Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Sabbath - Paranoid VS. Megadeth - Paranoid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu soruya duygusal yaklaşmamam imkansız. Hayatımın grubu Megadethle en sevdiğim efsanevi vokali karşılaştırmam zor :)
Bence vokal açısından Ozzy'ninkini gerçekten karşılaştıramayız, adam muhteşem söylüyor şarkıyı. Megadeth'in yorumu daha sade ama daha gaz olmuş. Genel olarak bakarsak Black Sabbath "ruhuyla" galip derim ki bu çok doğaldır adamların kendi bestesi.
Mesaj tarihi:
Black Sabbath bunların hepsinin saygı duydugu ve örnek aldıgı bir gruptur böyle bir karsılastırmayı uygun görmüyorum..[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Mesaj tarihi:
gerçek paranoid'i dinleyince anılarım canlanıyor ama megadeth'in yaptığı coverda güzel olmuş benim gördüğüm farklar ritim değişmiş gitara daha fazla distortion eklenmiş.[signature][hline]There is MEtal,
There is GAin,
There is DEath,
There is THee,
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Muhabbete bakh adam gene başlamışlar konu saptırmaya...

:)

Megadeth den idlnerken daha çok zevk alıyorum.. Belki kayıt ın sağlam oluşundandır..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Ozzy daha bir sözlere uygun okuyor şarkıyı, daha bir yardım ister gibi. Megadeth ruhsuz çok.

Ayrıca daha kolay olmasına rağmen orjinalindeki solo daha iyidir bence. Daha duyguludur, daha gazdır.

[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Eylül 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ikisi de ayrı güzel , ozzy nin ki daha duygusal , megadeth daha gaz[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
tabii ki megadeth inki kat kat süper.bu ara orjinalinden süper olan coverlerin basında Death - Painkiller geliyor harika bir solo ve harika bir vokal var sarkıda.[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
konu yeni açılmış sandım, yorumları okurken aklımdan tam da şunlar geçiyordu:
said:
Mum_Chamber, 17 Aralık 2004 10:42 tarihinde demiş ki:
megadeth versiyonu farklı bir şarkıymışçasına çok sıradan, çok sade.

oysa black sabbath'tan dinlerken ayrı bir coşku doluyor insanın içine.
fakat konu milattan önceden kalma olduğu için zaten yazmışım..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
said:
Regarnur, 21 Aralık 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
orjinalinden daha güzel olan cover lar kesinlikle vardır.mesela pennywise-mrs. robinson cover'ını falan örnek gösterebiliriz bu konuda ama konu paranoid olunca zaten lirik olarak ve belki de riff olarak yeni bişey katmak çok zor bu şarkıya zaten tam bir şarkı.söylenmek istenen bu şarkıda bu tartışmanın mantıklı olmadığı...

Simon and Garfunkel in Mrs. Robinson u mu bu?
O zaman git isine abi Simon and Garfunkel havada karada[signature][hline]Bal adam...
  • Yeni Oluştur...