dahakine işallah pff:([signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İyiki doğdun fatih abiiiiy iyiki doğdun fatih abiyyy iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaa![signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hepiii börrddd deeey tuu yuuuuu Hepiii börrddd deeey tuu yuuuuu Hepiii börrddd deeey tuu yuuuuu :tebrikz::tebrikz::tebrikz::tebrikz: Concon :D[signature][hline]Her başarılı erkeğin arkasında, o başarının yaratıcısı olan kadın vardır.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 [signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 iiki doğdun bab.ama o rezalet başlığı unutmıcaz :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: said: said: said: said: said: said: said: said: said: said: said: :tebrikz: [signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] [Bu mesaj fastreload tarafından 19 Eylül 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 oha, oha, oha copyright ı yoksa calıyorum ben bunu[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 nope kaynak gösterdikten sonra lol =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ie'de o kadar güzel gözükmiyo ama ie kullanmayın zaten[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kutlu olsun... acaba biri de bi gün benim doğum günümü hatırlar mı :([signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende [Bu mesaj PrudenT tarafından 19 Eylül 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 doum gününüs kutlu olsun mutluluğnuz denisdeki kum taneçikleri kadar çok üzüntünüs de kum taneleri arasındaki damlalar kadar şey olsun.. ıhh! nice mutlu seneler yani :tebrikz:[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hepinizi çok seviyorum. Çok saolun :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
Öne çıkan mesajlar