Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul minderli falan rahat mekan ambians süper böyle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tabi bebekten aşağı in yani rumeli hisarının yanında kahvaltı yapılan yerlerin orda bi don jon var orası güzeldir
bi de arka bahçe vardı sanırım[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mayday studyo nun kafesi var ama kadıkoyde.ust katı minderli black metal çalıo ortam iyi yani =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Giovanni, 21 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı taksim olmaması tercih sebebi [baydım artık çünkü]

said:
Giovanni, 02 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
avrupa yakasında yok mu ya taksim falan?

:D Buda güzel
Mesaj tarihi:
Bence de mekan olarak Gölge ve Saklıkent tercih edilebilir minderli rahat olmasından dolayı..

Angel's var onların biraz daha aşağısında orası biraz tuzlu gelebilir..

Bunların dışında Hint Çayı cafe var barlar sokağında kadıköy'de yine..

Eskiden moda da dejavu cafe vardı orası da iyi mekandı da sonra kapandı açıldı felan uzun zamandır gitmez olduk..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
said:
dufrasne, 02 Ağustos 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
said:
Giovanni, 21 Temmuz 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı taksim olmaması tercih sebebi [baydım artık çünkü]

said:
Giovanni, 02 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
avrupa yakasında yok mu ya taksim falan?

:D Buda güzel

zuhaha paticiği seviyorum :D
Mesaj tarihi:
karaköy.. köprü varya hani galata köprüsü : ) onun altındaki birhaneler minderlidir bi kaçı böle denize karşı çokta enfes olur.. tavsie ederim. kız arkınla bile gidebilirsin rahat ve kırocuklardan arınmış bi yerdir.[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
^ Test edilip denendi ama genede sen bilirsin.. öneriydi : )[signature][hline]Sanırım içmek,
ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir.
Mesaj tarihi:
said:
Goering, 12 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki:taksim => mihribah sultan

burda ne var ya? bir kez gittim bi daha adım atmam. mekan güzel tamam da bi artısı yok başka[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
hisarüstü don jon.
kazıktır biraz ama feci bi ortam. öyle böyle değil...[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
  • Yeni Oluştur...