Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı taksim olmaması tercih sebebi [baydım artık çünkü][signature][hline]chilloutwiththeloungemusic102.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tabi bebekten aşağı in yani rumeli hisarının yanında kahvaltı yapılan yerlerin orda bi don jon var orası güzeldir bi de arka bahçe vardı sanırım[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 walla jarjar kadar bilmesemde Moda da vardı Cafe Kemal iidi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 başka yokmu ? bu kadarcıkmı ?[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 mayday studyo nun kafesi var ama kadıkoyde.ust katı minderli black metal çalıo ortam iyi yani =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kadıköy'de Gölge ve Saklıkent var Rexx'in oradan aşağı inince yanyana iki cafe.. Güzel bol minderli mekanlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 avrupa yakasında yok mu ya taksim falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Giovanni, 21 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı taksim olmaması tercih sebebi [baydım artık çünkü] said: Giovanni, 02 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki: avrupa yakasında yok mu ya taksim falan? :D Buda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bi mekan bulamadınız bana sıyırdım sonunda tabi fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bence de mekan olarak Gölge ve Saklıkent tercih edilebilir minderli rahat olmasından dolayı.. Angel's var onların biraz daha aşağısında orası biraz tuzlu gelebilir.. Bunların dışında Hint Çayı cafe var barlar sokağında kadıköy'de yine.. Eskiden moda da dejavu cafe vardı orası da iyi mekandı da sonra kapandı açıldı felan uzun zamandır gitmez olduk..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 metalci yeri olmasın lounge olsun[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Beşiktaş sailde efes pilse'i bir yeri var neydi adı dilimin aucunda , unuttum.. Zaten git oraya beşiktaş sahile biracı miracı bir yer varmış de gösterirler minderli falan müthiş bir yer git derim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 beer pointi diosun. mekan güzel insanlar kötü[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tam olarak bulunana dek up[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 boojack evet, beer point..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gölge duruyo mu hala ya? sanki geçenlerde göremedim ben?[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: dufrasne, 02 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki: said: Giovanni, 21 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı taksim olmaması tercih sebebi [baydım artık çünkü] said: Giovanni, 02 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki: avrupa yakasında yok mu ya taksim falan? :D Buda güzel zuhaha paticiği seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hisarüstü => arkabahçe taksim => limonlu bahçe yeşilköy => hubble bubble tophane => nargilem florya => havuzlu bahçe daha gider bu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gitsin bakiim[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 karaköy.. köprü varya hani galata köprüsü : ) onun altındaki birhaneler minderlidir bi kaçı böle denize karşı çokta enfes olur.. tavsie ederim. kız arkınla bile gidebilirsin rahat ve kırocuklardan arınmış bi yerdir.[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sanmam[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ^ Test edilip denendi ama genede sen bilirsin.. öneriydi : )[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 taksim => air taksim => mest taksim => chill out taksim => mihribah sultan semt söyle o çevreye yoğunlaşayım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Goering, 12 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki:taksim => mihribah sultan burda ne var ya? bir kez gittim bi daha adım atmam. mekan güzel tamam da bi artısı yok başka[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hisarüstü don jon. kazıktır biraz ama feci bi ortam. öyle böyle değil...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar