requem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bu soruya duygusal yaklaşmamam imkansız. Hayatımın grubu Megadethle en sevdiğim efsanevi vokali karşılaştırmam zor :) Bence vokal açısından Ozzy'ninkini gerçekten karşılaştıramayız, adam muhteşem söylüyor şarkıyı. Megadeth'in yorumu daha sade ama daha gaz olmuş. Genel olarak bakarsak Black Sabbath "ruhuyla" galip derim ki bu çok doğaldır adamların kendi bestesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sabbath. (noktayı koyarım böyle)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ozzy tabiki.amon amarth'ın coverladığı sabbath bloody sabbath var.yine ozzy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 megadethi sevin, black sabbatha saygı duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Black Sabbath bunların hepsinin saygı duydugu ve örnek aldıgı bir gruptur böyle bir karsılastırmayı uygun görmüyorum..[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gerçek paranoid'i dinleyince anılarım canlanıyor ama megadeth'in yaptığı coverda güzel olmuş benim gördüğüm farklar ritim değişmiş gitara daha fazla distortion eklenmiş.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 şimdi vh1 da klibini gördüm, ya ne güzel şarkıdır şu paranoid... ah eskiler ahh :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Muhabbete bakh adam gene başlamışlar konu saptırmaya... :) Megadeth den idlnerken daha çok zevk alıyorum.. Belki kayıt ın sağlam oluşundandır..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Ozzy daha bir sözlere uygun okuyor şarkıyı, daha bir yardım ister gibi. Megadeth ruhsuz çok. Ayrıca daha kolay olmasına rağmen orjinalindeki solo daha iyidir bence. Daha duyguludur, daha gazdır. [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Eylül 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ikisi de ayrı güzel , ozzy nin ki daha duygusal , megadeth daha gaz[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Sabath[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 tabii ki megadeth inki kat kat süper.bu ara orjinalinden süper olan coverlerin basında Death - Painkiller geliyor harika bir solo ve harika bir vokal var sarkıda.[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dave'in sesi bana daha hoş geliyor ya, daha bir seviyorum o yüzden megadeth coverini.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 konu yeni açılmış sandım, yorumları okurken aklımdan tam da şunlar geçiyordu: said: Mum_Chamber, 17 Aralık 2004 10:42 tarihinde demiş ki: megadeth versiyonu farklı bir şarkıymışçasına çok sıradan, çok sade. oysa black sabbath'tan dinlerken ayrı bir coşku doluyor insanın içine. fakat konu milattan önceden kalma olduğu için zaten yazmışım..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Regarnur, 21 Aralık 2004 18:50 tarihinde demiş ki: orjinalinden daha güzel olan cover lar kesinlikle vardır.mesela pennywise-mrs. robinson cover'ını falan örnek gösterebiliriz bu konuda ama konu paranoid olunca zaten lirik olarak ve belki de riff olarak yeni bişey katmak çok zor bu şarkıya zaten tam bir şarkı.söylenmek istenen bu şarkıda bu tartışmanın mantıklı olmadığı... Simon and Garfunkel in Mrs. Robinson u mu bu? O zaman git isine abi Simon and Garfunkel havada karada[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 o bu değil de amon amarth'ın sabbat bloody sabbath ımı yoksa ozzy nin ki mi?[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Megadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeth !![signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar