Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mandoo, 30 Ağustos 2005 18:26 tarihinde demiş ki: kendini yarış atı sanan marullara sesleniyorum..abi kasmayın kendinizi..kendi çapınızda felsefede yapmayın..yok ben yarış atıyım vs. diye sisteme ayak uydurucan...aksi taktirde böyle artizliğinle oturursun kıçının üstüne.. Pardon abi ya napalımsende haklısın, önce istemediğimzi eğitimi alıp sonra bedelini ödemek için calışmak ozrunda olup dahaada batmak.. E tabı abi bunu kabulenmemeye ne gerek var. Bı akıl fikir arayın sorun soruşturun ya, olmadı gidip 23 saat para kazanmak için bi yerlerinizi yırtın, ki daha cok kazanıp daha cok tukebilesiniz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 girsin valla gercı ben gırmedım daha :) bı açık lıse bıtsın ondan sonra bende gırıcem össye[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 boş bıraktığım her test kitabı girsin![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Girsin bencede hak veriorum duende. Daha lise 1e geçtim dersanem başlıo bilgisayar oyanama hakkım haftada 2 saate düşücek off off... kültürel faaliyetlerden geri kalıyoruz o da doğru ama o birazda sizin elinizde.BEn lgsye hazırlanırken haftada 1 sinemaya giderdim fln...İngilizce öğretmenlerimiz haklıymıs ama ne yapılıyorsa hazırlıkta.Kültürü arttırmanın tek yolu hazırlıkta gezmek tozmak :) Of ya daha lise 1den yarıs atı yapılan öğrencilere yazık üühüh (yazık yani banaa).Hayatımızın en güzel 3 senesi test çözmekle gidio...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Grizzly, 31 Ağustos 2005 14:47 tarihinde demiş ki: boş bıraktığım her test kitabı girsin! Bu can yakacak bayağı:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Zenphex_Majoram, 31 Ağustos 2005 10:30 tarihinde demiş ki: Meb'e bombalı saldırı düzenlesek bile bu sistem değişmez... Suçumuz Türkiye'de doğmak galiba... eh, yök meb'i zaten önemsemeyen "fazlasıyla" özerk bir kurum o yüzden saldırılarınızı yök'e yönlendirmeniz daha doğru olur[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben hiç össye girdiğini görmedim daha. hep öğrencilere giriyor genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: HymnOfSnuk, 30 Ağustos 2005 16:17 tarihinde demiş ki: ben bir atım ve herkesi geçmeye çalışıyorum. hahah bu ne ya hepimiz atız yarışıyoruz filan kendinizden mi geçtiniz siz dalga mı geçiyorsunuz allah aşkına öncelikle insan olduğunuzu bilerek bu işe başlayın.ne yapıcaksanız kendiniz için yapıcaksınız aliyi veliyi ya da sizin dilinizle kadırgalı13 ü,rüzgarat59 u vs geçmek için değil : ) tabikide zor gelicek ama herkes yatarak biyerlere gelseee..[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 herkesi geçicem ben. engelleyemezsin ![signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim çözdüüm testler girseydi öss perşembe pazarına dönerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ösym g.tümü ye diye bi şarkı var...ben hergun dinliorum :D:D:D bence bi dinleyin[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 düşündüm de ilginç bir motivasyon olabilir bugün össye 200 soru daha soktum mutluyum huzurluyum :)[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eeeeet össye insaları en güsel çağında bu denli strese sokanlara bu aptal,uyduruk sınaw sistemini çıkaranlara çözmediim tüm test kitapları girsin(yani hepsi)[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Eed iyi gaza gelme teknii öss girsin bu soru nihaha çözdüüm![signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya tmmda su test girsin bu test girsin diye testlerime atladm hiçbirini cozemiyorum bile :'( hayalimde bile giremedi össye yine bana girdi yaa 2test çözemedim sorularmi zor bendemi sorun var??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 girsin anasını satiim seni mi kırcaz duende gerçi başlamadım ben daha test çözmeye, ev boş hesabına, bakalım...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kaynağın neki?[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bence öss ye girenlerin kafası girse yeter yani :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Şimdi 3 test daha cozdum buyur öss sırada daha bugunluk baya war hala 150 soru olmadı bekle öss testler gelıooo..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar