Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yeni bir ayran çıkmış galba yada ben yanlış biliyorum tikveşli fermantasyonu durdurulmuş ayran? kırmızı pakette. (ya da hepsi fermantasyonu durdulurmuş ayrandır da ben bunu ayrıcalıklı sanmışımdır bilemicem :P ) merak ettim içeyim dedim ama tadı çok kötü geldi bana. böyle ayranla alakasız bi tadı var. aranızda içen varmı? ya da yeni bişey mi bu?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben içtim normal ayran tadı var. senin ki bozulmuş olmasın?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Normal ayran o, sadece paketi değişik?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 onu düşünerek başka bi tane daha alıp içtim ama onun da tadı aynıydı. peki bunlar yeni ürün mü yoksa bildigimiz ayranmı?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bende yıllardır içiyorum. tadı gayet güzel olan bir ayran. üretim ve son kullanma tarihlerine göz at derim. [Bu mesaj orc_lord tarafından 18 Eylül 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bozuk mal satıyor aldığın yer git şikayet et :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben onu yeni ürün fln diye biliyodum ama çünkü daha önce tikveşlilerin böyle değildi ki?[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 3 yüz küsür ml demi bahsettiğin ayran?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bence en iyi ayranı Tikveşli yapıyor Yoğun yoğun böylee :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o bildigimiz süt kutularının boyunda böyle. şimdi dolaba gitmeye üşendim anlayın işte. :)[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sırdır sölemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 h1v rolf diyiyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Black-ice, 18 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: onu düşünerek başka bi tane daha alıp içtim ama onun da tadı aynıydı. peki bunlar yeni ürün mü yoksa bildigimiz ayranmı? DAYttt ulan madem bozuk die şüphelendin sabah bana neden içirdin tosba [ sabah o ayrandan bana içirtmiştide ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: RaVena, 18 Eylül 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Bence en iyi ayranı Tikveşli yapıyor Yoğun yoğun böylee :) .. eker ayrani tavsiye ediyorum o zaman, Eker Ayran FTW![signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 delaftw delagay edit:yoğun baskı altında böyle yazmam sağlandı bahsi geçen şahıs tarafından . :([signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... [Bu mesaj Xaenin tarafından 18 Eylül 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 En iyi ayran İçim gerçekten mükemmel bir tadı var. Gerisi hikaye[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Werb, 18 Eylül 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: Black-ice, 18 Eylül 2005 22:11 tarihinde demiş ki: onu düşünerek başka bi tane daha alıp içtim ama onun da tadı aynıydı. peki bunlar yeni ürün mü yoksa bildigimiz ayranmı? DAYttt ulan madem bozuk die şüphelendin sabah bana neden içirdin tosba [ sabah o ayrandan bana içirtmiştide ] lan olm bozuk falan diil tadı bi garip bitti zaten ziyan olmasın diye içtik.[signature][hline]-afk yim. -ANAMA HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 en güzel ayran adını bilmesem de sütaşın inek resimli 1ltlik ayranıdır : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 pınar ıle tıkveşli pıyasanın kralıdır tıkveşli soguk ve ılık pınar sıcak ıcılır tadlarına doyum olmaz[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Sıcak ayran mı? Tadı kötü olmaz mı ya[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Real Madrid, Espanyol'a yenilmiş, 1-0. İddaacılar bir bardak soğuk ayran içsin, deyip topiğe bağlayayım bari.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 adı üstünde fermantasyonu durmuş = içindeki bakteriler telef olmuş. tat değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 500 bin vermem bi ayrana.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Tikvesli ayrani guzel yaw ben cok severim...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar