Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çözdugumuz her test ossye girsin

duende

Öne çıkan mesajlar

zaten insanlarin hepsi bu yaslarda asilesirken ozgurlugune daha duskun olurken biseylere daha fazla ilgi duymaya baslarken onlari asik olmaktan sinemaya gitmekten kitap okumaktan uzaklastirip mal mal soru cozen robotlar haline getiren sisteme çözdugumuz her test girsin emi? Annemle hayattaki tek muhabbetim oss oldu:bak duende simdiden calismaya basla ilerde herkes basliycak onde olursun,bak evladim uni.ye kapagi at gerisi gelir(ablamida oyle kandirdilar zaten), bak biolojiden tam 8 soru gelcekmis o 8 soru seni firlatir, kültürsüz sadece test cozen yaratiklar olucaz gelecek nesildede turkiyeden bi b.k cikmayacak tabiki cunki hepimiz kültürel faliyetleri eglenmeyi dusunmeyi zaman kaybi sayip test cozucez oss varken hadi kkazanirim nolcak diodum artik oda bitti sanirim bi ulkenin gelecegini mal insanlar haline getirmenin en guzel yolu budur...
ddaha sene basinda hem aile hem dersane s1k1st1rmaya basladi ilerdeki durumu dusunemiyorum bile kimbilir napcaklar belki dersane hocalarimiz asik olmamiza falanda izin vermez zaten bilgisayarimda gidiyo patide olmuycak offff ya YARIS ATIMIYIZ BIZ YAAAAAA.........[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen beni anlamadin yada ben seni????[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Sosyal ağlarda paylaş

kendini yarış atı sanan marullara sesleniyorum..abi kasmayın kendinizi..kendi çapınızda felsefede yapmayın..yok ben yarış atıyım vs. diye sisteme ayak uydurucan...aksi taktirde böyle artizliğinle oturursun kıçının üstüne..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

nasil oldu bilmiyorum ama dersanenin en iyi sinifina dusmusum arkamda oturan cocuk dersanenin en iisi
cocuk kesinlikle hiç konusmuyo derslerde pür dikkat dersi dinliyo tenefüslerdede sadece telefonunda snake oynuyo merak ediyorum 3 senesini testle geciren bi insan evladi uniden sonra basarili olabilirmi müdürlükten ileri gidebilirmi hatta oraya bile gelebilirmi(sadece girdii uniye bakarlarsa evt) össde cok basarili olan tiplerin büyük bi cogunlugu hayatta basarili olamiyacaklar bence cunku uniden sonra herseyin test cozmek olmadigi anlasilacak...[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

Sosyal ağlarda paylaş

@duende:
Üniversiteyi bitirmeye yakın birisi olarak cevap vereyim.. Evet onlar müdür olacaklar. Çok çalışkanları müdürlükten öteye gidip CEO olacak. Aylık 10000$+ maaşlar alıcaklar :)

Şimdi şu olay yanlış. İneklerden adam olmaz. Ben inek olamadım belki ama inekler adam oldu.. Sonuçta ben ne inek olabildim ne de ensesi ve cüzdanı kalın bir adam olabileceğim.. ÖSS her şey mi? Hmm pek değil ama önemli bir olay. Başarılı olunması gereken bir sınav. Ha bundan korkanlar için şöyle bir şey söyleyeyim. Sonrası daha zorlaşıcak! Hayatınıza başladığınız nokta üniversitedir. Çünkü geleceğinizi bu sınav ve sınav sonrası yaptığınız seçim şekillendirecek. Tabii ki vardır Lise mezunu başarılı örnekler. Bazıları aile desteği ile başarılı olmuşlardır. Bunlar içinden kimsenin desteği olmadan başarılı olanlar da vardır elbet... Ancak yüzde kuralım. İyi üniversite mezunlarının yüzde kaçı başarılı oluyor, üniversiteye giremeyenlerin yüzde kaçı... Uzun lafın kısası... ben nefret ettim Öss'den, kardeşim girdi bu sene.. Yine lanet okudum! Ama sistem budur kardeş.. İyi bir hayata ulaşmanın yollarından biri ÖSS'yi kazanmaktır... "Ben nefret ediyorum çalışmam bu salak sınava" dersen, senin girebileceğin yere başkası girer.. Sistem aynı kalır, okula girenler mezun olur.. Ancak sistem değişmez.[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

iste buyuzden biakc post once okudgum seyi yapiyorum oh bu test mebe girdi bu test yöke girdi diye diye test çözüyorum :-)[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic

Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sinir oluyorsun ama bu yılı sonu istediğin gibi olursa çok tatlı hatırlıyacaksın benim hobim össye çalışmadan önce dünya klasiklerini okuyup ülkelerin edebiyatlarını karşılaştırıp eğlenmekti ;p

öss ya çalışırken iki üç kitap okuyabildim ama sınavdan çıktığım gibi iki günde bir tane bitirerek telafi ettim sonra sinemaya da gidiceksin ama her hafta değil eğleniceksin de...

sırf ders çalışan yıllarca hazırlanan insanları gözünde büyütme çoğu sınavda potansiyelinin çok çok altını yapıyor eğer cidden ezberciyle zeki değilse ama her çalışana yani ineğe cephe almak da yanlış olur... bence çok çalış canını çıkar orta çalşırsan en ufak hatanda hedefini kaçırırsın elinden geleni yap atılıyorum ODTÜ mü istedin gazi üni mi oldu olsun sonra üzülme birde hedefin kooocaaammaaan olsun ona göre çalış sonra sınav kötü geçse bile bir iki okul altına girersin ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

[Bu mesaj twistedemo tarafından 30 Ağustos 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

muhah
çok sevdim bu konuyu...

bende içimi dökiim
benım bılgısayardakı tum dosyalar
mouse klavye monitor hoparlorler ve onların içindeki herşey

çözüdügm her soru
her kitap
+
kafam
-------------

oh be rahatladım :p

sende planlı çalış hem cocuk hem karıyer yap :)

dip not: cocuk ve karıyerı hem sosyal hayata devam hem de össye çalış manasında kullandım.
gucenme olmasın
:D[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...