Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neo nerde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İste size soru burda dendigine gore 3.filmden sonra geciyo 3. filmde neoyu makineler bilinmeyen biryere goturuyodu bu da neonun yasadıgnın bence gosteriyo ve bu neo tekrar oyunda ortaya cıkcakmı ???[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
abi neo ölüo makinelerde onu gömmeye,yakmayai,suya bırakmaya falan götürüo :) yok neo falan :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : )
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neo, düştü........ Geri geleninin ismi Neo olmayacak oyunculardan biri olacak.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
neo nun ayagi mi kaymis da dusmus . abi neo olmez olemez , olur mu?? hehe , ne-o ??[signature][hline]Cem Yılmaz , Gora filminde demiski:
Eyy, Amerikan filmciler lafim size;

Siz yıllarca uzaylıyı bir öcü olarak tanıttınız, onlarda insan.
Mesaj tarihi:
neo mefta oldu , bunun üzerine robotlar tarafından toprağa verildi :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"bunca yıldan sonra ne öğrendim biliyor musun? Cehalet mutluluktur." Cypher (The Matrix - 1999)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Neo artik bir Program olcak daima matrixte yaşayacak makinalar onu besleyecek ve makina olup cikicak neo makinalar ona güvencek ama neo insanlik taşıdıgı için makinalara ihanet edip geri döncek ve dağıtıcak ortaligi .

Nasil ama :P[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ
HiPeRaCtİvS
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu diyardanda bir Neo geçti gitti.
said:
Enrique_Lynx, 23 Ekim 2004 13:15 tarihinde demiş ki:
Neo davar mi?

Löl yani:D[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Neo geri dönüyorrrrrri
patihway Neo gibi entismer the matrixtende berbat bir oyunla Neo gerı donuyor(oyunun tam boyle olmayabilir ama boyle biŞİ KUSURA BAKMAYIN :((( )
NEO YU FİLIMDE OLDUR SONRA BI DAHA CANLANDIR OLCAK SEY DEGIL BU[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hollywooddan herşeyi beklerim ben.Kişileri şaşirtmak adına farkli seceneklere gidebilirler.Neo şu anki haliyle geriye dönmesi imkansız gibi tabi :) Tüm sevenlerine baş sagligi
Mesaj tarihi:
said:
eryan, 22 Ağustos 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neo geri dönüyorrrrrri
patihway Neo gibi entismer the matrixtende berbat bir oyunla Neo gerı donuyor(oyunun tam boyle olmayabilir ama boyle biŞİ KUSURA BAKMAYIN :((( )
NEO YU FİLIMDE OLDUR SONRA BI DAHA CANLANDIR OLCAK SEY DEGIL BU

Emre sende kıçından atıon ha :D bilmeden konuşmayın :D Pathway of Neo da 1. filmden 3. filme kadar neo olarak oyniyacagiz sadece neo yu 3. filmden sonra geri dondurme gibi bi olayları yok.Filmlerde gorulmeyen olayları gorucegiz vs vs..[signature][hline]Sagopa Kajmer
Mesaj tarihi:
OZMAN FİLMDEN SONRA ÇIKARMASALARDI BU OYUNU HADİ FİLM DEN SONRA CIKAR AMA 3 FİLMDEN HEMEN SONRA CIKAR BU KADAR ZAMAN GEÇMİŞ OLUYOR MU HİÇ[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
  • Yeni Oluştur...