Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet biz hunterların aylardır çektiği azap bitmek üzere.Blizzard official sitesinde hunterların yeni talent ağacını geç kalmış olsada sonraki patche ekledi. Marksman dışındakki bütün talentlar nerdeyse değişmiş. +3 critiq + 10%hp veren talentlar eklenmiş survivale. Böylece gereksiz bir sürü talent ayıklanmış. Yeni patchle birlikte talent-tree önerilerini burdan yazınız. Bütün hunterlara hayırlı olsun.... İlgili site !!![signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben wow-europe'u açamadım, belki bir problem vardır. us sitesinin linki[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 1.7 ne zaman geliomus yahu? haftaya ?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet açılmıyor bendede sanırım bakım var sitede.[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lopet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sonunda sonunda bişeyler vericekler[signature][hline]ekmeğe banar gibi banladılar yehuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Açıkçası survival tree nin sonuna koydukalrı wyvern sting ability sinin bence mm'in sonunda olması gerekirdi, onu alabilmek için maalesefki scattershot ve hawkeye dan vazgeçmemiz gerekecek bu seferde ama yinede bunada şükür demek lazım belki sonraki patch te bu değişikliği yaparlar umarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hurraaay mi desem ama nedense sayfa açılmıyor açılsın bi bakarız... Edik: Baktımda 31 marksman ve 20 Survival ile gerçektende güzel bir şey oluyor gibi hadi hayırlısı[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 30 Temmuz 2005 08:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bugünlerin de geleciğini biliyodum :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Tek hunterlar sevinmesin yeni patch ile 20 kişilik high-end instance olan Zul'gurub da eklenecek.Ben asıl onu bekliyorum ama açıkcası hunterlara olan değişiklikler de güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oh trapler resistleniyor artik ehehe hatta 1.6 ile gelmis bu resist olayi yeni farkettim[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yalnız sabah sabah ben mi göremedim yoksa blizzard çaktırmadan counter-attack'ı aradan çıkarmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yeni talentler baya bi hoş insan karar vermekte zorlanıyor Marksmanship Talents - 28 points # Improved Concussive Shot - rank 5/5 # Efficiency - rank 5/5 # Lethal Shots - rank 5/5 # Aimed Shot - rank 1/1 # Mortal Shots - rank 5/5 # Scatter Shot - rank 1/1 # Hawk Eye - rank 3/3 # Ranged Weapon Specialization - rank 3/5 Survival Talents - 23 points # Deflection - rank 5/5 # Improved Wing Clip - rank 5/5 # Survivalist - rank 5/5 # Deterrence - rank 1/1 # Trap Mastery - rank 1/2 # Surefooted - rank 3/3 # Killer Instinct - rank 3/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ne zaman geliyo bu patch bence daha 1 ayı var min.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hayırlı, uğurlu olsun. Darısı holy talentların başına.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Nerf Hunterrrr.... 10% Health 5 k HP oluyo 5500 olucak haha[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 güzel baya iyi olmuş böyle... bide druidin feral treesi ve balance ın natures graspten sonrası adam edilse ii olcak :p herkes restoration yaw[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hiç yüksek level hunter oynamadığım için scatter shot ne kadar işe yarar bi fikrim yok ama o wyvern sting baya güzel görünüyor. Ne diyorsunuz hunterlar sizce WS'e gitmeye değer mi?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: nightstalker, 30 Temmuz 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Hayırlı, uğurlu olsun. Darısı holy talentların başına. :tup:[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Agility bonus veriyor bir Talent ya, öheannes.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: axedice, 30 Temmuz 2005 12:45 tarihinde demiş ki: Hiç yüksek level hunter oynamadığım için scatter shot ne kadar işe yarar bi fikrim yok ama o wyvern sting baya güzel görünüyor. Ne diyorsunuz hunterlar sizce WS'e gitmeye değer mi? Scatter shot cok tatli birsey : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ohoh hunterara yaptılarsa, okadar ağlamaya karşı bizede bi feral-balance ayarı çekerler artık =) :tebrikz:[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 oh be sonunda trueshot ı gözümü kırpmadan iptal edebilirim, adam gibi survival talentleri gelmiş.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yevaud humanoidlere crit ve damage bonus veren eşşek gibi talent varken reflection mu verilir 5 puan =P AHAEHAEEAIHAEHEEOAJAEHAEH bu nası talent abi Survival treesinin adını "yıkım" tree olarak değiştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 OHANNES BU NEDİR? Simdi okudum talentlari ve hunterima mi dönsem acaba ya hahah : ) Abi okiller instinct nedir, wyvern shot nedir, humanoid slaying nedir höeıehe, surefooted nedir[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tam kafa karışıklığı ha birinden vazgeçtim diyelim bu sefer ötekini alamıyosun eee tam orta noktasını bulsam high end talent skillini alamıyosun neyse bakacaz bi çaresine 100 de 50 artan crit chance dan da vazgeçilmez ki[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar