MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya arkadaşlar svchost denilen bi zımbırtı var. hiç olmicak bi ara bozuluyo ve kitliyo makinayı. ben de kitlemesin diye kapattım bu programı. download var o kadar saat adresleme yapıyo. sonra çat dandik bi olay yüzünden kaç saatlik adresleme güme gidiyo. o yüzden ben de kapattım bunu. fakat bunu kapatınca ses driverı yok gözüküyor. şimdi restart atsam düzelicek fakat atamam süper hızlı bi şekilde download ediyorum ve bozulsun istemiyorum[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sistemi yeniden başlatmadan aktif hale getirebileceğini pek sanmıyorum yinede bir araştır. Donanım sitelerine felan forum aç. Daha yararlı olabilir.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 svchost yaklaşık 5 tane filan. bi tanesini kaparsan res atar. 14.000 gibi çok ram tutanı kaparsın yeniden açılır ses gider. ayrıca blast filan diil dimi bu svchost bozuluodu onda da res mi atıo?[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 başlat > çalıştır > svchost.exe -k netsvcs[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Mum_Chamber, 17 Eylül 2005 22:42 tarihinde demiş ki: başlat > çalıştır > svchost.exe -k netsvcs ne yapıo bu tam olarak?[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 svchost.exe -k(kill) netsvcs (network services) Bunu yapınca sorun kalkıyosa, büyük ihtimalle worm vardır. Aleti windows güncelleme sihirbazını kullanıp güncellersen, arada inen "hede hödö temizleme aracı" sayesinde svchost ve muadili wormlerden kurtulursun.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 öeh mum.. aşmış adam..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 svchost -k netsvcs hiçbirşeyi sonlandırmaz. tam tersine tüm servisleri tekrar başlatır. muhtemelen "windows ses" servisin (audiosrv) devre dışı kalıyor ve bu yüzden ses alamıyorsun. o anda çalışan servisleri görmek için de başlat > çalıştır > cmd tasklist /svc process id (pid) 920'de svchost.exe olması lazım. en çok hizmeti kullanan process'tir zaten. bulmak zor olmaz. içinde audiosrv yoksa sorun ondandır. verdiğim komutla o servisi tekrar başlatabilmen gerekli.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Ben de sallamıştım zaten. -k görünce aklıma killden başka bi şey gelmedi. Malum, İngilizce'de K ile başlayan bilgisayar terimi pek yok.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar