Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Pati-Rafting demişsin diablesse apla.. ben o buluşmada söylemiştim.. yani öyle tur ayarlanmasına pek gerek yok gibi.. bizim Rafting + Atv pistine gidebiliriz. Ama herkes bi kesin cevap wersin ona göre sayısına görede O.K. Ayrıca Fasıl mı ? Studyo mu artık neee :) stüdyo dendi fasıl dedim fasıl olduk. rafting vs vs bu gider böyle hayırlısı :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 olmijak gibins ama bklm... ya HMm en iyisi :-P :-P Cs turnuvası yapak sduhfsuhdf.. abi yokmu burda paintball ya? Bi pb yapsak törövüs olcam ben siz cs olun. :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 benjede yattara =) bis benje burdan muabbetimizi yapalım eheh =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ZAPATİSTA KARIOT da gelir.ARkadaşımdır benim :D ben köprü oldum buraya getiremye sdffddgjkoeyhgjkl neyse şimdi... Şimdik şöyle oluoyor.Nası yaw?? ehueuh şimdik şöyle oluyor... şimdik şöyle bişey yapalım Ilk başta yiyelim bişeyler sonra Gezelim gidelim biyere Keyif yapalım svs vs v sv s vs svs :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 paintball war ya tabi hala duyuosa.beyzade oyun cafe warya beachparkta onun oralarda olması lazm yalan olmasın da öle hatırlıorm..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yok abi biz Risk falan oynayalım :-P tavla okey.Yanınada Çıtır çerez oks :-D euheuhe Okeyde beni yencek adam yoktur :horace:[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Abicim 7/24 konusuyosunuz ? Noldu hani gidildimi studyoya.. Şimdide tavla oynayalım maueha okey oynayalım auhzuha böle luzumsuzca seyler yani.. Napıyosunuz napıcaksınız.. ? Bırakın ben açarım kışın bi başlık yine uygun bi zaman da yaparız bişeyler.. Kışı bekleyin beklemicekler yahoo da tavla oynasın =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hehe bence biz en iisi Pirates a gidip içip yiyelim gine =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 OKS ETERNAL. kış da olur :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kışın yapmayın bişi antalyada değilim yada haftasonu yapın hafta sonları gelirim kışın yollar kapalı olmazsa :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sonuç nedir arkadaslar ne yapiyoruz ?[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kesinleştirelim artık.. Pirates (cubana) mı? Yoksa balık mı? bide cumartesi yada pazar herkes boşmu .. ona göre şu 2 gün içinde kesinleşsin...kimse lütfen seçenek eklemesin sonuç yok çünkü..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewet benjede.. bi plan yapalım.. ona göre bak ayarlicam planımı ama sizlerle geçirmek istiyorum zamanımı =) ehhe[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okullar acılıo..ben kattiyen gelemem..ekmek parası meselesi..anca okullar acıldıkdan sonraki hafta.. ama siz buluşursanızda sizi engellemem..benım yerımede eğlenırsınız.. [signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 07 Eylül 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Valla wendigo da cuma gece 1 haftalık tura cıkıor o nedenle 2 hafta sonraya ertelerseniz gelriz yoksa forget us =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yattara ve gol =) konu yukarda kalsın bari muabbet edelim burda kendimizi pirates te zannedelim.. =) ya ne biliim bi masada(yuvarlak bi masa) =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Reaper08, 08 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki: yattara ve gol =) konu yukarda kalsın bari muabbet edelim burda kendimizi pirates te zannedelim.. =) ya ne biliim bi masada(yuvarlak bi masa) =) Evet Sivil Rp si yapalim =) Hazır Ol! Dikkat!!! Komutan Sağda!! Asker! Napiyosun olm? Hiç komutanim stüdyo ya girdik biraz müzik yaptik bizim kankilerle. Az önce de rakı balık yapioduk sora bizim canbek in korsanlarında bira iciyoduk siz geldiniz efenim.. Gerçek Hayata hoş geldin Muun :)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans [Bu mesaj Moonchild tarafından 09 Eylül 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 askerlık demeyin yaa. bu gun muayeneye gittim..eylül 28 de gel dediler. o kapıdan girince ürktüm..ortalama şubat-mart arası askerim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oleeeeeeey en büyük asker bizim asker :) tamam kim ne çalıosa sölesin :) sanal yönden çalıcaz :) ben orda seyirci olucam kafanızı yormayın alkışlayan birisi olacak :) hahah[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HocaEfendi, 09 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: askerlık demeyin yaa. bu gun muayeneye gittim..eylül 28 de gel dediler. o kapıdan girince ürktüm..ortalama şubat-mart arası askerim.. Gel bilet gel :P korkma ilk 1 hafta sonra güzeldir askerlik. Seyirci problemi olmaz merak etme burada yüzlerce asker var seyirci olarak eh biraz subay az bucukda general ;)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Reaper08, 10 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: oleeeeeeey en büyük asker bizim asker :) tamam kim ne çalıosa sölesin :) sanal yönden çalıcaz :) ben orda seyirci olucam kafanızı yormayın alkışlayan birisi olacak :) hahah canım benim..aynı ben :D ...uğurlamalar bizden fatih![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 trapt,reaper durun lan sımdıden asker moduna sokmayın benı.. daha zaman var.. askere gitmeden evvel aksiyon yapıcaz.. bekleyin :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tmm moda girdik biz bırak sen herşeyi bize :) hehehe.. askerim benim beah :) zuhauhza [Bu mesaj Reaper08 tarafından 13 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 olymposa gidelim lan[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 disko bar gibi yerler özellikle kapalı mekan olan yerler ve içerde çıkan yüksek desibelli sesler benim sinirlerimde 2 günlük tahribata yol açıyor..2 gün sinirsel ve saldrıgan oluyorum.. Not:Napıcanız diskoyu falan binelim arabalara Çakırlarda Döngel Gazinosu var..ortamı güzeldir..açarız rakımızı..ohh aman sabahlar olmasın der der kafayı cekerız..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Stüdyo Buluşması! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 OKS ETERNAL. kış da olur :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kışın yapmayın bişi antalyada değilim yada haftasonu yapın hafta sonları gelirim kışın yollar kapalı olmazsa :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 sonuç nedir arkadaslar ne yapiyoruz ?[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kesinleştirelim artık.. Pirates (cubana) mı? Yoksa balık mı? bide cumartesi yada pazar herkes boşmu .. ona göre şu 2 gün içinde kesinleşsin...kimse lütfen seçenek eklemesin sonuç yok çünkü..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ewet benjede.. bi plan yapalım.. ona göre bak ayarlicam planımı ama sizlerle geçirmek istiyorum zamanımı =) ehhe[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okullar acılıo..ben kattiyen gelemem..ekmek parası meselesi..anca okullar acıldıkdan sonraki hafta.. ama siz buluşursanızda sizi engellemem..benım yerımede eğlenırsınız.. [signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 07 Eylül 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Valla wendigo da cuma gece 1 haftalık tura cıkıor o nedenle 2 hafta sonraya ertelerseniz gelriz yoksa forget us =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yattara ve gol =) konu yukarda kalsın bari muabbet edelim burda kendimizi pirates te zannedelim.. =) ya ne biliim bi masada(yuvarlak bi masa) =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Reaper08, 08 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki: yattara ve gol =) konu yukarda kalsın bari muabbet edelim burda kendimizi pirates te zannedelim.. =) ya ne biliim bi masada(yuvarlak bi masa) =) Evet Sivil Rp si yapalim =) Hazır Ol! Dikkat!!! Komutan Sağda!! Asker! Napiyosun olm? Hiç komutanim stüdyo ya girdik biraz müzik yaptik bizim kankilerle. Az önce de rakı balık yapioduk sora bizim canbek in korsanlarında bira iciyoduk siz geldiniz efenim.. Gerçek Hayata hoş geldin Muun :)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans [Bu mesaj Moonchild tarafından 09 Eylül 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 askerlık demeyin yaa. bu gun muayeneye gittim..eylül 28 de gel dediler. o kapıdan girince ürktüm..ortalama şubat-mart arası askerim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oleeeeeeey en büyük asker bizim asker :) tamam kim ne çalıosa sölesin :) sanal yönden çalıcaz :) ben orda seyirci olucam kafanızı yormayın alkışlayan birisi olacak :) hahah[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HocaEfendi, 09 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: askerlık demeyin yaa. bu gun muayeneye gittim..eylül 28 de gel dediler. o kapıdan girince ürktüm..ortalama şubat-mart arası askerim.. Gel bilet gel :P korkma ilk 1 hafta sonra güzeldir askerlik. Seyirci problemi olmaz merak etme burada yüzlerce asker var seyirci olarak eh biraz subay az bucukda general ;)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trapt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Reaper08, 10 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: oleeeeeeey en büyük asker bizim asker :) tamam kim ne çalıosa sölesin :) sanal yönden çalıcaz :) ben orda seyirci olucam kafanızı yormayın alkışlayan birisi olacak :) hahah canım benim..aynı ben :D ...uğurlamalar bizden fatih![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 trapt,reaper durun lan sımdıden asker moduna sokmayın benı.. daha zaman var.. askere gitmeden evvel aksiyon yapıcaz.. bekleyin :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tmm moda girdik biz bırak sen herşeyi bize :) hehehe.. askerim benim beah :) zuhauhza [Bu mesaj Reaper08 tarafından 13 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 olymposa gidelim lan[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 disko bar gibi yerler özellikle kapalı mekan olan yerler ve içerde çıkan yüksek desibelli sesler benim sinirlerimde 2 günlük tahribata yol açıyor..2 gün sinirsel ve saldrıgan oluyorum.. Not:Napıcanız diskoyu falan binelim arabalara Çakırlarda Döngel Gazinosu var..ortamı güzeldir..açarız rakımızı..ohh aman sabahlar olmasın der der kafayı cekerız..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya Stüdyo Buluşması! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yattara ve gol =) konu yukarda kalsın bari muabbet edelim burda kendimizi pirates te zannedelim.. =) ya ne biliim bi masada(yuvarlak bi masa) =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Reaper08, 08 Eylül 2005 16:05 tarihinde demiş ki: yattara ve gol =) konu yukarda kalsın bari muabbet edelim burda kendimizi pirates te zannedelim.. =) ya ne biliim bi masada(yuvarlak bi masa) =) Evet Sivil Rp si yapalim =) Hazır Ol! Dikkat!!! Komutan Sağda!! Asker! Napiyosun olm? Hiç komutanim stüdyo ya girdik biraz müzik yaptik bizim kankilerle. Az önce de rakı balık yapioduk sora bizim canbek in korsanlarında bira iciyoduk siz geldiniz efenim.. Gerçek Hayata hoş geldin Muun :)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans [Bu mesaj Moonchild tarafından 09 Eylül 2005 12:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 askerlık demeyin yaa. bu gun muayeneye gittim..eylül 28 de gel dediler. o kapıdan girince ürktüm..ortalama şubat-mart arası askerim..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 oleeeeeeey en büyük asker bizim asker :) tamam kim ne çalıosa sölesin :) sanal yönden çalıcaz :) ben orda seyirci olucam kafanızı yormayın alkışlayan birisi olacak :) hahah[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: HocaEfendi, 09 Eylül 2005 13:02 tarihinde demiş ki: askerlık demeyin yaa. bu gun muayeneye gittim..eylül 28 de gel dediler. o kapıdan girince ürktüm..ortalama şubat-mart arası askerim.. Gel bilet gel :P korkma ilk 1 hafta sonra güzeldir askerlik. Seyirci problemi olmaz merak etme burada yüzlerce asker var seyirci olarak eh biraz subay az bucukda general ;)[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Reaper08, 10 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: oleeeeeeey en büyük asker bizim asker :) tamam kim ne çalıosa sölesin :) sanal yönden çalıcaz :) ben orda seyirci olucam kafanızı yormayın alkışlayan birisi olacak :) hahah canım benim..aynı ben :D ...uğurlamalar bizden fatih![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 trapt,reaper durun lan sımdıden asker moduna sokmayın benı.. daha zaman var.. askere gitmeden evvel aksiyon yapıcaz.. bekleyin :D[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tmm moda girdik biz bırak sen herşeyi bize :) hehehe.. askerim benim beah :) zuhauhza [Bu mesaj Reaper08 tarafından 13 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 olymposa gidelim lan[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 disko bar gibi yerler özellikle kapalı mekan olan yerler ve içerde çıkan yüksek desibelli sesler benim sinirlerimde 2 günlük tahribata yol açıyor..2 gün sinirsel ve saldrıgan oluyorum.. Not:Napıcanız diskoyu falan binelim arabalara Çakırlarda Döngel Gazinosu var..ortamı güzeldir..açarız rakımızı..ohh aman sabahlar olmasın der der kafayı cekerız..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar