Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çözdugumuz her test ossye girsin

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
Mandoo, 30 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
kendini yarış atı sanan marullara sesleniyorum..abi kasmayın kendinizi..kendi çapınızda felsefede yapmayın..yok ben yarış atıyım vs. diye sisteme ayak uydurucan...aksi taktirde böyle artizliğinle oturursun kıçının üstüne..

Pardon abi ya napalımsende haklısın, önce istemediğimzi eğitimi alıp sonra bedelini ödemek için calışmak ozrunda olup dahaada batmak..

E tabı abi bunu kabulenmemeye ne gerek var.

Bı akıl fikir arayın sorun soruşturun ya, olmadı gidip 23 saat para kazanmak için bi yerlerinizi yırtın, ki daha cok kazanıp daha cok tukebilesiniz.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

Girsin bencede hak veriorum duende.
Daha lise 1e geçtim dersanem başlıo bilgisayar oyanama hakkım haftada 2 saate düşücek off off...
kültürel faaliyetlerden geri kalıyoruz o da doğru ama o birazda sizin elinizde.BEn lgsye hazırlanırken haftada 1 sinemaya giderdim fln...İngilizce öğretmenlerimiz haklıymıs ama ne yapılıyorsa hazırlıkta.Kültürü arttırmanın tek yolu hazırlıkta gezmek tozmak :)
Of ya daha lise 1den yarıs atı yapılan öğrencilere yazık üühüh (yazık yani banaa).Hayatımızın en güzel 3 senesi test çözmekle gidio...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zenphex_Majoram, 31 Ağustos 2005 10:30 tarihinde demiş ki:
Meb'e bombalı saldırı düzenlesek bile bu sistem değişmez... Suçumuz Türkiye'de doğmak galiba...

eh, yök meb'i zaten önemsemeyen "fazlasıyla" özerk bir kurum

o yüzden saldırılarınızı yök'e yönlendirmeniz daha doğru olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
HymnOfSnuk, 30 Ağustos 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
ben bir atım ve herkesi geçmeye çalışıyorum.

hahah bu ne ya hepimiz atız yarışıyoruz filan kendinizden mi geçtiniz siz dalga mı geçiyorsunuz allah aşkına öncelikle insan olduğunuzu bilerek bu işe başlayın.ne yapıcaksanız kendiniz için yapıcaksınız aliyi veliyi ya da sizin dilinizle kadırgalı13 ü,rüzgarat59 u vs geçmek için değil : ) tabikide zor gelicek ama herkes yatarak biyerlere gelseee..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Sosyal ağlarda paylaş

girsin anasını satiim seni mi kırcaz duende

gerçi başlamadım ben daha test çözmeye, ev boş hesabına, bakalım...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...