dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 nayır! bir bizanslı gibi gebereceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ARKADASIM APTALMISIN; BILGISAYARA RESIM YAPIYOSUN PIXEL DEĞIL NASIL KOYALIM PIXEL OLMIYAN SEYI BILGISAYARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ARKADAŞIM PIXELATOR DIYE BI ARAC VAR DI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 arkadasım yalan onlar calışmaz! Tron Digitilzer olsa neyse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ciuuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Eheh vay be neler dönmüş zamanında. Üşenmedim 39 sayfayı da gezdim. Süpermiş cidden. Şuraya bakın, dünyanın en büyük pixelart çalışması 406 KAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 vay anasını... arada resident: özgür gündoğdu falan var hehehe edit: buadam da kendine gönderilen zımbırtılardan yapmış, bence biz de pati olarak böyle birşey yapmalıyız evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 benim monitörümde pixel yok. cm bazında görüntü alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ardeth said: vay anasını... arada resident: özgür gündoğdu falan var hehehe edit: buadam da kendine gönderilen zımbırtılardan yapmış, bence biz de pati olarak böyle birşey yapmalıyız evet. evet. süper olur aslında. ya ben sayfanın aşağısına inemedim, tek tek katlara bakamadım sen iyi raslamışsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 benimde ev vardı. thumbda belli oluyor bir önceki sayfada önceki fotolarda yok tüh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Şimdi kızacaksınız biliyorum ama, ne güzel topicdi ya bu. Devam etsek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 406 katlı olayı geçmemiz lazım, hem reklam olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 406 kat efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Arada ben de hatırlıyorum bu konuyu ya, cidden bi ara yeniden başlatmak lazım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 topii baştan sona okudum lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar