Zagg Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Ferrero, 18 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Tıkla ve gamzeyle ol... :( Tümleç tam dolaylanmadığından dolayı yanlış anlaşılmalara sebep oluyor, lütfen ufak bir izahat yaparsan seviniriz..[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi ne kadar büyüdü iş ya. hadi medya büyütüyo da size ne oluyor arkadaş ya[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Gamze kim? Gamze ne? Ne olmuş? Gidin dışarıya çıkın,hava var,güneş var,kızlar var... Boş işler müdürlüğüne sevk ediyorum bu sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Muhallebi, 19 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki: said: Apache, 18 Eylül 2005 23:12 tarihinde demiş ki: ben istemeden gamzeyle olup 1 hit daha verdim.keşke basıpta check edilen bir sistem gelseymiş. [signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Bizene gamzeden hey allam :S[signature][hline]For The Emperor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Yeter fenalik geldi Gamze'sinden ya.. Elin kadini ne zaman cekildigi bile belli olmayan goruntulerle iliskide goruntuleniyor, bariz bir sekilde de ya cok sarhos ya da uyusturucu almis, yani uyutulmus veya baygin degil. Allah bilir biriyle yatmaya saglam bir paraya razi oldu da bunu yasamak istemediginden hissetmeyene kadar icti. Ustune kalkti once ben degildim diye, sonra bayiltilip tecavuze ugradim diye yalan soyledi, en sonunda da gitti eski sevgilisine iftira atti. Hala da Gamze'ye destek, sahip cikalim, bilmemne. Boyle bir insana niye sahip cikiyoruz ve neden boyle bir konu haftalardir gundemden inmiyor, anlamak mumkun degil artik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Seninleyiz gamze nedir ya :) Seninleyiz gamze deyip counter koymuşlar. İnsan bir açıklama yapar... Seninleyiz gamze nerden ne manada seninleyiz kardeşim? Benim sex kasedim yok valla[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bluenight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 . [Bu mesaj bluenight tarafından 19 Eylül 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Mavi, 18 Eylül 2005 23:08 tarihinde demiş ki: Yanlışlıkla tıkladım. Onunla değilim aslında. [signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Ferrero, 18 Eylül 2005 23:09 tarihinde demiş ki: Bende değildim ama...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] [Bu mesaj Ferrero tarafından 19 Eylül 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: vimpir, 19 Eylül 2005 13:27 tarihinde demiş ki: walla ben daha video izlemedim henuz elime bisi gecmedi :-p ahahaha süperdi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 laetitia casta olsa tamam da gamze olmaz ya[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bende yeni bi sayaç yaptım kimler benleyse artık burda llo[signature][hline]O şimdi Google...Msn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 "Her yerde yazılan Gamze'nin sevgilisi Mehmet Mutlu tarafından terk edildiği, Mehmet'in bırakıp gittiği gibi bir durum söz konusu değil. Mehmet'in ailesi de, kendisi de bizim her zaman yanımızda, bize çok güzel destek oluyor" -Duygu Özçelik Bize çok güzel destek oluyor(!)[signature][hline]...Peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Benimle olun daha iyi [Bu mesaj Masteis tarafından 19 Eylül 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tıkladık :Q?[signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 walla benım bi suçum yok..[signature][hline]By Majesty.msn: [email protected]Dikkat 46. Dereceden Raporlu..karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ahah lol[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: HocaEfendi, 19 Eylül 2005 22:33 tarihinde demiş ki: walla benım bi suçum yok.. kahvehane sohbetıne cevırmeyelım pls[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hocaefendi bide hoca olucaksın sen hıııı :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 19 Eylül 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kız 2 erkekle otel odasına çıkıo hap mı alıo esra mı içio bilmyrm kafayı buluyo bide sevişiyo..biz niye onunla oluyoruz anlatcak varmı?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 biz başka anlamda birlikte olmak için tıkladık[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 haa ok o zmn..tmm bn de gamzeyleyim=)[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 okadar sayıda kişi gamzeyemi gircek kampanyanın amacını anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ayıp be ayıp... gamze askm seninleyim ben diyenlere ayıp =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Çarşı duvara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar