Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Arkadaşlar lise 1 e yeni başaldım 1. günden ödev kitap bile yoq Beşeri Fiziki Siyasi bu bölümlerin açıklamasını arıyorum 7 sınıf kitalarıma dershane kitaplarına akdar baktım yoq yoq off gözümü iice korkuttular zati yardım lütfen :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 geçmiş olsun ama sıkı bir kontrol yapmaz ilk haftadan[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Arden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bende matematik ödevini arkın çantada unuttum artık yarın vapura seri bir şekilde yapmaya çalışıcaz :([signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 benim okul hala tatil:D Gıcık yapayım...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 off geyik vakti deil bak 1 de yatcam daha bide sabah kalkcas hadi :([signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ehue okullar açıldı. ödev topiklerinin açılış zamanı geldi :P. yakında bende görünürüm buralarda[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b]
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ...şart ama ödev değil:([signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Yokmu cidden işin dalgasında olmayan yardım edebilecek biri?[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 aynı konulu dönem ödevimi internetten yapmıştım. google yap bi çıkar bişeyler[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Beşeri, fiziki ve siyasi nin açıklamasını mı arıyorsun?[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Siteye bakıver elimde kitap var. Fiziki ve Siyasi özellikler nedir var ama orda varsa yazmiim...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... [Bu mesaj Redeagle tarafından 13 Eylül 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: Redeagle, 13 Eylül 2005 22:04 tarihinde demiş ki: Siteye bakıver elimde kitap var. Fiziki ve Siyasi özellikler nedir var ama orda varsa yazmiim... Kolay gelsin :D bekliom ben saağool[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: elvyn, 13 Eylül 2005 21:57 tarihinde demiş ki: Eğitim? [signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 eywallah:) Fiziki özellikler: Bir coğrafi bölgeyi oluşturan fiziki özellikler arasında, bölgenin coğrafi konumu, yüzey şekilleri, iklim ve bitki örtüsü önemli yer tutar. Bölgelerin belirlenmesinde en önemli faktör, coğrafi konumdur. Bir bölgenin ülke içindeki yeri, komşu ülkelere, denizlere, ana yollara olan yakınlığı ona farklı özellikler kazandırır. Örneğin, Karadeniz bölgesi, Karadeniz kıyıları boyunca uzanır. İç Anadolu bölgesinin ise denizle bağlantısı yoktur. Bu nedenle Karadeniz bölgesi ve İç Anadolu bölgesi arasında iklim, yerleşme ve ekonomik bakımdan farklılıklar görülür. Yüzey şekilleri; coğrafi bölgeleri oluşturan en önemli özelliklerden biridir. Dağların yükseklikleri, uzanış doğrultuları veya ova ve plâtoların geniş yer kaplaması onu diğer bölgelerden ayırır. Örneğin, Karadeniz bölgesinde dağlar denize paralel uzanır. Kıyılar girintili çıkıntılı değildir. Dağlar genelde kıyının hemen gerisinde uzandığı için kıyı ovaları vardır. Ege bölesinde ise dağlar kıyıya dik uzanır ve kıyılar girintili çıkıntılıdır. Bölgedeki dağlar arasında geniş çöküntü ovaları yer alır. Güneydoğu Anadolu bölgesinin en belirgin topoğrafik özelliği ise engebelerin az yer kaplamasıdır. Coğrafi bölgelerin oluşmasında etkili olan diğer bir özellik, iklimdir. İklim; toprak yapısını, bitki örtüsünü, su kaynaklarını etkilediği gibi nüfusun dağılışı ve ekonomik faaliyetler üzerinde etkilidir. Dumur! Örneğin, Karadeniz bölgesinin kıyı kesimlerinde etkili olan, nemli iklimin sayesinde bol yağış ve yıkanmış toprak isteyen ürünlerin yetiştirilmesi, ormanların geniş yer kaplaması ve akarsulararın bol su taşıması mümkün olmuştur.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Uzunmuş be:) Beşerî ve ekonomik özellikler: Coğrafi bölgeleri oluşturan beşerî ve ekonomik özelliklerin başında nüfus, yerleşme ve ekonomik faaliyetlerin türü gelir. Bölgelerin fizikî özelliklerinin beşerî ve ekonomik faaliyetleri üzerinde büyük etkileri vardır. Örneğin; İç Anadolu bölgesinde iklim özellikleri, tahıl tarımına uygundur. Platô ve ovalar geniş yer kapladığından küçükbaş hayvancılık yaygındır. Nüfus, yağışın daha fazla olduğu alanlarda toplanmıştır. Yukarda belirtildiği gibi, bir ülkenin fizikî, beşerî ve ekonomik özellikleri, coğrafî bölgelerin ayırt edilmesinde büyük rol oynar. Dumur üstüne dumur! Bütün bu özellikler göz önünde bulundurularak, 1941 yılında yapılan Birinci Türk Coğrafya Kongresi'nde Türkiye yedi coğrafî bölgeye bölünmüştür. Sonra bölgelere geçio işte nese siyasi özellikler için milli güvenlik kitabı öneririm[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Sağol ufss geç oldu yazıcıdan çıkarsam nolur acep =)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 :D çıkar çıkar :D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Gerçi benim yegane kaynağım ders kitabı oluodu:D Sene boyunca dönem ödevleri dahil tüm ödevleri kitaptan yapardım:D Tabii sanki her sene türkiye şekil değiştiriyomuş, matematikte yeni şeyler bulunuyomuş gibi paso yeni kitap çıkarıyolar... Yeni kitaplarda ne değişiklik vardır bilemiycem:D Neyse benim daha ödev yok olunca yazarım yaparsınız(ohh ne güzel yer yaw burası... bidaha ödev yapmam heralde:P) Şeyyy benim 26 tane dersane testi varda birine yollasam çözüp geri yolluyabilirmi:P:P:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 sie bi daa yapmam zaten:D[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 niye bu coğrafya ve biyoloji hocaları böyledir anlamam.. ilk günden ne ödevi hoca dur bi kaççaz daha ooo.. hangi okul bu? eğitim[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
hyde Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 o haaaaaa dıyorum baska bırsey demıyorum ılk gunden odev mı olur bence kac kurtar kendını o okuldan[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bitmio be bua! özetliyom :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Bitti ya ben yatim hadi post kastım zati 8xx olmuş bu arada bb iyi geceler erken kalkcas daha ohş south park da yok zati simpsons fln fstık[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 ben iki saniyede yazdım puhahah...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D...
Öne çıkan mesajlar